• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden soğudum,ne yapmalıyım.

İyi ama o kavga anlarında küfür ediyor,beni çok tahrik ediyor doğal olarakta bende dayanamayıp söylüyorum.

Sen ağzınada s.çsan sana dokunamaz, küfür edemez. Artık bir bahane bulmaktan vazgeçseniz mi?? Adam kötü kötü kötü.. Yazın derken bunu kastediyorum. Bulacağınız tek bir iyi şey yoktur eminim.

Söyle bir örnek vermek istiyorum: cocukken ben dayak yedim. Gecenlerde bir dolap tamir ederken esim bana ani bir hareketle bir parca uzatti. Ben birden irkildim..cok kisaydi, ama o refleks hala var. Sanki bana vuracak sandim. Esim bana simdiye kadar ne siddet uyguladi nede sesini yükseltti.ama gördügüm siddet bende kalmis. Esiniz size siddet uygulamis, konu ikiniz arasinda aslinda cözülmedi. Aileler araya girmis ve esiniz ailelerin yaninda "hersey yollunda mesaji" vermek istiyor, ama evde eski hali duruyor. O yüzden sizde güven yok. Cünkü degisim size samimi gelmiyor. Haksiz da sayilmazsiniz. Sans vermek istiyorsaniz terapi sart. Yok diyorsaniz istediginiz karari verin. Aileniz sükür arkanizda. Ama kendinizi güvene alin adam daha önce siddet uygulamis.

Back