• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden soğudum,ne yapmalıyım.

İyi ama o kavga anlarında küfür ediyor,beni çok tahrik ediyor doğal olarakta bende dayanamayıp söylüyorum.

Sen ağzınada s.çsan sana dokunamaz, küfür edemez. Artık bir bahane bulmaktan vazgeçseniz mi?? Adam kötü kötü kötü.. Yazın derken bunu kastediyorum. Bulacağınız tek bir iyi şey yoktur eminim.

Söyle bir örnek vermek istiyorum: cocukken ben dayak yedim. Gecenlerde bir dolap tamir ederken esim bana ani bir hareketle bir parca uzatti. Ben birden irkildim..cok kisaydi, ama o refleks hala var. Sanki bana vuracak sandim. Esim bana simdiye kadar ne siddet uyguladi nede sesini yükseltti.ama gördügüm siddet bende kalmis. Esiniz size siddet uygulamis, konu ikiniz arasinda aslinda cözülmedi. Aileler araya girmis ve esiniz ailelerin yaninda "hersey yollunda mesaji" vermek istiyor, ama evde eski hali duruyor. O yüzden sizde güven yok. Cünkü degisim size samimi gelmiyor. Haksiz da sayilmazsiniz. Sans vermek istiyorsaniz terapi sart. Yok diyorsaniz istediginiz karari verin. Aileniz sükür arkanizda. Ama kendinizi güvene alin adam daha önce siddet uygulamis.

Söyle bir örnek vermek istiyorum: cocukken ben dayak yedim. Gecenlerde bir dolap tamir ederken esim bana ani bir hareketle bir parca uzatti. Ben birden irkildim..cok kisaydi, ama o refleks hala var. Sanki bana vuracak sandim. Esim bana simdiye kadar ne siddet uyguladi nede sesini yükseltti.ama gördügüm siddet bende kalmis. Esiniz size siddet uygulamis, konu ikiniz arasinda aslinda cözülmedi. Aileler araya girmis ve esiniz ailelerin yaninda "hersey yollunda mesaji" vermek istiyor, ama evde eski hali duruyor. O yüzden sizde güven yok. Cünkü degisim size samimi gelmiyor. Haksiz da sayilmazsiniz. Sans vermek istiyorsaniz terapi sart. Yok diyorsaniz istediginiz karari verin. Aileniz sükür arkanizda. Ama kendinizi güvene alin adam daha önce siddet uygulamis.
Ne olursa olsun artık bana güven vermiyor,ben zaten kafamda bitirdim çocuğumun biraz büyümesini bekliyorum. Bazı şeyler tek seferlik oluyor, o güven gitti kendimi de tanıyorum daha gelmez.

Ben 3 senelik evli, bir kız annesiyim. Eşimle severek evlendim. Evleneceğimiz süre boyunca farklı sehirlerdeydik. Evlendik çok uzağa gelin geldim. İlk başlarda her şey güzeldi. 3. Senemize girmeden 3 defa vurmalı,küfürlü bir şekilde kavga ettik. Her defasında belki düzelir umuduyla sürdürmeye devam ettim. Son kavgamızda işler büyüdü kendi ailem öğrendi. Ondan sonra bende hiç bir şey eskisi gibi olmadı,ona bakışım bile değişti. Çocuğuma odaklandım ama bir yandan da pnunla aynı ortamda bile kalmak istemiyorum. Ailesi bize yakın oturuyor,onların yanında beni göklere çıkartıyor,eve gelince en ufak trip attığım da bana uzatıyorsun vs vs diyor. Sonra kavgamızda gönlümü almak için bile uğraşmadı,ertesi gün oldu unuturum sanki ama bende galiba bir şeyler bitti. Çünkü eskiden olsa kendimi anlatmaya konuşmaya çalışırdım şimdi aynı odada bile oturmuyorum,yemeğimi bile farklı odada yiyorum. Boşanalım dediğim de sacmalama ve diyor. Kendimi çok sıkışmış,bunalmış ve çaresiz hissediyorum. Gerçekten yüzüne bakmaya bile tahammülüm yok. Bir çıkış kapısı istiyorum gerçekten.
Boşanalım demenize gerek yok. Açacaksınız davayı bosanacaksınız. Onun gönlü ile alakalı bir durum yok

Bazi şeyler bir kere olur.
Siddeti bir kere uygular, bir kere aldatabilir, devamina izin verilmez, şans taninmaz, affedilmez.
Cocugun buyumesini beklemeye de gerek yok, bu derece kendini kontrol edemeyen ve kendinden gucsuz birine fiziksel siddet uygulayan, gün gelir daha kötüsünü de yapabilir, cocugum buyusun derken, büyüdüğünü goremeyebilirsiniz.
Hem birbirine siddet uygulayan ciflerin arasinda da buyumesin bir cocuk zaten.
her cocuk huzurlu bir yuvayi hak eder, bunu saglayamiyorsaniz anne babayla büyümesine gerek yok. Maddi acidan esinize mecbursaniz da, fazla ilismeyin dayak yemeyin bari.

Son düzenleme:
Ben 3 senelik evli, bir kız annesiyim. Eşimle severek evlendim. Evleneceğimiz süre boyunca farklı sehirlerdeydik. Evlendik çok uzağa gelin geldim. İlk başlarda her şey güzeldi. 3. Senemize girmeden 3 defa vurmalı,küfürlü bir şekilde kavga ettik. Her defasında belki düzelir umuduyla sürdürmeye devam ettim. Son kavgamızda işler büyüdü kendi ailem öğrendi. Ondan sonra bende hiç bir şey eskisi gibi olmadı,ona bakışım bile değişti. Çocuğuma odaklandım ama bir yandan da pnunla aynı ortamda bile kalmak istemiyorum. Ailesi bize yakın oturuyor,onların yanında beni göklere çıkartıyor,eve gelince en ufak trip attığım da bana uzatıyorsun vs vs diyor. Sonra kavgamızda gönlümü almak için bile uğraşmadı,ertesi gün oldu unuturum sanki ama bende galiba bir şeyler bitti. Çünkü eskiden olsa kendimi anlatmaya konuşmaya çalışırdım şimdi aynı odada bile oturmuyorum,yemeğimi bile farklı odada yiyorum. Boşanalım dediğim de sacmalama ve diyor. Kendimi çok sıkışmış,bunalmış ve çaresiz hissediyorum. Gerçekten yüzüne bakmaya bile tahammülüm yok. Bir çıkış kapısı istiyorum gerçekten.
Merhaba size ilk soracağım sorum esinizle vurmalı küfürlü o kavgayı ilk kez oldu ise birdaha olmadıysa bence örtbaz edebilirsiniz boşanmak kolay bir celsede bosanirsin ama ya sonrası ? Yani bir dusunun derim acele karar vermeyin zaten hersyde tek taraflı diye birşey yoktur iki taraflı da vardır o an öyle durumlarda öfke patlaması yaşıyor insan gözün birşey görmüyor sıcağı sıcağına insan olmadık şeyler fiziki ağız dalaşına girebiliyor o nedenle biraz sağlıklı düşünmek için birbirinize zmaan taniyin konusun konusulmadan insan anlaşılmaz en kötüsü içinde her yapılanı söyleneni buyutursun gözünde o da içinde bı çığ gibi bir hal alır tekrar düşünün tartın ölçün daha da olmad ufak çaplı bir tatil yapın birbirinize de iyi gelecek şekilde daha da olmadı yemeğe çıkın. Birbiriniz için ben pek birşey goremedim yani duzeltilecek bir durum çok kaos yaşanan olaylar olmamış sonucta söyleyebileceklerim bu kadar.🌹💐Kalin saglicakla

Back
X