- 19 Eylül 2022
- 209
- 67
- 18
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Sonradan pişman olmamak için. Öfkeliyimdir güçlüyümdür ama aşırı merhametliyimdir. Ğün sonunda hep kendimi eksik ve suçlu bulurum. Eşim çocuğum ailem herkes de kullanır bu durumuSizi tutan ne?
Ne kadar mantıklı söyledihiz ama aşırı işgalci talepkar ve bencil bi anne tarafım var annem de öyledir ama hep de mağdur odurSanki dedenizi öldürmüşsünüz gibi muamele görüyorsunuz. Gerek var mı bu kadarına. Madem parasıylaymış tutsunlar başka avukat. Sizin düşünmeniz gereken kendi evlatlarınız var. Bakın bu tarz değil ama bi sorundan ötürü ananem de bana olmayacak şeyler söyledi, hatta arada kızımı da sevmediğini sıkıştırdı... O gün bugün bende bitti. Ne arar ne sorar ne yanına giderim. Denk gelirsek de görmemezlikten gelirim. Kimse benden ve ailemden daha kıymetli değil
Eşim yaşlı insan ölürse üzülürsün ben gideyim dedi. Eşim gidecek avukatı da ben burdan yönlendireceğim.
Anneme ve teyzeme diyecek laf bulamıyor büyükbabamı da haklı gördüğanden değil çok yaşlı diye.(
Sonradan pişman olmamak için. Öfkeliyimdir güçlüyümdür ama aşırı merhametliyimdir. Ğün sonunda hep kendimi eksik ve suçlu bulurum. Eşim çocuğum ailem herkes de kullanır bu durumu
Söylediğiniz çok basit ama çok temel bir şeyBoşver allasen konuşup dursunlar
Ben olsam umursamam
Aynen öyle oluyor. Dikkatimi işime çocuğuma vereceğim. Hepinize teşekkürler yine benim ufkumu açtınızSiz izin veriyorsunuz ama bunu merhamet adı altında nitelendiriyorsunuz. Merhamet hakedene gösterilen birşeydir. Haketmeyene gösterdiğiniz bu yaklaşım merhamet değildir. Hakeden ve haketmeyeni aynı kefeye koyarsanızda muhtemelen hayat size bu ikisinin ayrımını öğretmek için genellikle buralardan sınar. En ufak şeyde sizden vazgeçen annenize fırsat vermeniz beni bile aşırı derecede rahatsız etti. Allah size sabır versin ancak herşey bir tercih. Sizin tercihlerinizin sonucu da ilk zorlukta vazgeçilen kişi olmak gibi duruyor.
Beni de eşimle barsitim diye reddetmislerdi umursamadım böyle bir hakları yok çünküSöylediğiniz çok basit ama çok temel bir şey
Gerçekten umusamadığın şeyin güçlüsüsün. Yürüyüş yapıp kendime ğeleceğim. Kimseyi de sevindirmeyeceğim
Deden ve anneannen okadar kötü evlat yetistirmislerki yaranma duygusundan başka birşey ogretmemisler. Ne demek evlat silmek ya. Öylemi peki tamam de kapat konuyu. Hiç kendi canını sıkmaKızlar ben avukatım ve her avukat gibi mesleğimden orda burda yararlanılmaya çalışılmasından muzdarip bir avukatım. Konuyu tam anlatabilmek için bazı detaylara gireceğim. Ben evlendim on yıl oldu anne tarafından kimse benim düğünüme gelmedi diğer kardeşlerimin düğünlerine gidildi takıları takıldı ama benim ne düğünüme gelindi ne de hediyem verildi. Asla işin maddiyatında değilim ama ayrıştırılma kabul edebileceği bir şey değil. Onlara agzimla da söyledim en azından evime gelin hayırlı olsun deyin diye tabii ki vs dediler sonra ne aradılar ne sordular bayağı küs gibi olduk yıllardır da konuşmadık.
Annemin babasının bir işini yapıyorum tabii ki para almadan çoluğumu çocuğumu eşimi bize 5 saatlik uzaklıktaki şehre de götürdüm duruşmaya gittim çocuğuma bir harçlık bile vermedi üstüne bir de bana anneannem her şeyimi eleştirdi teşekkür etmedi neyse dedim yaşlı insanlar. Şimdi o dosyanın keşfi yapılacak aynı gün benim yaşadığım şehirde gerçek kendi müvekkillerimin dosyalarının duruşmaları var bizzat katılmam gereken arabulucu olarak görüşmem var. Yerime başkasını sokamam erteleyemem iptal edemem bunlar için görevi kötüye kullanma suçundan ceza alabilirim. Ben de başka bir avukatı görevlendirdim anneannem ve Büyükbabama keşifte eşlik etmesi için para da verdim ona neler yapılacağını da söyledim. Sonra Büyükbabam aradı durumu ona izah ettim vay efendim biz sana güvendik paran neyse biz de verelim niye bize böyle yaptın parayla alakası yok diyorum benim buradakilere katılmam gerekiyor bizzat katılmam gerekiyor ama keşfe bizzat katılmam gerek yok keşif de yapabileceğim bir şey de yok avukat sizin yanınızda olacak ben onu arayacağım yönlendiricem dedim Hoşuna gitmedi kapattı. Ben üstüne üstlük aradığım taradım açmadı annem aradı bir sürü bağırdı benim babamın işini yapmıyorsan benim çocuğum deyilsin dedi her şey para değil dedi. Hatır işini yapmıyorum ki. Ceza mı alayım istiyorsun dedim. Sonra teyzem aradı beni on yıldır aramayan teyzem bak beni dinle trilyon da kazansan önemli değil büyük babanın keşfine gelmen gerekiyordu dedi. Yani anlayacağınız ben ne onlara yarandım ne yaptığımı görüldü. Bu arada annem de beni evlatlıktan reddetti ölümüne de gitmeyecekmişim. Ne Hissettigimi anlatacak kelime bulamıyorum. Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir..
Temele coçuğunun mutluluğu alınmalı. Anne çoçuk ilişkisinde veren taraf anne olmalı çocuk değilBeni de eşimle barsitim diye reddetmislerdi umursamadım böyle bir hakları yok çünkü
E hak ediyosun edilen tüm laflari.Eşim yaşlı insan ölürse üzülürsün ben gideyim dedi. Eşim gidecek avukatı da ben burdan yönlendireceğim.
Anneme ve teyzeme diyecek laf bulamıyor büyükbabamı da haklı gördüğanden değil çok yaşlı diye.(
Eşim söz verdim büyükbabana gidecegim diyor eşim kamuda çalışıyor izin alıp gidecek yapılanı görmeyeceklen tabiTelefonda hesap soran teyzenin kızı da avukatmış
Onun değilde davayla sizin ilgilenmenizin sebebi nedir
Eşinizde gitmesin Allah aşkına
Telefonda bağırınmayı aile boyu becerdiklerine göre başlarının çaresine de baksınlar
Enerjinizi yiyorlar resmen
Hala merhamet diyorsunuz tam anlamıyla farkında değilsiniz
Eşim söz verdim büyükbabana gidecegim diyor eşim kamuda çalışıyor izin alıp gidecek yapılanı görmeyeceklen tabi
Ben iyi bir avukatım kıdemliyim de bana güveniyorlar ama dava kazanılması mümkün bir dava değil
Eşim söz verdim büyükbabana gidecegim diyor eşim kamuda çalışıyor izin alıp gidecek yapılanı görmeyeceklen tabi
Ben iyi bir avukatım kıdemliyim de bana güveniyorlar ama dava kazanılması mümkün bir dava değil
Evet en çok da bunun için kızdım ailemeÖnceki konunuzu okumuştum
Doğum günü olanı
Eşinizle aranızda aşırı iyi değil ki
Gün gelir bunun lafınıda duyarsınız
Müthiş bir koz vermiş oluyorlar eşinize
Teyze hesap sormaya kalktığında kızın ilgilensin diyip kapatmalıydınız
Ve muhtemel ki senin yüzünden kazanamadık diyecekler
Kaybedilecek bir dava olduğunu bile bile
Kılıflarıda hazır olmuş oldu
Kendi hayatınızın iplerini elinize alın lütfen
Gün gelir enerjinizi, sabrınızı, zamanınızı onlara harcadığınız için çok pişman olursunuz
Hossiklik etmek nedir, ah güldürdünüz beni :))E esinde Adam degilmis. Karisin arkasinda duramayan Adam hossiklik etmeye gidiyor
Dava meselesinde verdigi tepkiye şaşmamak gerek öyleyse. Cidden bazı ebevynler düşman gibi davranabiliyorTemele coçuğunun mutluluğu alınmalı. Anne çoçuk ilişkisinde veren taraf anne olmalı çocuk değil
Ben istanbul da okudum, okul hayatım boyunca hep çalıştım kendi ayaklarımın üstünde durdum. Bir sabah annem benim evimdeydi güzel kahvaltı hazırladım sigara böregi aldım öğleye kadar olan derse gitmeyim dedim. Kıyameti kopardı biz buraya niye geldik okumayacaksan sen adam olmazsın bir sürü hakaret sana verdiğim parayla bunu niye alıyırsun (verdiği para 250₺ di ve ev kiram 500₺ di. ZAten)
Daha neler neler. Aslında benim de içimde çık şey birikmiş bu yüzden alttan alamıyorum.
Bir kez bana nasılsın neye ihtiyacın var demez. Bir tane başarımı konuşmama müsade etmez. Neyse düşünüp kendimi tekrar tekrar üzmeyeceğim
Of bosver cahile laf anlatmazsın .Gorusme bunlarla dugunune bile gelmemisler iki gun sonra olur giderler .takmaya bile degmez .Canlarinistiyorsa parayla avukat tutsunlar beles ise bu kadar kosulur.Kızlar ben avukatım ve her avukat gibi mesleğimden orda burda yararlanılmaya çalışılmasından muzdarip bir avukatım. Konuyu tam anlatabilmek için bazı detaylara gireceğim. Ben evlendim on yıl oldu anne tarafından kimse benim düğünüme gelmedi diğer kardeşlerimin düğünlerine gidildi takıları takıldı ama benim ne düğünüme gelindi ne de hediyem verildi. Asla işin maddiyatında değilim ama ayrıştırılma kabul edebileceği bir şey değil. Onlara agzimla da söyledim en azından evime gelin hayırlı olsun deyin diye tabii ki vs dediler sonra ne aradılar ne sordular bayağı küs gibi olduk yıllardır da konuşmadık.
Annemin babasının bir işini yapıyorum tabii ki para almadan çoluğumu çocuğumu eşimi bize 5 saatlik uzaklıktaki şehre de götürdüm duruşmaya gittim çocuğuma bir harçlık bile vermedi üstüne bir de bana anneannem her şeyimi eleştirdi teşekkür etmedi neyse dedim yaşlı insanlar. Şimdi o dosyanın keşfi yapılacak aynı gün benim yaşadığım şehirde gerçek kendi müvekkillerimin dosyalarının duruşmaları var bizzat katılmam gereken arabulucu olarak görüşmem var. Yerime başkasını sokamam erteleyemem iptal edemem bunlar için görevi kötüye kullanma suçundan ceza alabilirim. Ben de başka bir avukatı görevlendirdim anneannem ve Büyükbabama keşifte eşlik etmesi için para da verdim ona neler yapılacağını da söyledim. Sonra Büyükbabam aradı durumu ona izah ettim vay efendim biz sana güvendik paran neyse biz de verelim niye bize böyle yaptın parayla alakası yok diyorum benim buradakilere katılmam gerekiyor bizzat katılmam gerekiyor ama keşfe bizzat katılmam gerek yok keşif de yapabileceğim bir şey de yok avukat sizin yanınızda olacak ben onu arayacağım yönlendiricem dedim Hoşuna gitmedi kapattı. Ben üstüne üstlük aradığım taradım açmadı annem aradı bir sürü bağırdı benim babamın işini yapmıyorsan benim çocuğum deyilsin dedi her şey para değil dedi. Hatır işini yapmıyorum ki. Ceza mı alayım istiyorsun dedim. Sonra teyzem aradı beni on yıldır aramayan teyzem bak beni dinle trilyon da kazansan önemli değil büyük babanın keşfine gelmen gerekiyordu dedi. Yani anlayacağınız ben ne onlara yarandım ne yaptığımı görüldü. Bu arada annem de beni evlatlıktan reddetti ölümüne de gitmeyecekmişim. Ne Hissettigimi anlatacak kelime bulamıyorum. Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?