Allah'a şükür mutluyuz, tek kötü yanı ailemden 12 saatlik uzaklıkta olmam. Aynı şekilde eşimin ailesi de uzakta ama 6 saat kadar. Benim ailem ve eşimin ailesi çok çok iyi anlaşıyorlar maşaAllah, kayınvalidem çok çok iyi bir insan kırmaya korkarım ve ben de çok iyi davranırım hep yanıma çağırıyorum iki ay önce geldi iki Hafta kaldı biz daha çok kal diye ısrar ettik ama işleri vardı onunda gitti. Kayınpederim hergün arar, sorar. Her istediğimi yaptılar. Aynı şekilde iki görümcem var abla gibiler çok seviyorum. Allahım bana çok çok iyi bir aile nasip etti, kendi ailem gibi hissettirdiler. Uzaktayım, ama eşimden Allah razı olsun bir dediğimi iki etmez ve iki hafta sonra annem babam ve kaynpdrm ve kynvldem beraber gelecekler İnşaAllah, annemin iznini bekliyorlar çünkü kayınpederim beraber gelmek istedi. Dediğim gibi çok iyi anlaşıyorlar..
Ben hep annem gibi kayınvalidem olsun istedim ve Allah nasip etti, annem gibi çok iyi biri. Buradaki kayınvalide dertlerini okuyunca şaşırıyorum Allahım yardım etsin herkese, evli olmayanlara hayırlı bir kısmet nasip etsin.
Ama her şeyin başında ben çok iyi davrandım, her konuda yardımcı oldum, pahalı şeyler istemedim, saygıda kusur etmedim. Başta kötü başlasaydım onlar da benden uzaklaşacaktı ancak öyle bir karakterim yok zaten.