Hatır için iş yapıp bir de suçlu olmak

Annem kendimi bildim bileli sevgisizligi ile cezalandırır istediğini yaptırmak için. Onun gibi bir anne olmaktan hep korktum. Diğer kardeşlerim itaatkar nispeten hayır diyen benim. Hep evlatlıktan reddetmekle mirastan men etmekle korkutur. Artık o kadar yoruldum ki anneme olan sevgimi sorğular hale geldim. Ben hiçbir şey yapmadığım halde düğünüme gelmediler aramadılar sormadılar bir anda beni silip attılar bir tek annem kaldı anne tarafından bir de anneannemle büyükbabam şimdi bu olayla onları da kaybettim. Annemin de aslında onlarla çok büyük bir bağı yok muhtemelen bir kavgaya bakacak aralarının nasıl oluşu

Umarım eşiniz söylediği tavrı gösterir orada
3 koldan saldırmış anne ve yakınları
Sizin adınıza üzüldüm ama belki de yeni bir duruş için ilk basamak bu süreç olacaktır

Siz onları kaybetmediniz
Onlar sizi haksız yere çok kolay harcadı...
Anne ya da baba tarafı, illa birileri olmak zorunda değil
Mal mülk miras demişsiniz, konudaki tüm kişilerden bir çıkar akıyor sanki
Tarla uğruna hepsi çemkirmeye başlamış
Eşiniz de miras için yolu açık tutuyorsa ona da pes doğrusu

Umarım eşiniz söylediği tavrı gösterir orada
3 koldan saldırmış anne ve yakınları
Sizin adınıza üzüldüm ama belki de yeni bir duruş için ilk basamak bu süreç olacaktır

Yo eşim çok değişik biridir neye değer vereceği belli olmaz çok yaşlı diye gidiyor belki de bir şeyler söylemek istiyor kendince bilmiyorum ama onun mevzusu para değil çünkü zaten bu tarlada kazanılacak bir dava da değil. Zaten kimsem kalmadı ugrasmak da istemiyorum bir faydalarını görmedim zarar veriyorlar ama

Allah yardımcınız olsun. Kuzenim Dr. Kız, sırf bu tipler yüzünden memlekete gelmiyor. Neredeyse böbreklerini çıkarıp gösterecekler
Doktorum ve inanılmaz haklısınız. Sadece yüzyüze olsa yine iyi, en son çocukken gördüğüm adam birinden numaramı almış arıyor ya da Instagramdan yazıyor şikayet sormak da değil baya hastane doktor ayarlamaya çalışmak için. Yakın akrabalar zaten sürekli ama onlara bir şey demiyorum yine alıştık bi şekilde babam da bu durumdaydı zamanında şimdi bize geçti sıra

Son düzenleme:
Çok üzüldüm gerçekten kalbinizi böyle kırmalarına . Yaranamamak böyle bi şey işte. Bi daha hiçbir işlerini yapmayın kesinlikle. Bir daha görüşmeyin diyemiyorum çünkü anneniz yani ne desem boş. Umarım gönlünüzü alır

Güncelleme:

Kızlar avukata 2000 TL ödedim eşimin çocuğumu beş saatlik yola keşfe gönderdim her şey istedikleri gibi oldu bir teşekkür bile etmediler telefonda seslerini duydum gerçekten Allah’a havale ediyorum yapacak bir şey yok ama benden bu kadar

Ve ben şimdi çok önemli bir toplantıya giriyorum kendime enayi gibi hissederek biri bana 2000 TL’yi farzet ki hibe ettin desin sadaka verdin desin içime su serpilsin :/ 2000 TL para değil ben de farkındayım ama ben o kadar tutumlu bir insanım ki her kuruşumu düşünerek güzel kazanırım. Yalan yok sadaka vermeyi de severim ihtiyacı olana ama bu insanlar o kadar zengin ki ve teşekkür etmekten acizler kendimi mağlup olmuş hissediyorum. Biri bana büyüklük sende kaldı desin sen ezmiş oldun desin bu senin asaletinolsun desin ne bileyim bir şey desin ((

Onlar şimdi, bak aradık bağırdık ettik anca öyle eşi ilgilendi, kızmasak bizim işi sallayacaktı, elinin ucuyla iş yapıyordu diyorlardır. Bi arasanız duyacağınız laf bu diyeyim.

Onlar şimdi, bak aradık bağırdık ettik anca öyle eşi ilgilendi, kızmasak bizim işi sallayacaktı, elinin ucuyla iş yapıyordu diyorlardır. Bi arasanız duyacağınız laf bu diyeyim.
katılıyorum 2.000 tl borcunuz çıktı yatırın deyin.
Bir daha da selam dahi vermeyin, hadsizler.

7
sadakanız olsun

lütfen üzmeyin kendinizi, Allah herkesin kalbine göre versin

ama artık bu son olsun onlar içi yaptığınız da, telefonlarına çıkmayın ve hatta bi süre annenizin telefonuna bile bakmayın

bu kadar iyi niyet sömürülmez

Bu bahaneyle silip atarsınız mis gibi.

Evet mağlup oldunuz. Sınırlarınızı koruyamadınız. Tehditlere boyun eğdiniz. Kendinize saygı göstermediniz. Bunlardan dolayı üzülmeniz normal. 2000 tl verdiğiniz için değil bunlardan dolayı üzülün. Belki bu son olur.

Konuyu kendimce kapatıyorum kızlar artık iyi kötü kızgın üzgün hiçbir şey olmak istemiyorum bu konuyla alakalı. Benim adımı bile ağızlarına almamışlar keşif yapılmış bitmiş

Yooo bildigin eziklik bu yaptigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…