- 3 Nisan 2023
- 2.294
- 4.585
- 53
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok basbayağı kötü dedi hatta yeğeninden bahsederken kardeşim de destek oldu fidan çok çirkef sanıyordum ben de ama değilmiş dedibazı insanlar kötüyü kötü insan anlamında söylemiyor. Babannem.de öyle mesela birinden bahsederken pek kötü der ama o kötü ise yaramaz veya elinden bir iş gelmeyen anlamında söyler . Ben öyle düşündüm açıkçası
Yani açıkçası kardeşim geçen yıl ağır bi ameliyat geçirdi o günden beri aşırı gergin sinirli biri oldu herkes ona karşı dikkatli davranıyor ben de böyle bişey için canını sıkmak istemedim nedense ama onlar böyle hassas davranmıyor maalesefİlk söylediğinde doğrudan enişteye neyi kötü biliyorsun diye sorulabilirmiş ama defalarca olduğu için Enişteye değil de o yokken kardeşine sor. Ne demek kötü bilmek her defasında bahsediyor diye sor.
Valla aşırı ders alaşım var teknik yöntemi nedir ben o an aşırı geriliyorum diyeceğim lafı da unutuyorum5 parmağın beşi bir değil kardeş olmak onun kocası yada karısının bana hadsizlik yapacağı anlamına gelmez ben çok güzel had bildiririm tavsiye ederim .
Ayy yemin ederim aşırı cesaretlendim vallahi bi dahaki deyişinde derimBı sürü malzeme verdim unutmayın işte kardesinize deyin yeğene baktınız kocası horul horul uyudu gamsız kuş gibi.Hersey ortada işte çirkef olmakla yargilayacagina dönsün kendine baksın önce dedikoducu ve rahat olmakda büyük defo insan teşekkür eder minnet duyar mecbur degilsiniz sağlık sorunu olmuş tamamda böyle nankörlüğe şaka yapıyorum diye laf sokmaya hacet yok koca adam densiz yani bende senin bu kadar densiz olduğunu bilmiyordum denir buna kızmasın yani
Tencere kapak misali bırakın kimi nasıl bilirse bilsinler. İnsanlarla uğraşan kişi boş kişidir demekki hiç işleri yokYok basbayağı kötü dedi hatta yeğeninden bahsederken kardeşim de destek oldu fidan çok çirkef sanıyordum ben de ama değilmiş dedive zaten genel olarak karı koca kime gitseler bi ömür o insanı çekiştirecek malzeme toplarlar dedikoduyu çok seviyorlar
Farklı şehirlerdeyiz inşallah yaşarız da paylaşırımSu adama karşılık vereceksiniz buraya da yazacaksiniz diye takibe aldım![]()
Canı sıkılacaksa canını sıkacak şeyleri düşünüp söyleyecekler. “Sen kötüsün çirkefsin” diyorlar bu ne demek deme hakkına sahipsin. Çünkü canını sıkıyor. Usulsüslük sana iyi bir şey söylüyor gibi yapıp laf sokulmasında zaten.Yani açıkçası kardeşim geçen yıl ağır bi ameliyat geçirdi o günden beri aşırı gergin sinirli biri oldu herkes ona karşı dikkatli davranıyor ben de böyle bişey için canını sıkmak istemedim nedense ama onlar böyle hassas davranmıyor maalesef![]()
Sormuyormusun nasıl kötü bilirdiniz beni ? İyiliğim dokunmuştur beni kötüleyene diyemedinn mi. Bende bidaha kine söyleMerhaba arkadaşlar
Bir ortamda biri kalkıp size bunu derse tepkiniz ne olur ?
Biri dediğim eniştem
Eniştem ve kız kardeşim geçen yıl bana geldi kızkardeşim ameliyat oldu hastanedeydi,çocuğu bende kaldı her gece altına işedi kalktım çocuğu yıkadım giydirdim vs teyzelik görevim teyze olmasam da o anda annesi yanında olmayan her çocuğa yapardım bunu iyilik olarak anlatmıyorum şu sebeple detay veriyorum eşi de evde çocukla kalıyordu o uyanmıyordu ta ki çocuk sabah babasına anlatana kadar..
Çocuğuma göstermediğim tahammülü o dönem onlara gösterdim düşünün…
Bu sebeple eniştem her ortamda gerekli gereksiz bu lafı söylüyor “ biz seni kötü biliyorduk evine gelene kadar nasıl iyi biri olduğunu anladık” diyor
Kötü demesini kızlardeşime bağlıyorum sonra aramızda bişey geçmemiş ki kocasına beni kötülesindiyorum
Her defasında kibarca gülüp geçiyorum ama artık sıkmaya başladı..
Menfaatine uygun davrandığım için mi iyi oldum diye çıkışcam diyorum sonra dengesiz boşver germe kendini diyorum
Takıldığım şey böyle anlatınca saçma gibi mi yoksa gerçekten siz de olsanız gerilip üzülür müydünüz?
Patavatsizlık etmiş bence boş konuşan biriymiş.Sanırım başlarda şaka olarak anladığım için son anlatışında yeğeninden söz etti önce “fidan iyi kızmış ya hep kötü diye biliyorduk,evine gittik gördük hazırolda bekliyordu önümüzde, çiçek de öyle işte kötü biliyorduk ama evinde kaldık anladık iyi biri olduğunu” dedi o anda kahvaltı yapıyorduk,ağzım dolu, döndüm baktım gözlerimle kızgınlığımı belli ettim bence ama lafımı ben söyleyene kadar o bininci konuya geçmişti,aşırı konuşan konuşurken dinlemeyen bir tip yani kardeşimin kocası olmasa 2dk tahammül edilmez biri.Söylesem tesiri yok Sussam gönül razı değil olayı tam olarak![]()
Boş boş konuşan insanlardan nefret ediyorum. Hayır bi iyilik yapılmış teşekkür et geç ne boş yapıp milletin sinirini bozuyorsun? Siz de şaka yaparmış gibi alttan bi laf sokun rahatsız olduğunuz belli olsun. Yoksa bu susmaz belli.Merhaba arkadaşlar
Bir ortamda biri kalkıp size bunu derse tepkiniz ne olur ?
Biri dediğim eniştem
Eniştem ve kız kardeşim geçen yıl bana geldi kızkardeşim ameliyat oldu hastanedeydi,çocuğu bende kaldı her gece altına işedi kalktım çocuğu yıkadım giydirdim vs teyzelik görevim teyze olmasam da o anda annesi yanında olmayan her çocuğa yapardım bunu iyilik olarak anlatmıyorum şu sebeple detay veriyorum eşi de evde çocukla kalıyordu o uyanmıyordu ta ki çocuk sabah babasına anlatana kadar..
Çocuğuma göstermediğim tahammülü o dönem onlara gösterdim düşünün…
Bu sebeple eniştem her ortamda gerekli gereksiz bu lafı söylüyor “ biz seni kötü biliyorduk evine gelene kadar nasıl iyi biri olduğunu anladık” diyor
Kötü demesini kızlardeşime bağlıyorum sonra aramızda bişey geçmemiş ki kocasına beni kötülesindiyorum
Her defasında kibarca gülüp geçiyorum ama artık sıkmaya başladı..
Menfaatine uygun davrandığım için mi iyi oldum diye çıkışcam diyorum sonra dengesiz boşver germe kendini diyorum
Takıldığım şey böyle anlatınca saçma gibi mi yoksa gerçekten siz de olsanız gerilip üzülür müydünüz?