- 7 Mart 2013
- 6.460
- 19.484
- 448
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Banada oyle gelıyorAile ilişkileriniz bir garip sanki. Ailenizin sizin düğününüze gelmemesi çok garip, sonrasında sizin nikah/düğününüze gelmeyen ailenize bari evime gelin deyip ilişkiyi sürdürme çabanız garip. Dedenizle ilgili olan keşif işi için gösterdikleri büyük tepkiler garip, annenizin bunun için sizi evlatlıktan reddetmesi garip . Gariplikler silsilesi, benim kafamda oturmayan şeyler oldu, mutlaka boşluklarda farklı şeyler olmuştur. Herşey ve herkes birbirinden kopuk gibi..
Banada oyle gelıyor
Yanı boyle bırsey ıcın o tepkılerıde fazla
Bence burda konu acarken sadece kendı acımızdan bakarak yazıya döküyoruz
Ben daha baska bıseyler oldugunu düşünüyorum
Avukatmıssınızda aslında anlatımınızda dogrudur ama eksık parcalar var
Okadar tuhaf tepkıler vermelerını gerektırecek bır durumda yok
Çok yüzlemişsiniz bu insanları. Salın gitsin, sevilmediğiniz yerlere daha fazla ağız yüz eğmeyin. Anneniz de bugün reddeder, yarın başı sıkıştığında ilk arayacağı siz olursunuz, baba kardeş aklına gelmez o zaman. Gücünüzün bi farkına varın ya, onlar size muhtaç siz onlara değil.Kızlar ben avukatım ve her avukat gibi mesleğimden orda burda yararlanılmaya çalışılmasından muzdarip bir avukatım. Konuyu tam anlatabilmek için bazı detaylara gireceğim. Ben evlendim on yıl oldu anne tarafından kimse benim düğünüme gelmedi diğer kardeşlerimin düğünlerine gidildi takıları takıldı ama benim ne düğünüme gelindi ne de hediyem verildi. Asla işin maddiyatında değilim ama ayrıştırılma kabul edebileceği bir şey değil. Onlara agzimla da söyledim en azından evime gelin hayırlı olsun deyin diye tabii ki vs dediler sonra ne aradılar ne sordular bayağı küs gibi olduk yıllardır da konuşmadık.
Annemin babasının bir işini yapıyorum tabii ki para almadan çoluğumu çocuğumu eşimi bize 5 saatlik uzaklıktaki şehre de götürdüm duruşmaya gittim çocuğuma bir harçlık bile vermedi üstüne bir de bana anneannem her şeyimi eleştirdi teşekkür etmedi neyse dedim yaşlı insanlar. Şimdi o dosyanın keşfi yapılacak aynı gün benim yaşadığım şehirde gerçek kendi müvekkillerimin dosyalarının duruşmaları var bizzat katılmam gereken arabulucu olarak görüşmem var. Yerime başkasını sokamam erteleyemem iptal edemem bunlar için görevi kötüye kullanma suçundan ceza alabilirim. Ben de başka bir avukatı görevlendirdim anneannem ve Büyükbabama keşifte eşlik etmesi için para da verdim ona neler yapılacağını da söyledim. Sonra Büyükbabam aradı durumu ona izah ettim vay efendim biz sana güvendik paran neyse biz de verelim niye bize böyle yaptın parayla alakası yok diyorum benim buradakilere katılmam gerekiyor bizzat katılmam gerekiyor ama keşfe bizzat katılmam gerek yok keşif de yapabileceğim bir şey de yok avukat sizin yanınızda olacak ben onu arayacağım yönlendiricem dedim Hoşuna gitmedi kapattı. Ben üstüne üstlük aradığım taradım açmadı annem aradı bir sürü bağırdı benim babamın işini yapmıyorsan benim çocuğum deyilsin dedi her şey para değil dedi. Hatır işini yapmıyorum ki. Ceza mı alayım istiyorsun dedim. Sonra teyzem aradı beni on yıldır aramayan teyzem bak beni dinle trilyon da kazansan önemli değil büyük babanın keşfine gelmen gerekiyordu dedi. Yani anlayacağınız ben ne onlara yarandım ne yaptığımı görüldü. Bu arada annem de beni evlatlıktan reddetti ölümüne de gitmeyecekmişim. Ne Hissettigimi anlatacak kelime bulamıyorum. Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir..
Boşver duyma görme,engelle ..normalde anadır babadir saygili ol ses etme derim ama yapılan iyiliğe böyle karşılık olunca hiç umrumda olmazlarKızlar ben avukatım ve her avukat gibi mesleğimden orda burda yararlanılmaya çalışılmasından muzdarip bir avukatım. Konuyu tam anlatabilmek için bazı detaylara gireceğim. Ben evlendim on yıl oldu anne tarafından kimse benim düğünüme gelmedi diğer kardeşlerimin düğünlerine gidildi takıları takıldı ama benim ne düğünüme gelindi ne de hediyem verildi. Asla işin maddiyatında değilim ama ayrıştırılma kabul edebileceği bir şey değil. Onlara agzimla da söyledim en azından evime gelin hayırlı olsun deyin diye tabii ki vs dediler sonra ne aradılar ne sordular bayağı küs gibi olduk yıllardır da konuşmadık.
Annemin babasının bir işini yapıyorum tabii ki para almadan çoluğumu çocuğumu eşimi bize 5 saatlik uzaklıktaki şehre de götürdüm duruşmaya gittim çocuğuma bir harçlık bile vermedi üstüne bir de bana anneannem her şeyimi eleştirdi teşekkür etmedi neyse dedim yaşlı insanlar. Şimdi o dosyanın keşfi yapılacak aynı gün benim yaşadığım şehirde gerçek kendi müvekkillerimin dosyalarının duruşmaları var bizzat katılmam gereken arabulucu olarak görüşmem var. Yerime başkasını sokamam erteleyemem iptal edemem bunlar için görevi kötüye kullanma suçundan ceza alabilirim. Ben de başka bir avukatı görevlendirdim anneannem ve Büyükbabama keşifte eşlik etmesi için para da verdim ona neler yapılacağını da söyledim. Sonra Büyükbabam aradı durumu ona izah ettim vay efendim biz sana güvendik paran neyse biz de verelim niye bize böyle yaptın parayla alakası yok diyorum benim buradakilere katılmam gerekiyor bizzat katılmam gerekiyor ama keşfe bizzat katılmam gerek yok keşif de yapabileceğim bir şey de yok avukat sizin yanınızda olacak ben onu arayacağım yönlendiricem dedim Hoşuna gitmedi kapattı. Ben üstüne üstlük aradığım taradım açmadı annem aradı bir sürü bağırdı benim babamın işini yapmıyorsan benim çocuğum deyilsin dedi her şey para değil dedi. Hatır işini yapmıyorum ki. Ceza mı alayım istiyorsun dedim. Sonra teyzem aradı beni on yıldır aramayan teyzem bak beni dinle trilyon da kazansan önemli değil büyük babanın keşfine gelmen gerekiyordu dedi. Yani anlayacağınız ben ne onlara yarandım ne yaptığımı görüldü. Bu arada annem de beni evlatlıktan reddetti ölümüne de gitmeyecekmişim. Ne Hissettigimi anlatacak kelime bulamıyorum. Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir..
Bu kadar çok aramam sormam bitti gitti minnet etmem zart zurt edenler en başta sana minnet ediyor. Bu kadar sayıklaması korkudan. Biliyor ki başı sıkışsa sizden başka gidebileceği tek yer yok. Yazı dili buram buram korku, hırs, kontrolü kaybetme siniri kokuyor. Sanırım ilk defa hayır dediniz bu insanlara. Yörüngeden çıkmış oldunuz. İlk defa kullanılmadınız kullanamadılar onun hırsı bu.“”Seni de kocanı da artık bende dahil kimse rahatsız edemez merak etme benimde hiç hatırım yokmuş ben şoktayım senden ne bekledik ayda yılda Bi işleri düşmüş ve o benim babam ha ona yaptınız ha bana hiç farkı yok Birgün belki anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak Allaha büyük sözüme tövbe ölsem dahi sizden derman aramam ben korkunç hayal kırıklığı yaşıyorum yıkıldım ben senin annende yok bende sil hiç bir isimede bakma istemiyorum olsemde elini uzatma bana.bende sil aradığımda pişman ettiniz katili kocalı asla birdaha ikinizde aramam aramam merak etmeyin bu bana acı bir tecrübe oldu”
Bu da annemi mesajı kızlar.. sanırım artık bir annem yok. Eşime karşı yine beni mağlup ettiler..
Para verecek adamlar yakında avukat tutardı, hava civa boş laf.Evet bütün olay bu. Herkes kin kusmak için tek bir yanlışımı bekliyormuş. Dediğim buydu gelemem gelemem çünkü benim burada bizzat girmem gereken duruşmalar var arabuluculuk görüşmesi var Büyükbabam bunu aşırı sinirlendi bu iş değil mi dedi tamam iş ama ben şehir dışında bunun için gitmem dedim kendi dosyalarıma da gitmiyorum dedim kızım mesele paraysa para verseydik dedi hayır mesele para değil dedim Buna katılmak zorundayım katılmazsam görevi ihmal suçu işlemiş olurum dedim çok sinirlendi yüzüme kapattı aradım açmadı
El oğlu o çünkü, bu toplumda damadın bi ağırlığı var, gelin gibi ağzına s.ç sonra karşısına otur yapamıyorlar. Damatla ara her zaman iyi tutulmaya bakılır, ne zaman siz tamamen gözden çıkarıldınız o zaman eşinizle kötü olurlar.Eşime karşı daha iyiler. Benim telefonumu açmıyorlar onunkini açıyorlar
Yaptığınız çok doğru. Hatır için iş yapılmaz. Maalesef hatır için ücretsiz iş yaptığınız zaman hem yaptığınız işin kıymetini bilmezler hem de olası bir kötü sonuçta her şey sizin hatanız olur. Diğer gönderilerde sizi arayan diğer akrabaların da avukat olduğunu söylemişsiniz. Madem bu kadar kıymetli kendileri ilgilenseymiş davayla. Ben size devredeyim dosyayı diye öneri sunun. İnanın kabul etmeyeceklerdir. Annenin ve dedenin tepkisi çok fazla. Basit bir dava için bu kadar üzerinize gelmemeliler. Bu sınırı çizecek olan sizsiniz. Zaten akrabalarınızın size bir faydası yokmuş. Anneniz de sizi onlara karşı savunmamış. Anneniz sizi bu kadar eziyorsa diğerleri de tabi ezmeye çalışır. Ben sizin yerinizde olsam dosyadan hemen istifa eder annem dahil akrabaların ağzının payını veririm. Siz kendinize kıymet vermezseniz kimse vermez. Kızınıza siz örnek olacaksınız.Kızlar ben avukatım ve her avukat gibi mesleğimden orda burda yararlanılmaya çalışılmasından muzdarip bir avukatım. Konuyu tam anlatabilmek için bazı detaylara gireceğim. Ben evlendim on yıl oldu anne tarafından kimse benim düğünüme gelmedi diğer kardeşlerimin düğünlerine gidildi takıları takıldı ama benim ne düğünüme gelindi ne de hediyem verildi. Asla işin maddiyatında değilim ama ayrıştırılma kabul edebileceği bir şey değil. Onlara agzimla da söyledim en azından evime gelin hayırlı olsun deyin diye tabii ki vs dediler sonra ne aradılar ne sordular bayağı küs gibi olduk yıllardır da konuşmadık.
Anlamaz bu mallıktaki insanlar. Tavsiyem çekilin dosyadan ne b.k yerse yesinler. Akrabadan hakkınızı herzaman isteyin. Veren saygı duyuyor vermeyen böyle arsız oluyor. Acemilikle Zamanında aldınız belki de dosyayı bırakın ve indirimsiz ne hakkınızsa onu isteyin. Cebinizden niye para veriyorsunuz ayrıca keşfe gelecek olan avukata. Teyzeniz de mal zaten . Fırsat bu fırsat çekilin disyadan kurtulun. Bu dosyada. Size sonunda da para kalmaz zaten nerden kurtulsanız karKızlar ben avukatım ve her avukat gibi mesleğimden orda burda yararlanılmaya çalışılmasından muzdarip bir avukatım. Konuyu tam anlatabilmek için bazı detaylara gireceğim. Ben evlendim on yıl oldu anne tarafından kimse benim düğünüme gelmedi diğer kardeşlerimin düğünlerine gidildi takıları takıldı ama benim ne düğünüme gelindi ne de hediyem verildi. Asla işin maddiyatında değilim ama ayrıştırılma kabul edebileceği bir şey değil. Onlara agzimla da söyledim en azından evime gelin hayırlı olsun deyin diye tabii ki vs dediler sonra ne aradılar ne sordular bayağı küs gibi olduk yıllardır da konuşmadık.
Ya hata tamamen sizde o zaman..çekilin dosyadan ne b.k yerse yesinler. Siz hala niye bakıyorsunuzki bu davayaHayır hiçbir şey yok Büyükbabamla aramdaki mesele koca bir aile meselesi haline geldi ayrıca bu dava zaten kaybedilecek bir dava. Bu arada bana arayıp çemkiren teyzemin kızı da avukat damadı da avukat.
Banada oyle gelıyor
Yanı boyle bırsey ıcın o tepkılerıde fazla
Bence burda konu acarken sadece kendı acımızdan bakarak yazıya döküyoruz
Ben daha baska bıseyler oldugunu düşünüyorum
Avukatmıssınızda aslında anlatımınızda dogrudur ama eksık parcalar var
Okadar tuhaf tepkıler vermelerını gerektırecek bır durumda yok
Boşverin siz iyi yapmışsınız. Manyak anası yiyeceğine çocuğu yesin.Bazi aileler gerçekten çok saçma.
Kisaca kendi yaşadığımı anlatım.
Eşimin dayisina italyadan yüklü miras kaldi (700 bin Euro)
Kendi boşandı vs. ve yanimiza almanyaya yerleşti.
Ona burda iş buldum ve ev ayarladım.
Bu adam 2 yil ortadan kayip oldu. Ne aradi ne telefonlara çıktı. Benim için hava hoş ama çaktım durumu.
Ding dong kapi çaldi bir gün. Dayi paranin hemen hemen hepsini kari kizla yemiş. Iş yerinle mahkemelik olmuş ve kirasını ödemediği için evden atılmış.
Kıytırık 25 bin eurosunu onun için "saklamam" için bana teslim bıraktı. Bende parayi kızının adına borsaya yatırdım ve tüm bilgileri eski eşine bildirdim.
Uyuşturucuya bulaşmış. Bu arada onu rehabilitasyon merkezine yerleştirdim ve arkadaşim olan avukat iş yeri ve ev sahibinle olan işini mahkemede halletti.
Ücretsiz.
Eşim ve ben açık olan kirayı ödedik.
Merkezden çıktı. Tekrar iş buldum buna.
Bilin bakalim ne oldu? KV ve kendi kapima dayandi ve beni hirsiz ilan etdiler.
Ben parasını calmişim. Nasil kapimda kavga dövüş. Aklim durdu. Hamileydim, kanamam başladi.
O gün hepsini sildim. Demek istediğim bazi insanlar ruh hastasi. Inanmasi zor ama var böyle tipler
Yetki atın avukat hanım çok basit bir çözümü var bunun.Kızlar ben avukatım ve her avukat gibi mesleğimden orda burda yararlanılmaya çalışılmasından muzdarip bir avukatım. Konuyu tam anlatabilmek için bazı detaylara gireceğim. Ben evlendim on yıl oldu anne tarafından kimse benim düğünüme gelmedi diğer kardeşlerimin düğünlerine gidildi takıları takıldı ama benim ne düğünüme gelindi ne de hediyem verildi. Asla işin maddiyatında değilim ama ayrıştırılma kabul edebileceği bir şey değil. Onlara agzimla da söyledim en azından evime gelin hayırlı olsun deyin diye tabii ki vs dediler sonra ne aradılar ne sordular bayağı küs gibi olduk yıllardır da konuşmadık.
Boşverin siz iyi yapmışsınız. Manyak anası yiyeceğine çocuğu yesin.
Zaten attım. Tevkille başka avukatı görevlendirdim ödemesini bile ben yaptım zaten sorun da bu. Benim gitmemem :/Yetki atın avukat hanım çok basit bir çözümü var bunun.
Avutap üzerinden yetki vereceğiniz bir meslektaşınızı bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?