Hatalı mıyım böyle davrandığım için?

Ben anlamıyorum bu tür konularda hep yere sıçrayan "vücut artıklarından" bahsediliyor. İnsanların kocaları yere mi işiyor acaba hep yav nasıl sıçrıyor ki acep
Valla benim kocam oturacak yapıyor ki bu bilgiyi böyle bir ortamda neden veriyorum bilemedim😂 ayakta yapsa evet bence de batar çünkü hepimiz erkek öğrenci evi görmüşüzdür diye düşünüyorum 😂 bence temizlik rutinlerinden ziyade eşlerinin işeme rutinini değiştirmeleri daha sağlıklı olur. Herkesin 44 numara iğrenç bir terlikle tuvalete girdiğini düşünmek istemiyorum çünkü🥲

Tuvalet terliğinin üstüne bastı yani bunu gördüm çok titiz değilim normal tuvalet terliğinin dış tarafı üst tarafı da benim için altı gibi pis sayılır ve öyledir de
Nickiniz gibi delirmişsiniz tuvalet terliği o kadar pisse niye giyiyorsunuz içi de pis sayılabilir ayrıca umumi tuvalet değil evdeki yahu hani şu her gün temizlediğimiz

10 yaşındaki çocuğu anası babası olmadan evli abi evine yollayarak neyi ispatlamaya çalışıyor bu insanlar anlayamıyorum. Abi evlenince ahanda yeni kapı açıldı hurraaaa diye mi düşünüyorlar acaba? 10 yaş çocuğu anası babasıyla gelirse gelir,beraber de döner.

Tuvalet konusuna gelince evinizde klozetli tuvalet yok mu? Varsa çocuk orayı kullansın. Ekstra tuvalet terliği gereken umumi tuvalet gibi yerlerin çocuklara uygun olmadığını düşünüyorum malesef

10 yasinda kizim var ne münasebet tuvalette onu gözlucem yada ablasi tuvalete goturecek. Mahremiyet egitimi diye bir sey var ve emin olun temizlikten çok daha önemli... eşiniz sakin kalmis benim kardeşime, yegenime yapilsa ben sakin kalamazdim o kadar ayip yaptiginz şey...
Çocuk öğrenmemiş siz öğretmişsinizdir çocuğunuza tertip temizlik 10 yaşında bende dikkat ettiğimi biliyorum. Çocuğun mahremiyetini ihlal etmiyorum kesinlikle iç çamaşır bisadece tuvalet terliğini giyene kadar. Sizde ne kadar anlayışsızsınız...

Abartmışsın bence. Çocuğa durmadan uslu dur otur demek hoş olmamış. Ne yapıyordu ki bu kadar müdahale etmeni gerektirecek?
Terlik kısmını anlamadım. Alaturka tuvalete terliksiz mi giriyormuş.öyle ise onun ayağına göre bir terlik daha koyup bir daha yere basmaması gerektiğini izah edebilirsin.
Yorumlarda birkaç arkadaş demiş yeni evli olduğun için olabilir diye yani emrivaki yapıp evime geliyor bende gerçekten evime hassasım. En fazla ne yapabilir bende onu düşündüm zaten birşey yapmaz çocuk yapsa da en fazla ne yapabilir. Ben herkesin akşam olduğunda evine gidip uyumasını bekliyorum. Ev rahat olabildiği tek ortam insanın her çocuğun da zaruri durumlar haricinde annesinin yanına yakıştığını düşünüyorum. İzah ederiz o wc durumunu da bir daha icap ederse

10 yaşındaki çocuğu anası babası olmadan evli abi evine yollayarak neyi ispatlamaya çalışıyor bu insanlar anlayamıyorum. Abi evlenince ahanda yeni kapı açıldı hurraaaa diye mi düşünüyorlar acaba? 10 yaş çocuğu anası babasıyla gelirse gelir,beraber de döner.

Tuvalet konusuna gelince evinizde klozetli tuvalet yok mu? Varsa çocuk orayı kullansın. Ekstra tuvalet terliği gereken umumi tuvalet gibi yerlerin çocuklara uygun olmadığını düşünüyorum malesef
İlk yazdıklarınıza o kadar katılıyorum ki sarılıyorum yazdıklarınıza💮Gitmiyor klozete inat ediyor yok diyor. Normal alaturkada da kafasına göre kendi kendine keşfettiği gibi gidiyor giriyor.

Ya ben pislik bi evde büyüdüm galiba, bizde tuvalet bu kadar iğrenç görülen bi yer değildi asla. Hala da bi mutfak kadar temiz olmasa da umumi tuvalet kadar pis görmem tuvaleti, benim algılarımı yenilemem lazım galiba 🥹

Çocuk 3-4 yaşlarında bi şey değil, neredeyse ergenliğe girecek birinden bahsediyoruz, annesi gibi eğitmenizden rahatsız olmuştur eşiniz de. Ne kadar daha kalacak sizle?
Tuvalet hergün de temizlesen necistir ne kadar temiz olabilir. Evet benimle ne kadar kalacak işte bendeki tuhaflık. Ama çocuğu da tuvalet adabı olmadan yollamaları beni kızdırıyor o yapar o bilir bilmedi işte ne oldu şimdi olan benim yeni yıkanan halılarıma oldu. Neyse bak yine üzüldüm

İyi geceler herkese. Burda yeniyim kafama çok takılan bir sıkıntı oldu. Eşimin küçük kardeşi geldi 10 yaşlarında çocuk yerinde pek duramıyor sürekli wc ye gitmek istiyor ben bunu çocuğu tuvalete götürürken fark ettim terliğin dışlarına bastı falan daha önce de kendi gitti kaç defa muhtemelen öyle yapmıştır basarak yani .halıları o ayakla gezdi anlayacağınız. Çocuk bir oturmuyor rahat durma yok telefon verirsen duruyor azcık otur çocuğum diyorsun uslu ol diyorsun sonra gene aynı. Eşim de ben otur gel uslu dur falan derken baya kırılmış bana gerilmiş kendi de otur diyordu meğer benden gerildiği için otur gezme falan diyormuş çocuğa . wc konusunda tartışınca döktü içini çok kırgın kardeşi konusunda wc konusunda evimi o tuvaletli ayaklarla gezdiği için çok kızgınım ama çocuğa gel otur uslu dur gibi şeyler dediğim için kendime kızıyorum sanki yapsa yapsa çocuk evde ne yapacak neye zarar verecek istediği gibi gezseydi sanki ne için kendimi kastıysam çocuk durmuyor diye. Eşime de kendimi affettirmek istiyorum kardeşi konusunda wc olayı hariç orda ben kendimi haklı buluyorum kaç defa çocuğu takip et dediğim halde etmediği için benden utanır diye takip etmiyordum Sizlerden yorum bekliyorum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın 💮
Ben anladım bu terlik meselesini ve benim de aynı durum başıma geldi hatırladıkça midem bulanıyor. Bizdeki çükünü tuttuğu ellerini yıkamayıp öyle otururdu.
10 yaşındaki oğlan pire gibidir. Duramaz, susamaz.
Keşke abisi biraz maç falan oynasaymış ya da pes falan

Bir de 10 yaşındaki çocuğun 4 yıllık okul geçmişi olur. Hadi hiçbir yerde öğrenemedi diyelim Tuvalet adabını da abisi göstersin bi zahmet.

Ben sizi haksız bulmadım. Belki tepkiniz çok fazla olduğu için eşiniz alınmıştır ama 10 ya da çok küçük değil. Otursun biraz kitap okusun biraz oyun oynasın tabi ki biraz evi de dağıtsın ama bu yaşa kadar en azından wc eğitimini almış olması gerekirdi. Benim de yeğenlerim var çocuğum da var küçükler anlamıyo her yeri mahvediyor ama 9 10 yaşındakiler kendilerine uğraşacak bi şey buluyo. Gerçi bizimkiler kız erkek çocuklar biraz daha hırçın olabiliyor. Bakalım bizimki büyüyünce nasıl olacak 🙈 büyük konuşmayım tövbe 😅
Evde gezmesi beni bunalttı orda kendimde suç arıyorum belki de gece kalacak olması beni gerdi gezsin çocuk sanki ne olacaktı. Wc eğitimi de kendi kendine bildiğini okuyor gösterilmiştir tuvalet terliğine bas demezler ona ama basıyor işte çocuk pis görmüyor onu

Evde gezmesi beni bunalttı orda kendimde suç arıyorum belki de gece kalacak olması beni gerdi gezsin çocuk sanki ne olacaktı. Wc eğitimi de kendi kendine bildiğini okuyor gösterilmiştir tuvalet terliğine bas demezler ona ama basıyor işte çocuk pis görmüyor onu
Mesela çelik kapının önündeki paspasın üstüne de ayakkabı ile basıp sonra ayakkabıyı orda çıkarp yine paspasın üstüne basıp eve giriyorlar. Ya da çekçekli valiz ile şehir dışından gelen aile büyükleri o tekerlekli valizi çeke çeke yatacakları odaya götürüyolr. O an diyorum Ezelin annesi kör Meliha olaydım da görmiyeydim. 😩

Mesela çelik kapının önündeki paspasın üstüne de ayakkabı ile basıp sonra ayakkabıyı orda çıkarp yine paspasın üstüne basıp eve giriyorlar. Ya da çekçekli valiz ile şehir dışından gelen aile büyükleri o tekerlekli valizi çeke çeke yatacakları odaya götürüyolr. O an diyorum Ezelin annesi kör Meliha olaydım da görmiyeydim. 😩
Bunlara dikkat edince obsesif diyorlar oysa normal bir temizlik bu

tam o yaşlardayken bi keresinde amcamın evinde kahvaltı yaparken boğazıma bisey kaçmıştı. afedersiniz sofraya kusmuştum. canım yengem utancımdan ağlıyorum diye saçlarımı örmüştü balık sırtı. canım yengem. diyeceklerim bu kadar.
Vicdansız değilim hanımefendi başka sıkıntılı durumlar olabilir evimden çık kustun diyecek halim yok benimde kussun yada elinde olmayan şeyi yapsın ne yapabilir yani bende hasta oldun kustun isal oldun yıkıl evimdenn demem yanii

X