Hatır için iş yapıp bir de suçlu olmak

Banada oyle gelıyor
Yanı boyle bırsey ıcın o tepkılerıde fazla
Bence burda konu acarken sadece kendı acımızdan bakarak yazıya döküyoruz
Ben daha baska bıseyler oldugunu düşünüyorum
Avukatmıssınızda aslında anlatımınızda dogrudur ama eksık parcalar var
Okadar tuhaf tepkıler vermelerını gerektırecek bır durumda yok

Bu tarz insanlar kendilerinde asla hata görmez. Onlara göre ne var gidemedik uygun(!) değildik gayet yeterli bir sebep. Bu hanımefendi kırılmış mı? üzülmüş mü? mahcup olmuş mu? Annesi dahil kimsenin umrunda değil. Annesi aile olmayı becerememiş bir insan. Ailesine göbek bağını kesememiş bir insan. Dolayısıyla kızını bile gözü görmüyor. Eee tabi hatasını kabullenmeyen insanların en büyük özelliği nedir? Bencil olmaları. Onların işini koşturmalı herkes ama onlar kimse için kılını kıpırdatmasa da olur. Neden? Çünkü bir hataları yok ve bahaneleri haklı sebepler onların gözünde. Bu bakış açısıyla bakarsanız daha net anlarsınız. Dede ben neler yaptım onlara tek suçum şu sebepten düğününe gidememek bunu mu hakettim diye dövünüyordur bile.

Avukat, doktor, diyetisyen gibi bedava danışmanlık alınması normal sayılan bir mesleğim olsaydı bana ilk sordukları soruda randevunuzu alın gelin bir bakalım, randevuyla da şu kişi ilgileniyor isterseniz numarasını vereyim, burda olmaz derdim. Ben okurken, saçımı süpürge ederken yanımda olmamış insanlara neden emeğimi sömürteyim ne münasebet? Benim emeğim kıymetli. Hatır, gönül başka birşey. Konu sahibi çok kötü bir şekilde bunu öğrenmiş olmuş.

Çok yüzlemişsiniz bu insanları. Salın gitsin, sevilmediğiniz yerlere daha fazla ağız yüz eğmeyin. Anneniz de bugün reddeder, yarın başı sıkıştığında ilk arayacağı siz olursunuz, baba kardeş aklına gelmez o zaman. Gücünüzün bi farkına varın ya, onlar size muhtaç siz onlara değil.

Boşver duyma görme,engelle ..normalde anadır babadir saygili ol ses etme derim ama yapılan iyiliğe böyle karşılık olunca hiç umrumda olmazlar

Bu kadar çok aramam sormam bitti gitti minnet etmem zart zurt edenler en başta sana minnet ediyor. Bu kadar sayıklaması korkudan. Biliyor ki başı sıkışsa sizden başka gidebileceği tek yer yok. Yazı dili buram buram korku, hırs, kontrolü kaybetme siniri kokuyor. Sanırım ilk defa hayır dediniz bu insanlara. Yörüngeden çıkmış oldunuz. İlk defa kullanılmadınız kullanamadılar onun hırsı bu.

Para verecek adamlar yakında avukat tutardı, hava civa boş laf.
Eşime karşı daha iyiler. Benim telefonumu açmıyorlar onunkini açıyorlar
El oğlu o çünkü, bu toplumda damadın bi ağırlığı var, gelin gibi ağzına s.ç sonra karşısına otur yapamıyorlar. Damatla ara her zaman iyi tutulmaya bakılır, ne zaman siz tamamen gözden çıkarıldınız o zaman eşinizle kötü olurlar.

Annenizin değerli evladı değilsiniz ve olamayacaksınız da bu belli. Ama çocuğunuzun değerli annesi, kocanızın da değerli eşisiniz. Diğerlerini boşverip değer gördüğünüz ortamın tadını çıkarın, insan evladı olunca sadece ebeveynin ne çektiğini anlamaz savunmasız bir çocukken kendine de yapılan yanlışların da farkına varır. Evladımıza karşı sadece aklımızdan geçse utanacağımız davranışları gördüğümüzü de fark ederiz.

Yaptığınız çok doğru. Hatır için iş yapılmaz. Maalesef hatır için ücretsiz iş yaptığınız zaman hem yaptığınız işin kıymetini bilmezler hem de olası bir kötü sonuçta her şey sizin hatanız olur. Diğer gönderilerde sizi arayan diğer akrabaların da avukat olduğunu söylemişsiniz. Madem bu kadar kıymetli kendileri ilgilenseymiş davayla. Ben size devredeyim dosyayı diye öneri sunun. İnanın kabul etmeyeceklerdir. Annenin ve dedenin tepkisi çok fazla. Basit bir dava için bu kadar üzerinize gelmemeliler. Bu sınırı çizecek olan sizsiniz. Zaten akrabalarınızın size bir faydası yokmuş. Anneniz de sizi onlara karşı savunmamış. Anneniz sizi bu kadar eziyorsa diğerleri de tabi ezmeye çalışır. Ben sizin yerinizde olsam dosyadan hemen istifa eder annem dahil akrabaların ağzının payını veririm. Siz kendinize kıymet vermezseniz kimse vermez. Kızınıza siz örnek olacaksınız.

Anlamaz bu mallıktaki insanlar. Tavsiyem çekilin dosyadan ne b.k yerse yesinler. Akrabadan hakkınızı herzaman isteyin. Veren saygı duyuyor vermeyen böyle arsız oluyor. Acemilikle Zamanında aldınız belki de dosyayı bırakın ve indirimsiz ne hakkınızsa onu isteyin. Cebinizden niye para veriyorsunuz ayrıca keşfe gelecek olan avukata. Teyzeniz de mal zaten . Fırsat bu fırsat çekilin disyadan kurtulun. Bu dosyada. Size sonunda da para kalmaz zaten nerden kurtulsanız kar

Hayır hiçbir şey yok Büyükbabamla aramdaki mesele koca bir aile meselesi haline geldi ayrıca bu dava zaten kaybedilecek bir dava. Bu arada bana arayıp çemkiren teyzemin kızı da avukat damadı da avukat.
Ya hata tamamen sizde o zaman..çekilin dosyadan ne b.k yerse yesinler. Siz hala niye bakıyorsunuzki bu davaya

Bazi aileler gerçekten çok saçma.
Kisaca kendi yaşadığımı anlatım.
Eşimin dayisina italyadan yüklü miras kaldi (700 bin Euro)
Kendi boşandı vs. ve yanimiza almanyaya yerleşti.

Ona burda iş buldum ve ev ayarladım.

Bu adam 2 yil ortadan kayip oldu. Ne aradi ne telefonlara çıktı. Benim için hava hoş ama çaktım durumu.

Ding dong kapi çaldi bir gün. Dayi paranin hemen hemen hepsini kari kizla yemiş. Iş yerinle mahkemelik olmuş ve kirasını ödemediği için evden atılmış.

Kıytırık 25 bin eurosunu onun için "saklamam" için bana teslim bıraktı. Bende parayi kızının adına borsaya yatırdım ve tüm bilgileri eski eşine bildirdim.

Uyuşturucuya bulaşmış. Bu arada onu rehabilitasyon merkezine yerleştirdim ve arkadaşim olan avukat iş yeri ve ev sahibinle olan işini mahkemede halletti.
Ücretsiz.
Eşim ve ben açık olan kirayı ödedik.
Merkezden çıktı. Tekrar iş buldum buna.
Bilin bakalim ne oldu? KV ve kendi kapima dayandi ve beni hirsiz ilan etdiler.
Ben parasını calmişim. Nasil kapimda kavga dövüş. Aklim durdu. Hamileydim, kanamam başladi.
O gün hepsini sildim. Demek istediğim bazi insanlar ruh hastasi. Inanmasi zor ama var böyle tipler

Boşverin siz iyi yapmışsınız. Manyak anası yiyeceğine çocuğu yesin.

Yetki atın avukat hanım çok basit bir çözümü var bunun.
Avutap üzerinden yetki vereceğiniz bir meslektaşınızı bulabilirsiniz

Kuzenim avukat bir kaza sırasında ona vekalet verdim. Para ona yatınca tamamına göndermeyi teklif etti. Ne eşim nede ben asla kabul etmedik. Paran neyse al ne kadar istiyorsan al dedik. Olması gereken budur. Size kaba davranan kimseyi kabul etmeyin. Avukat arkadaşı iptal edin ne halleri varsa görsünler.

Yetki atın avukat hanım çok basit bir çözümü var bunun.
Avutap üzerinden yetki vereceğiniz bir meslektaşınızı bulabilirsiniz
Zaten attım. Tevkille başka avukatı görevlendirdim ödemesini bile ben yaptım zaten sorun da bu. Benim gitmemem :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…