- 13 Temmuz 2018
- 301
- 358
- Konu Sahibi banabenigeriver
Benim için kesinlikle imtihanYoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için kesinlikle imtihanYoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
Yoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
Kac yillik evlisin bacim de hele:))Reelde olsak nazarınız değer filan diye gizlerdim ama sanal olduğu için rahat rahat yazıyorum,çok mutluyum ulen valla çok mutluyum evlilik süper bişeymiş,keşke 18imde filan evlenseydim
Bende bunu dusunuyorum dogrusu:))) 20 yillik evliler ciksin karsima pisman degilim ayaklarim yerden kesik filan desin:)) evlilige ancak o zaman inancam :))Var diyenler erken konuşuyor, çünkü bence yok
Umarım nazara gelmezsiniz.Acikcasi hayalimden fazlasını yaşıyorum ki hiç hayal kurmazdim da bunu tahayyul bile edemezdim ..her hali ile inaanustu bir eşim var ve 1.5 yok flört 4 yılı geçen bir evlilik ve inanılmaz mutluyum ...sesi bağırinca nasıl çıkar bilmem;bana zafiyeti var sinirlenemez keza ben de öyle illa bir haklı tarafını bulurum onun ...yasar gideriz böyle şükür. ..Dünya iyisi Bir eşim ve harikulade bir evliligim var maşallah ☺☺
25 yıldır evliyim, tabii ki ayaklarım yerden kesik değil, ki bunca yıllık evlilikte mümkün de değil, zaten en başında da yerdeydi benim ayaklarım, öyle dillere destan bir aşkla filan da evlenmedim ama hiç pişman değilim,yine başa dönsem yine eşimle evlenirim,seviyorum kocamı.Bende bunu dusunuyorum dogrusu:))) 20 yillik evliler ciksin karsima pisman degilim ayaklarim yerden kesik filan desin:)) evlilige ancak o zaman inancam :))
Bu guzel birsey ama cok duymuyorum ben bu tarz laflari uzun sure evlilerden dogrusu:)) asik olmadan mi evlenmek lazim acaba uzun omurlu olmasi icin?25 yıldır evliyim, tabii ki ayaklarım yerden kesik değil, ki bunca yıllık evlilikte mümkün de değil, zaten en başında da yerdeydi benim ayaklarım, öyle dillere destan bir aşkla filan da evlenmedim ama hiç pişman değilim,yine başa dönsem yine eşimle evlenirim,seviyorum kocamı.
En önemlisi de değer verip, saygı duyuyorum.
Yoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
19 yıllık evliyim eşim 21 yıldır hayatımdaBende bunu dusunuyorum dogrusu:))) 20 yillik evliler ciksin karsima pisman degilim ayaklarim yerden kesik filan desin:)) evlilige ancak o zaman inancam :))
Olmadi:) 20 yildir evli olman gerekiyor:)19 yıllık evliyim eşim 21 yıldır hayatımda
Mutluyum,pişman değilim
İnandın mı
Kendini ne kadar iyi yetiştirirsen karşındakini çözmen daha kolay noope hayatın kendisi imtihan tereliye..
evlilikte buna dahil neticede.
senin imtihan daha büyük tabi acıdığın için evlendiğinden.
napcan çekcen artık..
Bende bunu dusunuyorum dogrusu:))) 20 yillik evliler ciksin karsima pisman degilim ayaklarim yerden kesik filan desin:)) evlilige ancak o zaman inancam :))
Bende hep oyle biri olsun istedim ben evlenene kadar sokakta yatardi evlendik atandi ailesi cikti ortaya. Bir babasi var tum sulale ölmüs olsa baba tek basina yeter oyle fenaBacım ben dedimki annesi babasi olmayan birisi olsun,tabi daha baska seylerde sıraladım yani kodladım.Her evlilik konusu açıldığında soranlara söylüyordum boyle biriyle evlencem diye. Annesi haric hersey tam tuttu. Annesi hayatta yani sağ. Baba yok. Istedigim gibi oldu yani daha da guzel olcak maddiyat olarak mesela. Birseyi 40 kere soylersen olur.
Aşk dediğimiz ne?Bu guzel birsey ama cok duymuyorum ben bu tarz laflari evlilerden dogrusu:)) asik olmadan mi evlenmek lazim acaba uzun omurlu olmasi icin?