- 19 Eylül 2022
- 209
- 67
- 18
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Allah, avukat ve doktorluk mesleği yapanlara yardım etsin. Bayram ziyaretinde bile "Yeaaa şu sorunum var bu dava ne olur?" "Yeaaa şuram ağrıyor ölecek miyim? Başka muhabbet yok.
Bir salın yaaa
Eşime de arayıp saydırmışlar bana da bir sürü.. o kadar canım sıkıldı ki. Annemin attığı mesajı okudum şok oldum. Ki eşimin ailesinin işini de yapıyorum ama onlar ufak da olsa bir şey yapıyorlar ama bizimkiler çok da zengin oldukları halde böyle.. olan oğluma oldu ananesini gidecek diye heyecanlanıyordu((
Kardeşi anası babası varmış kızının hiç hatrı yokmuş annemde..
Size bu şekilde davranan tüm anne, anneanne, dede vs. Kim varsa whatsapp dan grup kurup hepsini guruba alın içinizden geçen ne varsa yazın, ayarladığınız avukatın ücretine kadar kendinizin cebinden verdiğinizi de mutlaka belirtin sonuç olarak avukat arkadaşınızı dedenizin davasından aldığınızı bu saatten sonra kimseyle işinizin olmadığını yazıp hepsine engeli basın. Zaten hayatınızın en önemli günlerinde bulunmamışlar 10 senedir zahmet edip evinize bile gelmemişler bu saatten sonra varlıkları sadece size zarar olur. Ayrıca utanmadan eşinize ne hakla arayıp laf sayabiliyorlar.Eşime de arayıp saydırmışlar bana da bir sürü.. o kadar canım sıkıldı ki. Annemin attığı mesajı okudum şok oldum. Ki eşimin ailesinin işini de yapıyorum ama onlar ufak da olsa bir şey yapıyorlar ama bizimkiler çok da zengin oldukları halde böyle.. olan oğluma oldu ananesini gidecek diye heyecanlanıyordu((
Kardeşi anası babası varmış kızının hiç hatrı yokmuş annemde..
Eşim de öyle demiş. Yıllarca ezdirmişsin eşimi bu noktaya bir günda gelinmedi diye. Onla da tartışmışlar. Zaten çoçukluğumdan aşamadığım yığınla şey var. Ben de anneyim anne olunca annemi anlarım sandım ama tek farkına varabildiğim annemin ihmali ve sevgisizliği olduCanim yanlış anlama ama annen biranda böyle olmamıştır.
Eminimki ezelden beri seni ezikleyen bir anne oldu.
Ayrica seni insan yerine koyup, düğününe derneğine gelmeyen insanlar için neden çabalıyorsun?
Kendine olan özsaygin ve sevgin nerde??
Allah yardımcınız olsun. Kuzenim Dr. Kız, sırf bu tipler yüzünden memlekete gelmiyor. Neredeyse böbreklerini çıkarıp göstereceklerAvukatim. Bu tip insanlar yüzünden avukat olarak çalışmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?