Hatalı mıyım böyle davrandığım için?

eğer siz kendiniz davet etmediyseniz çocukları sizi haklı buldum. madem kardeşi çok değerli kocanız biraz göz kulak olacak, çocuğun bazı şeyleri yapması normaldir ama kocanız da uyaracak ki bir daha yapmasın. yeni gelinin başına çocuk atıp bir de tavır mi alıyorlar utanmadan?
bu arada ben de yeni evliyim ve o yaşlarda kardeşim var. geçen tuvalete ondan sonra girince pis bıraktığını görüp kendim uyardım ki hem kocam rahatsiz olmasın hem kardeşim utanmasin. kocanız da bunları düşünüp dikkat etsin biraz. atmışlar çocukları başınıza bir de laf ediyorlar. ben olsam anası babası bir yere gitmediyse yatılı almazdım bile, çocukla uğraşmak istesem kendim yaparım ona bakarım.
Ben davet etmedim. Kesinlikle bende çocuk bakmak istesem kendi çocuğumu doğurur ona bakarım en azından benim derim

İçi dışı kadar pis değildir yıkıyorum ben
Nickiniz gibi delirmişsiniz tuvalet terliği o kadar pisse niye giyiyorsunuz içi de pis sayılabilir ayrıca umumi tuvalet değil evdeki yahu hani şu her gün temizlediğimiz
Delirdiğim konu wc konusu değill wc konusunu daha ne kadar açıklayabilirim beni anlayan birkaç kişi çıktı çok şükür

Bunlara dikkat edince obsesif diyorlar oysa normal bir temizlik bu
Benim evimde iki tane gırgır gibi dolaşan sürekli elleri yerde ve ağzında olan bebem var. Elbet temiz olacak her yer. Kimin ne dediği hiç umurumda değil açıkcası. 🫡

Abartılı buldum bnde. 4 tane oglum var hadı bırı bezlı saymayalım. 10 kere uyarmame ragmen klozet kapagı kaldırmıyor mesela ergen olan 8 yasındakı kaldırıyor otekı yapmıyor. 10,11 yaslarda cokta tınlamadıkları zamn. Bu pıs yada aıle ogretmedı dıye degıl genelde o yastaki bı baskaldırıs bı duzene uymama bı bosvermıslık.. 3 oglumunda eğitimini veren bnım 3ude cok farklı...
Suam ara tatıl arkadsına gidiyorlar yad onlar gelıyor. Evde bır kostur maca bı depınmece zarar olmadıkca ses cıkarmıyorum bıle. Napsın bu cocuklar saksı degılkı
Kaynım çok akıllı bir çocuk herşeyi öğreniyor eğer öğretilse öğrenir hijyeni. Çocuklar tabi ki saksı değildir benim kendi çocuğum yok belki ondan bilemiyorum anlamıyorum yani o yüzden de gezseydi evde yiyecek hali yoktu diyorum ya

O yaş grubu öyle ne yazık ki. Tuvalete her girdiğinde hatırlatman gerek. 4-5 hatırlatmadan sonra ancak öğrenmeye başlar.
Benden çekinir diye abisine ablasına söylüyordum artık icap ederse kendim götüreceğim hatırlatacağım. Benim olayım terliği giyene kadar gerisi mahrem alanı çocuğun yanlış anlaşılmasın tuvalete götürürüm derken birde en son el yıkama işlemi bu kadar

Yenge evine çocuk göndermemek lazım.kendi çocuğu olmadığı için çocuk nasıl olur bilmiyor.esinde haklı sende kendince haklısın.hem 10 yaşında kardeş nasıl oluyor evli adamin

tam o yaşlardayken bi keresinde amcamın evinde kahvaltı yaparken boğazıma bisey kaçmıştı. afedersiniz sofraya kusmuştum. canım yengem utancımdan ağlıyorum diye saçlarımı örmüştü balık sırtı. canım yengem. diyeceklerim bu kadar.
Eseross hanım mesajınızı bulamadım cevap için Durum sizin yazdığınız kadar vahim değil eğlendi de bu çocuk ama bana da arada maruz kaldı tabi sizin senaryo kadar değil hatalı olduğumu da anladım çocuk bu dedim. ne kadar sinirlenmişiniz sakin olun sıkıntıyı bulup dikkat edeceğim diyen birine bu kadar sinir olmayın hatayı anlamak erdemdir.Wc konusunda size açıklama yapmaya gerek duymuyorum

Eseross hanım mesajınızı bulamadım cevap için Durum sizin yazdığınız kadar vahim değil eğlendi de bu çocuk ama bana da arada maruz kaldı tabi sizin senaryo kadar değil hatalı olduğumu da anladım çocuk bu dedim. ne kadar sinirlenmişiniz sakin olun sıkıntıyı bulup dikkat edeceğim diyen birine bu kadar sinir olmayın hatayı anlamak erdemdir.Wc konusunda size açıklama yapmaya gerek duymuyorum
kız benim mis gibi çocukluk anımdan ne istedin italik italik yazmış bi de

Kayinvalde / kayinpeder nerde? Neden cocuklarini yolladilar? Gorumce kac yasinda? Kafamda deli sorular.
Görümce de büyük 20 küsür herhalde Kendileri başka yerdeydi valide peder. Gelip gündüz takılıp akşam herkes evine gitse bu misafirlik işleri kolay olur akşamdan misafir ettiğim kişileri sabah evimde tekrar görmek beni geriyor. Evin yakın git evine. Benim evimde ne var aynı ev işte kendi evinde uyu arkadaş. Biraz içimi de dökmüş bulundum

Bahse konu tuvalet alaturka sanırım. İğrençlik zaten o, klozet yaptırın temiz temiz kullanın. Klozet olunca tuvalet terliği diye bir şey kullanmıyoruz biz tabi herkes evde kendi terliğiyle geziyor. Ama 10 yaşında çocuk da elini ayağını yıkamayı bilmiyorsa annesi yollamasın hiçbir yere. Öyle bir anlattınız ki kendi işini göremeyen bir çocuk canlandı gözümde. Misafir çocuğu eşimin kardeşi de olsa evimde kalkıp odalara vs giremez ben de izin vermem. Eşim de izin vermez. Biraz nasıl eğitildiğiyle ilgili ama 10 yaşında böyle yerinde durmayan olmadı bize gelip de. 3 yaşında değil sonuçta.
Çok haklısınız yorumun tümünde. klozet işine bakacağım zaten gerekirse

İçi dışı kadar pis değildir yıkıyorum ben

Delirdiğim konu wc konusu değill wc konusunu daha ne kadar açıklayabilirim beni anlayan birkaç kişi çıktı çok şükür
Oturup tek tek okumadım ama wc konusunda haksızsınız bence boşuna takıntı yapmayın

X