- 21 Ocak 2018
- 8.341
- 20.584
- 348
- 32
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
Kan emiciler annenizede diyecek soz bulamiyorum ayarladiginiz avukatida iptal edin ne halleri varsa gorsunler nankorler hic uzulmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmi olarak bu davanin avukatligindan cekil teyze kızın baksin bir zahmet kendisi kicasiyla gidip kesif yapsın :) bu karmasik aile iliskisinde ne kadar yapici olursan ol karsinda normal olmayan insanlar oldugu icin asla duzelmeyecek .Hayır hiçbir şey yok Büyükbabamla aramdaki mesele koca bir aile meselesi haline geldi ayrıca bu dava zaten kaybedilecek bir dava. Bu arada bana arayıp çemkiren teyzemin kızı da avukat damadı da avukat.
Ding dong kapı caldiktan sonra yaptigin her sey senin sucun hayatta kimsenin parasini emanet almam .olayin kotu hidecegi ve herkesin size yuklenecegi belliymis.25 bin Euro su olan adaminda kirasini da odemezdim .Bazi aileler gerçekten çok saçma.
Kisaca kendi yaşadığımı anlatım.
Eşimin dayisina italyadan yüklü miras kaldi (700 bin Euro)
Kendi boşandı vs. ve yanimiza almanyaya yerleşti.
Ona burda iş buldum ve ev ayarladım.
Bu adam 2 yil ortadan kayip oldu. Ne aradi ne telefonlara çıktı. Benim için hava hoş ama çaktım durumu.
Ding dong kapi çaldi bir gün. Dayi paranin hemen hemen hepsini kari kizla yemiş. Iş yerinle mahkemelik olmuş ve kirasını ödemediği için evden atılmış.
Kıytırık 25 bin eurosunu onun için "saklamam" için bana teslim bıraktı. Bende parayi kızının adına borsaya yatırdım ve tüm bilgileri eski eşine bildirdim.
Uyuşturucuya bulaşmış. Bu arada onu rehabilitasyon merkezine yerleştirdim ve arkadaşim olan avukat iş yeri ve ev sahibinle olan işini mahkemede halletti.
Ücretsiz.
Eşim ve ben açık olan kirayı ödedik.
Merkezden çıktı. Tekrar iş buldum buna.
Bilin bakalim ne oldu? KV ve kendi kapima dayandi ve beni hirsiz ilan etdiler.
Ben parasını calmişim. Nasil kapimda kavga dövüş. Aklim durdu. Hamileydim, kanamam başladi.
O gün hepsini sildim. Demek istediğim bazi insanlar ruh hastasi. Inanmasi zor ama var böyle tipler
Eşiniz de adam olsun da eşine sahip çıksın bu ne yahu şamar oglanı olmuşsunuz bir tane dost yok etrafınızdaEşime karşı daha iyiler. Benim telefonumu açmıyorlar onunkini açıyorlar
Annesinden göremediği ilgi , azıcık sevgi kırıntısına bile razı...Sizi tutan ne?
Kendinizi daha fazla kullandırmayın bu şekilde davranmaya devam ederseniz daha fazla değersizleşirsiniz...Ne kadar mantıklı söyledihiz ama aşırı işgalci talepkar ve bencil bi anne tarafım var annem de öyledir ama hep de mağdur odur
Ah ahhh ben borç alışverişi ve mesleki bilginin ücretsiz paylaşımı ile alakalı mottom " verip/yapıp suçlu olacağıma vermeyip/yapmayıp suçlu olayım ". Sizden ücreti mukabil akıl danıssalardi böyle olmazdı .Kızlar ben avukatım ve her avukat gibi mesleğimden orda burda yararlanılmaya çalışılmasından muzdarip bir avukatım. Konuyu tam anlatabilmek için bazı detaylara gireceğim. Ben evlendim on yıl oldu anne tarafından kimse benim düğünüme gelmedi diğer kardeşlerimin düğünlerine gidildi takıları takıldı ama benim ne düğünüme gelindi ne de hediyem verildi. Asla işin maddiyatında değilim ama ayrıştırılma kabul edebileceği bir şey değil. Onlara agzimla da söyledim en azından evime gelin hayırlı olsun deyin diye tabii ki vs dediler sonra ne aradılar ne sordular bayağı küs gibi olduk yıllardır da konuşmadık.
Annemin babasının bir işini yapıyorum tabii ki para almadan çoluğumu çocuğumu eşimi bize 5 saatlik uzaklıktaki şehre de götürdüm duruşmaya gittim çocuğuma bir harçlık bile vermedi üstüne bir de bana anneannem her şeyimi eleştirdi teşekkür etmedi neyse dedim yaşlı insanlar. Şimdi o dosyanın keşfi yapılacak aynı gün benim yaşadığım şehirde gerçek kendi müvekkillerimin dosyalarının duruşmaları var bizzat katılmam gereken arabulucu olarak görüşmem var. Yerime başkasını sokamam erteleyemem iptal edemem bunlar için görevi kötüye kullanma suçundan ceza alabilirim. Ben de başka bir avukatı görevlendirdim anneannem ve Büyükbabama keşifte eşlik etmesi için para da verdim ona neler yapılacağını da söyledim. Sonra Büyükbabam aradı durumu ona izah ettim vay efendim biz sana güvendik paran neyse biz de verelim niye bize böyle yaptın parayla alakası yok diyorum benim buradakilere katılmam gerekiyor bizzat katılmam gerekiyor ama keşfe bizzat katılmam gerek yok keşif de yapabileceğim bir şey de yok avukat sizin yanınızda olacak ben onu arayacağım yönlendiricem dedim Hoşuna gitmedi kapattı. Ben üstüne üstlük aradığım taradım açmadı annem aradı bir sürü bağırdı benim babamın işini yapmıyorsan benim çocuğum deyilsin dedi her şey para değil dedi. Hatır işini yapmıyorum ki. Ceza mı alayım istiyorsun dedim. Sonra teyzem aradı beni on yıldır aramayan teyzem bak beni dinle trilyon da kazansan önemli değil büyük babanın keşfine gelmen gerekiyordu dedi. Yani anlayacağınız ben ne onlara yarandım ne yaptığımı görüldü. Bu arada annem de beni evlatlıktan reddetti ölümüne de gitmeyecekmişim. Ne Hissettigimi anlatacak kelime bulamıyorum. Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir..
Ding dong kapı caldiktan sonra yaptigin her sey senin sucun hayatta kimsenin parasini emanet almam .olayin kotu hidecegi ve herkesin size yuklenecegi belliymis.25 bin Euro su olan adaminda kirasini da odemezdim .
Yerinizde olsam hepsiyle iletişimi keserdim. Ayarladığım avukat arkadaşımi da iptal ederdim, ne halleri varsa görsünler der geçerdim.Eşime de arayıp saydırmışlar bana da bir sürü.. o kadar canım sıkıldı ki. Annemin attığı mesajı okudum şok oldum. Ki eşimin ailesinin işini de yapıyorum ama onlar ufak da olsa bir şey yapıyorlar ama bizimkiler çok da zengin oldukları halde böyle.. olan oğluma oldu ananesini gidecek diye heyecanlanıyordu ((
Kardeşi anası babası varmış kızının hiç hatrı yokmuş annemde..
Hiç de umrumda olmazdi fazla yüz vermişsiniz.dugununuze gelmeyen insanların davasına bedava bakarak hata etmişsiniz zaten. Sizin yerinize başka bı avukat da gitmiş e daha ne....bu davalara ne kadar vekalet ücreti alınıyor biliyorlar mı tabi ki hayır...isim yürüsün yeter istiyorlar. Lütfen bundan sonra insanlara hakettikleri gbi davranın. Sizin bi mesleginiz var , meslek ne için var para kazanmak için. Sorumlu olduğunuz müvekkilleriniz var size bu işler için para odeyen. Gerisi çok mühim değil. Akrabanın yaptığını akbaba yapmıyor bu zamandaKızlar ben avukatım ve her avukat gibi mesleğimden orda burda yararlanılmaya çalışılmasından muzdarip bir avukatım. Konuyu tam anlatabilmek için bazı detaylara gireceğim. Ben evlendim on yıl oldu anne tarafından kimse benim düğünüme gelmedi diğer kardeşlerimin düğünlerine gidildi takıları takıldı ama benim ne düğünüme gelindi ne de hediyem verildi. Asla işin maddiyatında değilim ama ayrıştırılma kabul edebileceği bir şey değil. Onlara agzimla da söyledim en azından evime gelin hayırlı olsun deyin diye tabii ki vs dediler sonra ne aradılar ne sordular bayağı küs gibi olduk yıllardır da konuşmadık.
Annemin babasının bir işini yapıyorum tabii ki para almadan çoluğumu çocuğumu eşimi bize 5 saatlik uzaklıktaki şehre de götürdüm duruşmaya gittim çocuğuma bir harçlık bile vermedi üstüne bir de bana anneannem her şeyimi eleştirdi teşekkür etmedi neyse dedim yaşlı insanlar. Şimdi o dosyanın keşfi yapılacak aynı gün benim yaşadığım şehirde gerçek kendi müvekkillerimin dosyalarının duruşmaları var bizzat katılmam gereken arabulucu olarak görüşmem var. Yerime başkasını sokamam erteleyemem iptal edemem bunlar için görevi kötüye kullanma suçundan ceza alabilirim. Ben de başka bir avukatı görevlendirdim anneannem ve Büyükbabama keşifte eşlik etmesi için para da verdim ona neler yapılacağını da söyledim. Sonra Büyükbabam aradı durumu ona izah ettim vay efendim biz sana güvendik paran neyse biz de verelim niye bize böyle yaptın parayla alakası yok diyorum benim buradakilere katılmam gerekiyor bizzat katılmam gerekiyor ama keşfe bizzat katılmam gerek yok keşif de yapabileceğim bir şey de yok avukat sizin yanınızda olacak ben onu arayacağım yönlendiricem dedim Hoşuna gitmedi kapattı. Ben üstüne üstlük aradığım taradım açmadı annem aradı bir sürü bağırdı benim babamın işini yapmıyorsan benim çocuğum deyilsin dedi her şey para değil dedi. Hatır işini yapmıyorum ki. Ceza mı alayım istiyorsun dedim. Sonra teyzem aradı beni on yıldır aramayan teyzem bak beni dinle trilyon da kazansan önemli değil büyük babanın keşfine gelmen gerekiyordu dedi. Yani anlayacağınız ben ne onlara yarandım ne yaptığımı görüldü. Bu arada annem de beni evlatlıktan reddetti ölümüne de gitmeyecekmişim. Ne Hissettigimi anlatacak kelime bulamıyorum. Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir..
Siz yanlış yapmadınız. Lütfen artık ezdirmeyin kendinizi. Herkes yol alsınEvet bütün olay bu. Herkes kin kusmak için tek bir yanlışımı bekliyormuş. Dediğim buydu gelemem gelemem çünkü benim burada bizzat girmem gereken duruşmalar var arabuluculuk görüşmesi var Büyükbabam bunu aşırı sinirlendi bu iş değil mi dedi tamam iş ama ben şehir dışında bunun için gitmem dedim kendi dosyalarıma da gitmiyorum dedim kızım mesele paraysa para verseydik dedi hayır mesele para değil dedim Buna katılmak zorundayım katılmazsam görevi ihmal suçu işlemiş olurum dedim çok sinirlendi yüzüme kapattı aradım açmadı
Bir kaç kişinin mesajında net diğerlerlerinde de bütününde anlatılmaya çalışılan şeyi fark ettim hepinize teşekkürler. Eşim söz verdim gidecegim diye tutturdu. Benim 17 de toplantım var 5 saatlik yol, çocuğu da götüreyim diyor. Gerçekten ilişkiler konusunda aşırı zorlandığım bir dönemdeyim.
Bir kaç kişinin mesajında net diğerlerlerinde de bütününde anlatılmaya çalışılan şeyi fark ettim hepinize teşekkürler. Eşim söz verdim gidecegim diye tutturdu. Benim 17 de toplantım var 5 saatlik yol, çocuğu da götüreyim diyor. Gerçekten ilişkiler konusunda aşırı zorlandığım bir dönemdeyim.
Eşim o olaydan sonra biraz toparladı biraz diyorum çünkü ona da güvenemiyorum. Gidip beni savunacakmış. Bu son hareketimiz olsun gidelim de borçlu kalsınlar dedi. Kavğa etmeye gidiyorsan hiç gitme dedim. Yok kavga etmem ama sana bir şey söylerlerse de cevabınıı veririm dedi.Çocuğunun doğum günü içen direten adamın bu konuda gideceğim diye tutturması da garip
Karşı taraftakileri çok mu önemsiyor eşinize karşıda aşırı baskıcılar mı diyeceğim ama her türlü garip doğrusu
Aslında giderek sizi ezmiş oluyor
Bence anne tarafınıza keskin bir sınır çekmeniz lazım ancak olur da yine benzer bir durumla karşı karşıya kalırsanız eşinizin haberi bile olmasın
Kusura bakmayın meslektaşım ama siz ailenize kendinizi neden bu kadar ezdirdiniz? Kesin kaybedeceğinizi bildiğiniz bir davayı, boşuna emek ve para kaybederek üstelik neden açtınız?Bizim meslekte prestij diye de birşey var, çok büyük bir maddi menfaat almadığım, hukuki olarak yazılı sözleşmesi ile kendimi garantiye sürece babama bile açmam böyle bir dava. Üstelik tarla yani para davası kime kalacaksa o tarlalar verecekler tabi parasını bu sizin ekmek paranız. Kendi hakkınıza daha sahip çıkamazken milletin hakkına nasıl sahip çıkacakaınız? Teklif ettiklerinde bu dava kazanılmaz, boşuna emek kaybı, kuzenim ve eşi avukat, istiyorlarsa onlar açsın diyip yürüyüp gideceksiniz olay bu . Arabulucu olduğunuza göre dünkü avukat değilsiniz, e- duruşma sayesinde zaten hukuk davalarına her yerden giriliyor, çok istiyorsa dedenizin kıymetli diğer torunu açsaydı. Kaldı ki geç kalmış değilsiniz basın geçin istifa dilekçesini, madem ki herkes size cephe almış neden kendinizi yoruyorsunuz, para bile almadığınız dava için. Ailenize de basın resti geçin. Böyle insanlar anne bile olsa ömür törpüsü, ne gerek var, babasının keyfi için kendi emeğinizden ve ekmek paranızdan vazgeçmediniz diye size çemkiren kadın sanıyormusunuz ki gerçek bir anne ve kötü gününüzde elinizden tutar. Hadi kendinizi yakmışsınız evladınızı kocanızı neden böyle insanlar ile muhattap ediyorsunuz? Size yapılandan farklı birşey mi yapılacak sanıyorsunuz evladınıza?Hayır hiçbir şey yok Büyükbabamla aramdaki mesele koca bir aile meselesi haline geldi ayrıca bu dava zaten kaybedilecek bir dava. Bu arada bana arayıp çemkiren teyzemin kızı da avukat damadı da avukat.
Zaten borçlular size, avukat parasına kadar vermişsiniz, öncesinde de her işlerine koşmuşsunuz. Eşiniz de ekmeğinde, onun da var kendine göre umduğu bişeyler, yoksa burnunu düşürüp gitmezdi.Eşim o olaydan sonra biraz toparladı biraz diyorum çünkü ona da güvenemiyorum. Gidip beni savunacakmış. Bu son hareketimiz olsun gidelim de borçlu kalsınlar dedi. Kavğa etmeye gidiyorsan hiç gitme dedim. Yok kavga etmem ama sana bir şey söylerlerse de cevabınıı veririm dedi.
Annemin tavrından sonra eş seçimim gözüme daha normal geldi. Toksikliği doğuştan getirmişim. Şu bayram tatili geçsin hepsi için baştan düşüneceğim