- 27 Ağustos 2022
- 4.226
- 7.199
- Konu Sahibi Delirdimmi
Öyle girdiğini gördüyseniz, ayağını yıkamasını söylemişsinizdir zaten. Böyle böyle öğrenecek çocuklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bilemedim.10 yas kucuk degil kalp kirmaya gerek yok. Yumusak bir dille soyleyin bidahakineKapalı
Bu yap dediğiniz şeylerin hepsini yaptım inanır mısınız sohbette ediyoruz sevimli de geliyorama işte bu etkinlikler bittiğinde tekrar oyalanmak için birşeyler arıyor bende o arada panik oluyorum o kader şey yaptın şimdi de otur be yavrum gezme evin içinde diyesim geliyorÇocuğu tatlı tatlı uyar, " bu evin kuralı bu, hem böyle yaparsan kıyafetlerine mikrop bulaşır" de. Yine aynısını yaparsa yine uyar.
Eline telefon dışında başka şeyler ver. Mesela kağıt, kalem, boya kalemleri, oyuncak ... " Gel seninle resim yapalım, oyun oynayalım" de.
" Meyve sever misin? Hangi meyveleri yemek istersin?" diye sor, meyve yesin.
Yazılanlardan anladığım kadarıyla sen çocukla iyi bir iletişim kuramamışsın. Çocuğu sürekli uyarmışsın, eşin de haliyle buna bozulmuş.
Zaten yumuşak diyorum o yüzden çocuk beni tınlamıyor ama abisi alınıyorYani bilemedim.10 yas kucuk degil kalp kirmaya gerek yok. Yumusak bir dille soyleyin bidahakine
Beni kızdığım nokta ablası da yanında kıza da kaç defa kardeşine dikkat et paçaları terliğe falan dediğim halde tuvaletin dışında beklemeyi takip ettim sanması ardından benim bu olayın vuku bulmasıyla benim şarteller atış yoksa ben çocuğa gösteriyorum böyle yap daha temiz mis gibi ol gibi konuşuyorum öyle denk geldikçeÖyle girdiğini gördüyseniz, ayağını yıkamasını söylemişsinizdir zaten. Böyle böyle öğrenecek çocuklar
O yaştaki bir çocuk ayağını musluğa kaldırıp yıkayamaz mesela yine bana ihtiyacı var ben temizledim yine çocuğuÖyle girdiğini gördüyseniz, ayağını yıkamasını söylemişsinizdir zaten. Böyle böyle öğrenecek çocuklar
Bosverin. Eger zarar vermiyorsa kirip dökme inanin ugrasmayin. Benim eve eşimin uzaktan akrabasi geldi. Inanmazsiniz wc paspasina büyük tuvaletini düşürmüş. 60 yasinda kadin bunu yapan. Sizin en azindan daha küçük. Evinde ögretmemis demekki annesi. Bazi seyler aileden gelir.Zaten yumuşak diyorum o yüzden çocuk beni tınlamıyor ama abisi alınıyor
Evet öyle sayılır tam olarak tuvalet yapılan yere basmasa da çok pis yerlere bastı ve evi dolaştıSizin terlik olayında kafanıza takılan şey ne tam olarak ben anlamadım? Tuvaletinizi yaptığınız yere mi bastı? Sonra da evin içinde mi dolaştı?
Evet bazı şeyler aileden gelir çok haklısınız. Sizin imtihanınız da büyükmüş Allah tekrarını yaşatmasınBosverin. Eger zarar vermiyorsa kirip dökme inanin ugrasmayin. Benim eve eşimin uzaktan akrabasi geldi. Inanmazsiniz wc paspasina büyük tuvaletini düşürmüş. 60 yasinda kadin bunu yapan. Sizin en azindan daha küçük. Evinde ögretmemis demekki annesi. Bazi seyler aileden gelir.
Herkesin kafasında deli sorularSizin terlik olayında kafanıza takılan şey ne tam olarak ben anlamadım? Tuvaletinizi yaptığınız yere mi bastı? Sonra da evin içinde mi dolaştı?
O yaş grubu öyle ne yazık ki. Tuvalete her girdiğinde hatırlatman gerek. 4-5 hatırlatmadan sonra ancak öğrenmeye başlar.Edilir de unutuyor söylediğim şeyi bak böyle yap böyle daha temiz diyorum güzellikle ama koşarak gidiyor yine alıştığı tarza
Amin insallah Ben böyle birşey görmedim duymadım bugüne kadar. Erkekler rahat zaten kendileri yapmadigi icin herseye ne var ki diyorlar. Sık mı geliyor evinizeEvet bazı şeyler aileden gelir çok haklısınız. Sizin imtihanınız da büyükmüş Allah tekrarını yaşatmasın
Konu sahibi haklı zaten ama bu egitimi ona onun vermesi mümkün değil. Evde nasılsa orda da öyle yapmıs işte.Ben sizi haksız bulmadım. Belki tepkiniz çok fazla olduğu için eşiniz alınmıştır ama 10 ya da çok küçük değil. Otursun biraz kitap okusun biraz oyun oynasın tabi ki biraz evi de dağıtsın ama bu yaşa kadar en azından wc eğitimini almış olması gerekirdi. Benim de yeğenlerim var çocuğum da var küçükler anlamıyo her yeri mahvediyor ama 9 10 yaşındakiler kendilerine uğraşacak bi şey buluyo. Gerçi bizimkiler kız erkek çocuklar biraz daha hırçın olabiliyor. Bakalım bizimki büyüyünce nasıl olacak büyük konuşmayım tövbe
Çocuk sürekli hareket halinde olunca yetişkinler yoruluyor haliyle ama yaşından dolayı böyle. Biraz idare etmek lazım. Panik olmaya gerek yok.Bu yap dediğiniz şeylerin hepsini yaptım inanır mısınız sohbette ediyoruz sevimli de geliyorama işte bu etkinlikler bittiğinde tekrar oyalanmak için birşeyler arıyor bende o arada panik oluyorum o kader şey yaptın şimdi de otur be yavrum gezme evin içinde diyesim geliyor
Erkek çocukları cinsiyetten dolayı daha bir hareketli oluyor.Ben sizi haksız bulmadım. Belki tepkiniz çok fazla olduğu için eşiniz alınmıştır ama 10 ya da çok küçük değil. Otursun biraz kitap okusun biraz oyun oynasın tabi ki biraz evi de dağıtsın ama bu yaşa kadar en azından wc eğitimini almış olması gerekirdi. Benim de yeğenlerim var çocuğum da var küçükler anlamıyo her yeri mahvediyor ama 9 10 yaşındakiler kendilerine uğraşacak bi şey buluyo. Gerçi bizimkiler kız erkek çocuklar biraz daha hırçın olabiliyor. Bakalım bizimki büyüyünce nasıl olacak büyük konuşmayım tövbe
Doğru. Orda da diğerleri müdahale etmeliydi. Konu sahibi söyleyince evini esirgiyo gibi olmuş.Konu sahibi haklı zaten ama bu egitimi ona onun vermesi mümkün değil. Evde nasılsa orda da öyle yapmıs işte.
Aynen oyle. Ferhundenin tek suçu gelin olmasıydı diyorlar ya aynen öyle :)Doğru. Orda da diğerleri müdahale etmeliydi. Konu sahibi söyleyince evini esirgiyo gibi olmuş.
Evet benimki daha minik ama şimdiden belli yaramaz 3 yaşından sonra doğaya salmak gerek diyenler haklı mı yaniErkek çocukları cinsiyetten dolayı daha bir hareketli oluyor.