• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatır için iş yapıp bir de suçlu olmak

Zaten attım. Tevkille başka avukatı görevlendirdim ödemesini bile ben yaptım zaten sorun da bu. Benim gitmemem :/
Paranızla rezil olmuşsunuz günün sonunda. Bırakacaktınız yetim gibi ortalık yerde böyle tabi kıymet bilmezler.

Zaten attım. Tevkille başka avukatı görevlendirdim ödemesini bile ben yaptım zaten sorun da bu. Benim gitmemem :/
Gittim diyip geçin ya ne bilecekler keşif zaptını mı okuyacaklar sanki. Hiç dürüst olmaya gerek yok.

Zaten işi görülecek hepsi birden neden bu kadar tepki gösterdiler anlamadım?
Arayıp, 'anane, dede katılmam gereken duruşmalar var gelemeyeceğim ama yerime birini görevlendirdim ama yinede hala elim üstünüzde' demediniz mi? Bilemiyorum bana çok saçma geldi başka olaylar var gibi. Düğününüze gelmemeleri arayıp sormamalari, (buarada bende annemin arabalarıyla görüşmüyorum çok büyük sorunlar yaşadık) sizinle alakalı bir problemleri olduğunu gösteriyor.
Ayrıca çoğu üye hatır gönül için iş yapılmaz demiş ama bahsedilen kişiler anane ve dede ya. Onlardan da para mı alacağız yok artık.

Arayıp, 'anane, dede katılmam gereken duruşmalar var gelemeyeceğim ama yerime birini görevlendirdim ama yinede hala elim üstünüzde' demediniz mi? Bilemiyorum bana çok saçma geldi başka olaylar var gibi. Düğününüze gelmemeleri arayıp sormamalari, (buarada bende annemin arabalarıyla görüşmüyorum çok büyük sorunlar yaşadık) sizinle alakalı bir problemleri olduğunu gösteriyor.
Özellikle konu sahibi gelsin istemişler, bak biz boş değiliz arkamız sağlam diye dosta güven düşmana korku verecekler akıllarınca 😂

Para
Ayrıca çoğu üye hatır gönül için iş yapılmaz demiş ama bahsedilen kişiler anane ve dede ya. Onlardan da para mı alacağız yok artık.
vs asla istemem konu da o değil zaten. Ararken sinirle aradı öyle actı telefonu. Annem da büyükbabam da. Çok büyük bir kusur işlemişim gibi ama eşime normal konuşmuş.
Teyzeme de güzelce izah ediyordum ama dinlemedi bile. Çok ilginç bir öğleden sonrüydı çidden. Ve yaşadığımı olduğu gibi anlattım. Annem zaten kızım para para gibi saçma sapan konuştu daha bigüne kadar bana 1 krş faydası dlmamış ihsanlar

Özellikle konu sahibi gelsin istemişler, bak biz boş değiliz arkamız sağlam diye dosta güven düşmana korku verecekler akıllarınca 😂
Katip eski kafalılar işte ya, dedemde çok yaşlı böyle birsey yapsam sen gelmedin diye davayı kaybettik diyeceğine adım gibi eminim :KK48:

Büyükbabama kızmıyorum o yaşlı tamam ama teyzem ne alaka konuyu bilmiyor kızı da avukat beni dinlemeden bağrınıyor üzerimde bir hakkı var gibi.
Yalan yok kızlar sevmiyorum ben da onları. Faydaları yok zararları olmasaydı bari
Annem ise her zamanki gibi ilk benden vazgeçti, sevgisini hiç bir zaman hissetmedim bugün de bunun sağlaması oldu.

Katip eski kafalılar işte ya, dedemde çok yaşlı böyle birsey yapsam sen gelmedin diye davayı kaybettik diyeceğine adım gibi eminim :KK48:
Elaleme çalım atma kısmını anlarım da koca koca hakimlerin takım taklavat karşılarına çıktık diye güç gösterisi yapabileceklerini sanmaları gerçekten hoş.

Büyükbabama kızmıyorum o yaşlı tamam ama teyzem ne alaka konuyu bilmiyor kızı da avukat beni dinlemeden bağrınıyor üzerimde bir hakkı var gibi.
Yalan yok kızlar sevmiyorum ben da onları. Faydaları yok zararları olmasaydı bari
Madem avukat parasını da verdiniz, ezin paranızla silin geçin, valla ilk defa yaranırsınız hiç yoktan gözünüz açık gitmez. 😆

Bazi aileler gerçekten çok saçma.
Kisaca kendi yaşadığımı anlatım.
Eşimin dayisina italyadan yüklü miras kaldi (700 bin Euro)
Kendi boşandı vs. ve yanimiza almanyaya yerleşti.

Ona burda iş buldum ve ev ayarladım.

Bu adam 2 yil ortadan kayip oldu. Ne aradi ne telefonlara çıktı. Benim için hava hoş ama çaktım durumu.

Ding dong kapi çaldi bir gün. Dayi paranin hemen hemen hepsini kari kizla yemiş. Iş yerinle mahkemelik olmuş ve kirasını ödemediği için evden atılmış.

Kıytırık 25 bin eurosunu onun için "saklamam" için bana teslim bıraktı. Bende parayi kızının adına borsaya yatırdım ve tüm bilgileri eski eşine bildirdim.

Uyuşturucuya bulaşmış. Bu arada onu rehabilitasyon merkezine yerleştirdim ve arkadaşim olan avukat iş yeri ve ev sahibinle olan işini mahkemede halletti.
Ücretsiz.
Eşim ve ben açık olan kirayı ödedik.
Merkezden çıktı. Tekrar iş buldum buna.
Bilin bakalim ne oldu? KV ve kendi kapima dayandi ve beni hirsiz ilan etdiler.
Ben parasını calmişim. Nasil kapimda kavga dövüş. Aklim durdu. Hamileydim, kanamam başladi.
O gün hepsini sildim. Demek istediğim bazi insanlar ruh hastasi. Inanmasi zor ama var böyle tipler
Gercekten fılm gıbı
Hayır okadar kotu ınsanlara neden yüzveriyorsunuz
Bir olmadı ıkıncıde kapımdan ıcerı giremez
Birde dıdımın dıdısı yanii
Eşimin dayısı kimki tanımıyorum bile
Eşiniz ne dedi peki ?

Dogru soyluyorsunuz bazı ınsanlar bencil ve arsız

Birde eşini ne diyor bu durumlara? Nasıl bir tavsiye veriyor?
Eşim yaşlı insan ölürse üzülürsün ben gideyim dedi. Eşim gidecek avukatı da ben burdan yönlendireceğim.
Anneme ve teyzeme diyecek laf bulamıyor büyükbabamı da haklı gördüğanden değil çok yaşlı diye. :((

“”Seni de kocanı da artık bende dahil kimse rahatsız edemez merak etme benimde hiç hatırım yokmuş ben şoktayım senden ne bekledik ayda yılda Bi işleri düşmüş ve o benim babam ha ona yaptınız ha bana hiç farkı yok Birgün belki anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak Allaha büyük sözüme tövbe ölsem dahi sizden derman aramam ben korkunç hayal kırıklığı yaşıyorum yıkıldım ben senin annende yok bende sil hiç bir isimede bakma istemiyorum olsemde elini uzatma bana.bende sil aradığımda pişman ettiniz katili kocalı asla birdaha ikinizde aramam aramam merak etmeyin bu bana acı bir tecrübe oldu”

Bu da annemi mesajı kızlar.. sanırım artık bir annem yok. Eşime karşı yine beni mağlup ettiler.
Sanki dedenizi öldürmüşsünüz gibi muamele görüyorsunuz. Gerek var mı bu kadarına. Madem parasıylaymış tutsunlar başka avukat. Sizin düşünmeniz gereken kendi evlatlarınız var. Bakın bu tarz değil ama bi sorundan ötürü ananem de bana olmayacak şeyler söyledi, hatta arada kızımı da sevmediğini sıkıştırdı... O gün bugün bende bitti. Ne arar ne sorar ne yanına giderim. Denk gelirsek de görmemezlikten gelirim. Kimse benden ve ailemden daha kıymetli değil

Back