Hatalı mıyım böyle davrandığım için?

Ayol altı üstü çocuk bir iki etrafta gezinmiş konu sahibi sürekli azarlamış evine ilk defa yatılı gelen çocuğu. Tuvalette de terliğin içine sokmamış ayağını üstünden basmış terliğe ve konu sahibine göre üstü de altı kadar kirli olurmuş terliğin.

Bu misafirleriniz sizin kaynınız ve görümceniz, ve altı üstü çocuk bunlar. Nasıl bir takıntı sizinki de hem eşinizi rezil etmişsiniz hem küçük çocukları ? Ben olsam ben de sizin terliğinizi giymek istemem ayrıca eşim kardeşime böyle davransa kardeşimin burada '10' yaşında bir çocuk olduğunu varsayarsak eğer fena arayı bozardım. Birde yüzsüzce gelmiş burada konu açıyorsunuz. Ne demeliyiz acaba ? 'Aaa 10 yaşında çocuk nasıl oturup put gibi durmadı bir de tuvalete mi gitti vay pisliğe bak' mı diyeceğiz ?????
tam o yaşlardayken bi keresinde amcamın evinde kahvaltı yaparken boğazıma bisey kaçmıştı. afedersiniz sofraya kusmuştum. canım yengem utancımdan ağlıyorum diye saçlarımı örmüştü balık sırtı. canım yengem. diyeceklerim bu kadar.

Ayol altı üstü çocuk bir iki etrafta gezinmiş konu sahibi sürekli azarlamış evine ilk defa yatılı gelen çocuğu. Tuvalette de terliğin içine sokmamış ayağını üstünden basmış terliğe ve konu sahibine göre üstü de altı kadar kirli olurmuş terliğin.

Bu misafirleriniz sizin kaynınız ve görümceniz, ve altı üstü çocuk bunlar. Nasıl bir takıntı sizinki de hem eşinizi rezil etmişsiniz hem küçük çocukları ? Ben olsam ben de sizin terliğinizi giymek istemem ayrıca eşim kardeşime böyle davransa kardeşimin burada '10' yaşında bir çocuk olduğunu varsayarsak eğer fena arayı bozardım. Birde yüzsüzce gelmiş burada konu açıyorsunuz. Ne demeliyiz acaba ? 'Aaa 10 yaşında çocuk nasıl oturup put gibi durmadı bir de tuvalete mi gitti vay pisliğe bak' mı diyeceğiz ?????
Abartılı buldum bnde. 4 tane oglum var hadı bırı bezlı saymayalım. 10 kere uyarmame ragmen klozet kapagı kaldırmıyor mesela ergen olan 8 yasındakı kaldırıyor otekı yapmıyor. 10,11 yaslarda cokta tınlamadıkları zamn. Bu pıs yada aıle ogretmedı dıye degıl genelde o yastaki bı baskaldırıs bı duzene uymama bı bosvermıslık.. 3 oglumunda eğitimini veren bnım 3ude cok farklı...
Suam ara tatıl arkadsına gidiyorlar yad onlar gelıyor. Evde bır kostur maca bı depınmece zarar olmadıkca ses cıkarmıyorum bıle. Napsın bu cocuklar saksı degılkı

tam o yaşlardayken bi keresinde amcamın evinde kahvaltı yaparken boğazıma bisey kaçmıştı. afedersiniz sofraya kusmuştum. canım yengem utancımdan ağlıyorum diye saçlarımı örmüştü balık sırtı. canım yengem. diyeceklerim bu kadar.
Ahh bnde 12 yaslarımda halamın evınde gece kalkıp kusup gerı yatmıaım hatırlamam bıle. Hıcte gık demedı 1 ay yaz tatilinde kendı cocugu gıbı agırladı bnı. Bır gecede burnum kanamiş sabh uyandık yuzum kandan gızukmuyo yastık carsaf zaten kan revan. İşten gelince yıkamıstı.

10 yasinda kizim var ne münasebet tuvalette onu gözlucem yada ablasi tuvalete goturecek. Mahremiyet egitimi diye bir sey var ve emin olun temizlikten çok daha önemli... eşiniz sakin kalmis benim kardeşime, yegenime yapilsa ben sakin kalamazdim o kadar ayip yaptiginz şey...

Terlik meselesini bende anlayamadım çok mu titizsiniz normal tuvalete mi öyle girmiş klozete mi yeni evli olduğunuz iicn böyle hissediyorsunuz. Kendi çocuğunuz da olunca göreceksiniz çocuklar öyle bizim gibi durup oturmuyorlar. Benimde bir çocuğum var özellikle yeni evlilere ve çocuksuz olanlara gitmiyorum. Geçen yeni evli bir arkadaşa gittik kız rahat olmasına karşın ben gerildim heryer beyaz ve kırılacak çok eşya vardı. Ama sürekli çocuğa dur yapma dense bende gerilirdim . Yani bozulacak kırılacak eşyaları kaldırın o gelmeden evde başka ne yapabilir ki
Yeni evliyim eve eşyalara titizim yani herhalde çok heves ediyorum evime farkında olmadan. Tuvalet meselesinde de çok titiz değilim aslında normal tuvalet terliği bana tuvalet fırçası gibi pis geliyor

Ahh bnde 12 yaslarımda halamın evınde gece kalkıp kusup gerı yatmıaım hatırlamam bıle. Hıcte gık demedı 1 ay yaz tatilinde kendı cocugu gıbı agırladı bnı. Bır gecede burnum kanamiş sabh uyandık yuzum kandan gızukmuyo yastık carsaf zaten kan revan. İşten gelince yıkamıstı.
Ay canım bende öyle olurum hastalık gibi varmı vicdansız değilim tabi ki

Tuvalet . terlik , 10 yaş çocuk beynim yandı.

10 yaşında bir delikanlı neredeyse anlamadığım tuvaletini terliğe yapıp terlikle evde mi geziyor?

Terlik denen şeyin arkası zaten açık olur

Nasıl üzerine basıyor ?

eğer siz kendiniz davet etmediyseniz çocukları sizi haklı buldum. madem kardeşi çok değerli kocanız biraz göz kulak olacak, çocuğun bazı şeyleri yapması normaldir ama kocanız da uyaracak ki bir daha yapmasın. yeni gelinin başına çocuk atıp bir de tavır mi alıyorlar utanmadan?
bu arada ben de yeni evliyim ve o yaşlarda kardeşim var. geçen tuvalete ondan sonra girince pis bıraktığını görüp kendim uyardım ki hem kocam rahatsiz olmasın hem kardeşim utanmasin. kocanız da bunları düşünüp dikkat etsin biraz. atmışlar çocukları başınıza bir de laf ediyorlar. ben olsam anası babası bir yere gitmediyse yatılı almazdım bile, çocukla uğraşmak istesem kendim yaparım ona bakarım.

Evet bir de bu var. Ayakkabı terlik fark etmez ben de giyemem. Karı koca ev halkı tamam, kadın her gün temizliyordur belki terliği ama onun temizliğine niye güvenilsin? Misafir için ayrı terlik bulundurmak lazım.
Tuvaletin kapısı açık tutuluyor, çocuğun terliği nasıl giydiğine kadar bakılıyor ama sorsan obsesif değilim. Ablası var yanında o da dikkat etmiyor deniyor. 10 yaşında çocuğun çişini de o mu yaptırsın?

Konu sahibi, madem bu kadar takıntılısınız bir kaç tane terlik bulundurun evde. Çocuk için önü kapalı olandan alın. Tuvalet dediğin yerin bir mahremiyeti yok mu sizde? Ne hakla ergenliğe girmeye yakın bir çocuğu gözetliyorsunuz?
Çocuk içinden belki şöyle diyordur ; " bu ne kardeşim rahat rahat sı.amıyoruz bile" 😁

Bu arada ben terliğin üstüne basmayı çok garipsemedim. Bazen insan üşenir, terliğe basıp elini yıkar. Veya terlik uzaktadır, ayağıyla terliği yanına çeker. Aynı mikrop terliğin üstünde olmaz ki terliğin içinde de olur.

Bahse konu tuvalet alaturka sanırım. İğrençlik zaten o, klozet yaptırın temiz temiz kullanın. Klozet olunca tuvalet terliği diye bir şey kullanmıyoruz biz tabi herkes evde kendi terliğiyle geziyor. Ama 10 yaşında çocuk da elini ayağını yıkamayı bilmiyorsa annesi yollamasın hiçbir yere. Öyle bir anlattınız ki kendi işini göremeyen bir çocuk canlandı gözümde. Misafir çocuğu eşimin kardeşi de olsa evimde kalkıp odalara vs giremez ben de izin vermem. Eşim de izin vermez. Biraz nasıl eğitildiğiyle ilgili ama 10 yaşında böyle yerinde durmayan olmadı bize gelip de. 3 yaşında değil sonuçta.

Bahse konu tuvalet alaturka sanırım. İğrençlik zaten o, klozet yaptırın temiz temiz kullanın. Klozet olunca tuvalet terliği diye bir şey kullanmıyoruz biz tabi herkes evde kendi terliğiyle geziyor. Ama 10 yaşında çocuk da elini ayağını yıkamayı bilmiyorsa annesi yollamasın hiçbir yere. Öyle bir anlattınız ki kendi işini göremeyen bir çocuk canlandı gözümde. Misafir çocuğu eşimin kardeşi de olsa evimde kalkıp odalara vs giremez ben de izin vermem. Eşim de izin vermez. Biraz nasıl eğitildiğiyle ilgili ama 10 yaşında böyle yerinde durmayan olmadı bize gelip de. 3 yaşında değil sonuçta.
Buna da pis diyolar onu da kk'de öğrendim, her türlü o tuvalet terliği olacakmış...

Yeni evliyim eve eşyalara titizim yani herhalde çok heves ediyorum evime farkında olmadan. Tuvalet meselesinde de çok titiz değilim aslında normal tuvalet terliği bana tuvalet fırçası gibi pis geliyor
biz yeni buzdolabi almistik icini temizlemek için sevgilim klozet kenarinda duran - tesisattan damlayan suyu ceksin diye koydugu- bezi getirmisti 😂😂😂
sen yine iyisin beterin beteri var 🤣🤣🤣🤣

Aklıma tuvalet paspasını annesinin kıyafetleriyle beraber yıkayan üye geldi 💔
Evet benim de aynı konu geldi😂 yani tabi ki beraber yıkamazsın, hadi temiz değilsin yıkama derecesi sıkması bile farklı olur onlarin😂 ama orda da baya ayar olmuştum paspasa yapılan muameleye ya, onlar da banyoda ayrı terlik mi kullanıyor o zaman? Ee nasıl oluyor ki, misafire ozel terlik verdin tamam, bi tane de banyoya 44numara koyuyorsun kadın erkek hepsi onu mu giyiyor🤣

Evet benim de aynı konu geldi😂 yani tabi ki beraber yıkamazsın, hadi temiz değilsin yıkama derecesi sıkması bile farklı olur onlarin😂 ama orda da baya ayar olmuştum paspasa yapılan muameleye ya, onlar da banyoda ayrı terlik mi kullanıyor o zaman? Ee nasıl oluyor ki, misafire ozel terlik verdin tamam, bi tane de banyoya 44numara koyuyorsun kadın erkek hepsi onu mu giyiyor🤣
Ben anlamıyorum bu tür konularda hep yere sıçrayan "vücut artıklarından" bahsediliyor. İnsanların kocaları yere mi işiyor acaba hep yav nasıl sıçrıyor ki acep

X