- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Neyim zormuş benim...Sanırım sizde yaşadıklarımı abartıp konular açtığımı düşünüyorsunuz.Ben veya ailem kötü insanlar olsak eşim kına günü bizim içim hesap sorup reddedilmeyi göze almazdı.sen zor bi insansin hemde ciddi yorucu ve zor seni kolay kolay birsey tatmin etmez evet senin için ve esin icin imtihan benim evliligime gelince zor donemler olmadi mi oldu ama ikimizden biri muhakkak ipin ucunu tuttuk maddi olarak cok ama cok zor bi donemden geciyoruz ama gozumde onemi yok aksam esimle cay icio sohbet edebiliyoruz saçma sapan seylere guluyoruz ya kuzularim saglilikli cok yani herkes icin imtihan degil aksine şükür sebebide olabiliyor
Kayınvalide ne alaka Allah aşkına şu konuda.Evlilik diyorum evlilik yine çekenler çekmek istediği yere çekiyor?Sen kendin için imtihana çeviriyorsun. İşsizlikten kayınvalidene sarıyorsun.
Kendine yeni bir aktivite edinmeye ne dersin?
Son 40 konuna bir bak bakalım. Evliliğinde kayınvalidenin payı ne?Kayınvalide ne alaka Allah aşkına şu konuda.Evlilik diyorum evlilik yine çekenler çekmek istediği yere çekiyor?
Çünkü kocamı sevip aşık olamamın ispati ailesinin her hareketine karşı salak rolüne yatmak olurdu değil mi?Sen kocanı sevmediğin ve aşık olmadığın için her ikiniz için de imtihan...
O beni buldu payı bu olabilir mi?Son 40 konuna bir bak bakalım. Evliliğinde kayınvalidenin payı ne?
O seni buldu diye evlenmek zorunda mıydın da bunu kendine imtihanmış gibi görüyorsun?O beni buldu payı bu olabilir mi?
Hayır evlenmek zorunda değildim tabiki ama imtihanmış gibi görmemin onlarla ilgisi yok zaten.O seni buldu diye evlenmek zorunda mıydın da bunu kendine imtihanmış gibi görüyorsun?