Hayalindenki evliliği yaşayan gerçekten var mı?

İlk evliliğimde çok pişman oldum. Boşandıktan sonra ise çok mutlu. Bütün evliliklerin benzer olduğunı ve evliyken mutlu olunmayacağını zannetmeye başlamıştım.

Şimdi ise iyi ki evlenmişim diyorum. Karşıdaki insana bağlı. Nasıl bir evlilik istiyorsanız ona uygun bir eş bulmanız lazım. Kimse sonradan değişmiyor.

Neyim zormuş benim...Sanırım sizde yaşadıklarımı abartıp konular açtığımı düşünüyorsunuz.Ben veya ailem kötü insanlar olsak eşim kına günü bizim içim hesap sorup reddedilmeyi göze almazdı.

Yok bacım maalesef öyle bir dünya çok nadir bence yok bile gönlünce evliliği yaşayan ben annemle babamın evliliği gibi evlilikler gördüm hep öyle ütopik hayaller kurmadım hiç gel ve lakin öyle de bir evliligim var ne aşırı aşkımızdan ölüyoruz nede çok soğuğuz standart bir evlilik işte

Hayattan çok şey beklememeyi öğrenmek lazım bence ne kadar çok bişeyler istersen ve olmazsa o kadar çok üzülürsün.. İnsan biraz kendinede bakmalı burda eğer eşinizi seviyorsanız aranızda bir çekim, uyum varsa saygınız bakiyse neden hayalinizdeki gibi olmasın maddiyata birşey diyemem çünkü düzeltilecek bir durum. Mutlu bir evim varsa sabah uyandığımda eşimi sağ salim yanımda görüyorsam mutluyum Allaha şükür. Hayatı olmayacak hayallerle zorlaştırmanın bir manası yok diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…