Hatır için iş yapıp bir de suçlu olmak

Ne kadar mantıklı söyledihiz ama aşırı işgalci talepkar ve bencil bi anne tarafım var annem de öyledir ama hep de mağdur odur

Sonradan pişman olmamak için. Öfkeliyimdir güçlüyümdür ama aşırı merhametliyimdir. Ğün sonunda hep kendimi eksik ve suçlu bulurum. Eşim çocuğum ailem herkes de kullanır bu durumu

Siz izin veriyorsunuz ama bunu merhamet adı altında nitelendiriyorsunuz. Merhamet hakedene gösterilen birşeydir. Haketmeyene gösterdiğiniz bu yaklaşım merhamet değildir. Hakeden ve haketmeyeni aynı kefeye koyarsanızda muhtemelen hayat size bu ikisinin ayrımını öğretmek için genellikle buralardan sınar. En ufak şeyde sizden vazgeçen annenize fırsat vermeniz beni bile aşırı derecede rahatsız etti. Allah size sabır versin ancak herşey bir tercih. Sizin tercihlerinizin sonucu da ilk zorlukta vazgeçilen kişi olmak gibi duruyor.

Aynen öyle oluyor. Dikkatimi işime çocuğuma vereceğim. Hepinize teşekkürler yine benim ufkumu açtınız

Deden ve anneannen okadar kötü evlat yetistirmislerki yaranma duygusundan başka birşey ogretmemisler. Ne demek evlat silmek ya. Öylemi peki tamam de kapat konuyu. Hiç kendi canını sıkma

Beni de eşimle barsitim diye reddetmislerdi umursamadım böyle bir hakları yok çünkü
Temele coçuğunun mutluluğu alınmalı. Anne çoçuk ilişkisinde veren taraf anne olmalı çocuk değil
Ben istanbul da okudum, okul hayatım boyunca hep çalıştım kendi ayaklarımın üstünde durdum. Bir sabah annem benim evimdeydi güzel kahvaltı hazırladım sigara böregi aldım öğleye kadar olan derse gitmeyim dedim. Kıyameti kopardı biz buraya niye geldik okumayacaksan sen adam olmazsın bir sürü hakaret sana verdiğim parayla bunu niye alıyırsun (verdiği para 250₺ di ve ev kiram 500₺ di. ZAten)
Daha neler neler. Aslında benim de içimde çık şey birikmiş bu yüzden alttan alamıyorum.
Bir kez bana nasılsın neye ihtiyacın var demez. Bir tane başarımı konuşmama müsade etmez. Neyse düşünüp kendimi tekrar tekrar üzmeyeceğim

Telefonda hesap soran teyzenin kızı da avukatmış
Onun değilde davayla sizin ilgilenmenizin sebebi nedir

Eşinizde gitmesin Allah aşkına
Telefonda bağırınmayı aile boyu becerdiklerine göre başlarının çaresine de baksınlar

Enerjinizi yiyorlar resmen
Hala merhamet diyorsunuz tam anlamıyla farkında değilsiniz

E hak ediyosun edilen tüm laflari.
Saka misin sen, hic ki kendine saygin yok

Eşim söz verdim büyükbabana gidecegim diyor eşim kamuda çalışıyor izin alıp gidecek yapılanı görmeyeceklen tabi
Ben iyi bir avukatım kıdemliyim de bana güveniyorlar ama dava kazanılması mümkün bir dava değil

E esinde Adam degilmis. Karisin arkasinda duramayan Adam hossiklik etmeye gidiyor

Önceki konunuzu okumuştum
Doğum günü olanı
Eşinizle aranızda aşırı iyi değil ki
Gün gelir bunun lafınıda duyarsınız
Müthiş bir koz vermiş oluyorlar eşinize
Teyze hesap sormaya kalktığında kızın ilgilensin diyip kapatmalıydınız

Ve muhtemel ki senin yüzünden kazanamadık diyecekler
Kaybedilecek bir dava olduğunu bile bile
Kılıflarıda hazır olmuş oldu

Kendi hayatınızın iplerini elinize alın lütfen
Gün gelir enerjinizi, sabrınızı, zamanınızı onlara harcadığınız için çok pişman olursunuz

Evet en çok da bunun için kızdım aileme
Senin ailen seni saymıyor ki ben neden sayayım diyecektir..
ama o zaman da ğözümü açan burdaki kadınlar oldi bugün de..
Eşimle asla eskisi gibi değilim artık anneme de çizgiyi çekeceğim

Dava meselesinde verdigi tepkiye şaşmamak gerek öyleyse. Cidden bazı ebevynler düşman gibi davranabiliyor
Bence de kendinizi üzmeyin

Of bosver cahile laf anlatmazsın .Gorusme bunlarla dugunune bile gelmemisler iki gun sonra olur giderler .takmaya bile degmez .Canlarinistiyorsa parayla avukat tutsunlar beles ise bu kadar kosulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…