- 19 Temmuz 2010
- 650
- 45
- Konu Sahibi Cikolataseven
zor bi durumm ama şunu unutma her o.... çocuğu vardırr !
terbiyesizlik yapma burasi mahalle kahvesi degil + sikayet ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zor bi durumm ama şunu unutma her o.... çocuğu vardırr !
insan boşluga dustumu canm ne yapacagını bılmıyor kendini kaybediyor ama umidini kaybetme rabbımın kapısı sonsuz elbet senın bu pısmnlıgın rabbıme acılan kapı ve rabbım sana lutfundan daha guzlini nasıp eder sole dusun bunların hepsi bir imtihandı ewet sen kaybettın bosluga dustun ama sonunda rabbım o nısnlancagın kişiyi gönderdi ve senı uyandırdı bu derin uykudan sen artık gelecegını kur rabbıme sukret daha beterini yasamdın ya herkes bu yaptıklarını bılseydi bıde o tarafından dusun rabbım senı hala seviyorki senı yanına yaklastırmıs...
Bu arada kızlar sabah cok iyiydim. Sevdiğim adamı unutmaya yeni bir sayfa acmaya karar vermiştim. Ve dualara başlamıştım. Derken az önce bana bir mesaj attı kendisi. Sanırım baska seyler daha öğrenmiş. Bana yazdığı mesaj su;
Sen nasıl bi insanmissin nasıl bi mahlukmussun zarar ziyan nefes alman bile sana inanıp seni gördüğüm güne lanet olsun. Senin gibi bir pisliği aileme anlattığım güne lanet olsun. Bir anda tum sevgim tum saygım bitti. Allahin sevgili kuluymusumki ne mal olduğunu cok guzel bir sekilde öğrendim. Hala salak gibi yok yapmamıştır iftiradir diye düşünürdum iki haftadır. Senin gibileri herkes anlatıp uzak tutmak gerek ama şükret ki ben oyle biri degilim. Bir gun karsima çıkarsan sadece suratına tükürürüm. O bile sana fazla gelir. Rezilliğinde boğul benden ve ailemden uzakta... Bu mesajıma cevap yazarsan bana ulaşmaya çalışırsan direkt anneni arar herseyi anlatırım. Anneni düşünüyorsan biraz olsun s.. git hayatımdan sakın ulaşmaya calışma!
insan boşluga dustumu canm ne yapacagını bılmıyor kendini kaybediyor ama umidini kaybetme rabbımın kapısı sonsuz elbet senın bu pısmnlıgın rabbıme acılan kapı ve rabbım sana lutfundan daha guzlini nasıp eder sole dusun bunların hepsi bir imtihandı ewet sen kaybettın bosluga dustun ama sonunda rabbım o nısnlancagın kişiyi gönderdi ve senı uyandırdı bu derin uykudan sen artık gelecegını kur rabbıme sukret daha beterini yasamdın ya herkes bu yaptıklarını bılseydi bıde o tarafından dusun rabbım senı hala seviyorki senı yanına yaklastırmıs...
İnsanın canı yandığı zaman ne dediğini bazen bilemez. Demek ki çok sevdi seni bu duydukları canını yaktı. Boşver hiç cevap yazma Sığınacağın yanlız Allah olsun.
Yok yazamam yazmam asla zaten. Ne yazabilirim ki ona karsi. Hic..
Bu arada kızlar sabah cok iyiydim. Sevdiğim adamı unutmaya yeni bir sayfa acmaya karar vermiştim. Ve dualara başlamıştım. Derken az önce bana bir mesaj attı kendisi. Sanırım baska seyler daha öğrenmiş. Bana yazdığı mesaj su;
Sen nasıl bi insanmissin nasıl bi mahlukmussun zarar ziyan nefes alman bile sana inanıp seni gördüğüm güne lanet olsun. Senin gibi bir pisliği aileme anlattığım güne lanet olsun. Bir anda tum sevgim tum saygım bitti. Allahin sevgili kuluymusumki ne mal olduğunu cok guzel bir sekilde öğrendim. Hala salak gibi yok yapmamıştır iftiradir diye düşünürdum iki haftadır. Senin gibileri herkes anlatıp uzak tutmak gerek ama şükret ki ben oyle biri degilim. Bir gun karsima çıkarsan sadece suratına tükürürüm. O bile sana fazla gelir. Rezilliğinde boğul benden ve ailemden uzakta... Bu mesajıma cevap yazarsan bana ulaşmaya çalışırsan direkt anneni arar herseyi anlatırım. Anneni düşünüyorsan biraz olsun s.. git hayatımdan sakın ulaşmaya calışma!
Yasadiklarin kolay seyler degil, senin buralara kadar gelmenin altinda aile problemlerin ve yanlis iliskilerin yatiyor..
Burada kimse seni kinayacak kadar mukemmel degil, sen zaten yanlisi dogruyu anlamissin ve cok sukur rabbime yonelmissin.
Allah insallah bundan sonra seni anlayacak hayirli insanlar cikarir karsina. Hic bir zaman kendini asagilama ne yasandiysa yasandi bundan sonra ileriye bakmak zorundasin.
Allah yardimcin olsun canim
bence bırak kimseden özür dileme artık olan olmus belki sen olanları o kadınlara anlatınca onlarında araları bozulacak bu seferde ara açıp günaha girmiş olacaksın senin cocuklugunda gencliğinde hep bi baba özlemin varmıs bu yuzden sevgililerine teslim olma ait olmak istedin senin elinden birinin tutup bu hayyattan kurtulmak istiyosun sabret güzelim herseyin bi bedeli vardır ve sen bu bedeli fazlasıyla ödüyorsun şuan geçmiş geçmişte kalır yepyeni sayfa aç kendine hatırlamaaa yüzüne vuruldukça dik dur bu hatalar seni güçlendirdi onu düşün ben güçlüyüm diye düşün
Allah geçmişini bu şekilde anlatan şeytan suratlıların belasını versin. kendisine beterin de beteri düşsün.
okadar üzüldüm sinirlendim ki durumuna anlatamam. sana o mesajı atan sözde masum adamın da -o mesajı attı diye- allah belasını versin. sen de kınadığı midesi bulandığı ne varsa allah ona öyle bir eş nasip etsin ki kınadıklarının bin mislisini eşinde bulsun. senin durumun gibi önceden de değil evlendikten sonra öğrensin inş.
Şimdi sana öyle şeyler anlatıcam ki ve sende kendine tertemiz sayfalar açıcaksın.Sırf senin konunu okudum diye üyelik aldım.
Bende senin gibi 20 li yaşlardayım.
Lise dönemimde bir erkek arkadaşım vardı ne çok severdim ne çok anlatamam .Bütün çevresiyle hatta ailesiyle tanıştım. Gel zaman git zaman derken evlilik hayalleriyle gidip onun oldum ama bunu asla kendime itiraf edemedim.Ne güzel sen hatanı itiraf edebiliyorsun ama ben onu bile yapamadım.
Sonra neler mi oldu kuzum.Dinle bakalım.
Çaresizce kendimi sokaklara attım ağladım üzüldüm ama hata benimdi.Ama evlenicektik .Sıkıştırdım sürekli ailem tamam dedi yok dedi öle dedi böle dedi diyerek uzattı kandırdı.
Aylarım geçti mi onu bile hatırlamıyorum.Güya seviyorduk.Güya aşıktık.Noldu aşk yetti mi yetmedi .Ailesine ulaştım herşey koskocaman bir yalanmış .Ki o sevdiğim erkeğin ailesiye yani annesiyle hatta komşusu hatta çocukken aynı mahallede oturduğu abisine kadar tanıyordum. Tanımakla olmazmış meğer. Sevmekle de olmazmış meğer !
Eee noldu sonra diyorsun değil mi ? Birşey olmadı ben ona ait olarak kendimi aşağılamıştım oda beni aşağıladı arkadaşlarım,onun iş arkadaşları ,ailesi ,herkes öğrendi..
Ve ben aileme geçip anlattım ailem bana iki tokat vurdu ve ne dedim biliyor musun ? Kurban olduğum anam babam keşke daha önce dövseydiniz de ben bunu yapmasaydım.
Ailem çekip aldı beni onun ailesiyle görüştü araya birilerini soktular daha doğrusu kapatalım dediler.
Kapatmak ne kadar da kolaydı ..Kapat gitsin ee peki o kız merak ederim hala hiç mi düşünmezler hiç mi ..Gerçi ben kendimi düşünmedim onlar niye düşünsün..
Peki sonramı naptım lisemi bitirdim annemle gidip geldim.Açıköğretime yazıldım.Ve tüm bunlar olurken ben allaha (haşa) inancımı yitirmiştim.
Çünkü herşey açığa çıkıyordu tüm gizliler aşikar oluyordu.
Aileme dünya kadar borç ödettirdim.
Birde sırtlarından vurdum.
Bir gün ezan okunurken tüm yaptıklarımı düşündüm.
Ve kalkıp allaha sığındım kendimden tiksinirek .
Ama rabbim bana yine kapılarını açtı. Özlemiştim çok ..hatalarımla sevdi beni günahlarımla.Anladım ki o şarkılardaki hatamla sev beni günahımla sev beni dediğimiz sevgili insan değilmiş.
Kim allah gibi sevebilir ki ve biliyomusun 1-2 ay namazımı kıldım sürekli fetih süresini okudum ..
Belki ağlayamadım belki samimi değildim.
İnan bana yaptığım hatayı allaha bile anlatamıyordum itiraf edemiyordum suçlu erkek arkadaşımdı çünkü gitti ..
Çünkü o yaptı dedim oysa bende suçluydum..Ama kabul edemiyordum.
Hala tam anlamıyla etmiş değilim.Nefsimle başedemiyorum.
Ama evde tuttu ailem beni .Annemle gider oldum her yere .Olsun ailemin değerini anladım.Ama birşey vardı kızlığım esnekti allahım başıma bu tür birşey geleceğini biliyormuş ki korumak istemiş belkide.
Ve kalktım okuyorum ve hatta şuanda ailemle aram çok iyi ağlıyorum korkuyorum geçmişimin yüzüme çarpılmasından belki..
Ama ailem yanımda .Güçlü olduğumu hissediyorum rabbim yanımda.
Hatta biri var hayatımda belki başıma gelenleri bilmiyor ama seviyorum. Hem senin gibiyiz bu noktada korkuyorum anlatmaya kesinlikle kabul etmez ama allaha sığınıyorum..Ohiçbir kulunu yarı yolda bırakmaz hem gizli olanı aşikar etmez.
Ve sen şimdi kalk git elini yüzünü yıka.
Tövbe et nasuh tövbesi.Fetih süresi oku allahla dertleş arkadaşın.aşkın..sevgilin o olsun inan ki sana güzellikler yollayacak.
Okulunu bitir git çalış aof oku.
Hayatına bir sayfa aç ve o sayfayı senden başka kimsenin leke koymasına izin verme ..
HEP HEP GÜÇLÜ OL.
10 YIL SONRA ANNE OLARAK EVLİ BİRİ OLARAK MUTLU OLARAK GELİP BU YAZDIKLARINI OKUYUCAKSIN.
UNUTMA RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH HİÇ BİR KULUNU ÇARESİZ KOYMAZ.
UNUTMA RABBİM GİZLİ OLANI AŞİKAR EYLEMEZ SEN ALLAHA EL AÇ VE KİMSEYE DURUMUNDAN BAHSETME..
Sanmaki seni öylede severler maalesef kullanmak isterler.İnsanların niyetleri pek hoş olmayabiliyor gelelim eski nişanlına hattını değiştir seni aşağılamasına izin verme .Sen değerlisin çünkü allah seni kendi elleriyle yaratmış .Melek değilim diyorsun ya rabbim seni seviyor belkide o insandan sana yar olmayacaktı belki şerdi allah ondan böyle birşeye müsade etti..
Unutma allahtan her zaman hayırlıların en hayırlısını iste.
Rabbim kimi yarı yolda koymuş ki bizide koysun sadece sabrı öğretiyor diyorki kulum sen sabırlı ol ben sana ne imkanlar vericem beni sev anla ki benden ötesi yalan.O çok sevdiğin adam,dünyan herşeyin Tek dönüş allaha kuzum hemi unutma.
Şuan canın acır kendini kötü hissedersin ama inan bana zamanla geçiyor zamanla acın diniyor .Ben hep burdayım her daim dinlerim sen değerlisin rabbime emanet ettim seni dilerim rabbimden senin karşına öle biri çıkarsın ki seni çok mutlu etsin dilerim allahtan çok mutlu huzurlu olcağın bir hayata kavuşturur senide bizide cümlemizide .
Unutma artık kimseye güvenme herşeyi herkesi sil önüne bak.
Güzel gelecekler olsun inşallah.
Sana kardeşim demek geldi içimden. Allah razı olsun senden kardeşim. Yaşadıklarını benim icin actın bana destek oldun benim gönlüme su serptin. Allah senin ve senin gibi bana yardımcı olmaya çalışan burada ki her ablamı binlerce kez korusun kötülüklerden.
Ben unı yi butun bu pisliklerime rağmen bitirdim. Şimdi donup baktığımda bende diyorum ki benim hatam sığınacak bir limanı erkeklerde bulmak oldu. Hic unutmam bir keresinde bir adam bana yazmıştı. Numaranızı zorla arkadastan aldım ankaralı tanınmış bir ailenin oğluyum sizin unı de son sınıftayim sizinle ciddi düşünmek istiyorum demişti. Basta inanmamıştım her gun aramıştı beni. Hatta inanmam icin araya insan sokmuştu. Ben buluşmayı kabul etmiştim. İlk buluşmada bana cok özel bir hediye getirmişti ve siz osunuz evlenicem sizinle demişti. Bir anda kapılmıştım ikinci buluşmayı neden evde istediğini anlamamıştım bile. Salak gibi kosa kosa gitmiştim evine. Beni yatak odasına götürdüğünde sadece ağladığım icin tamam git sen üzülme demişti aradan gecen günlerde de ne aramış ne yazmıştı. Sonrasında o araya soktuğu arkadaşından öğrendiğim kadarıyla nişanlı olduğunu ve tek derdinin heyecan olduğunu anlamıştım.
Hep bu yikintilarla yasadım. Sandim ki Rabbim bana son kişiyi hediye olarak yolladı. Ama bitmedi. Öğrendi. Her gun daha da cok öğreniyor sanırım. Ve ben hem onu kaybettiğim icin hem de yaşadığım bu acılar icin cok bunalimdayim. Düşünüyorum sevse cok sevse nasibim o olsa boyle bırakıp gider miydi diye. Sonra hakkimın olmadığına inanıyorum. O iyi biriydi cok iyi biriydi ve ben onu haketmiyordum. O gidince hatalarımla yüzleşip Rabbime sığındım ben.