- 4 Şubat 2013
- 401
- 32
- Konu Sahibi Cikolataseven
Kendimle savaşıyorum. Sevdiğim adama beni affet diye arayıp aglayip içimden geçenleri söylemek istiyorum. Ama cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimle savaşıyorum. Sevdiğim adama beni affet diye arayıp aglayip içimden geçenleri söylemek istiyorum. Ama cok korkuyorum
sen allahı arkanda bıl gerısınden korkma tam tıkandıgın anda yardım edecektır yeterkı ıcınden kotuluk gecmesın bıtanem.
Konuya yeteri kadar yorum yapılmış,sadece şunu söylemek istiyorum. Öncelikle insan TEK olarak kendine yetmeyi bilmeli.. mutluluk başkasıyla olmak zorunda değil,insan tek başına da mutlu olur.
Ayrıca doğru insanla doğru ilişki için lütfen psikolojik destek alın.Yaşadıklarınız için değil,babanız ve ailenizde olanlar için.
Sen değerlisin!ne yaptıysan sen yaptın evet,isteyerek veya istemeyerek bunlar sadece seni bağlar. senin değerini 1derece bile azaltmaz. Lütfen bunu bilincinde ol,karşındaki insanlara karşı dik dur. Gerektiği kadarını söyle yeter.
Öncelikle hepinize teşekkürler kızlar. Mesaj falan yazmadım kendisine. Aramadımda. Sildim herseyi numarasını fotograflarını. Aldıklarını ihtiyac sahiplerine dağıtmayı planlıyorum.
İyimisin derseniz dualar bana şifa veriyor. Belli bir süre sadece kendimle ve ibadetlerimle ilgilenmek istiyorum. İstemedikce üstüne duserlermis ya gelen her teklife tek tek hayır demeye başladım. Eskiden olsa yalnız kalma korkusundan hepsini yedeğe alma edepsizliğini yapardım. Spora başladım. Diziye başladım. İs başvurularında bulundum. Umarım cabalarımın sonunu guzel alırım.
Bir kitap okuyorum benim gibi sorunları olan kadınları keskin bir dille anlatıyor. Onunda yardımı cok oldu.
Ama en cok yardımı sizden aldım. Elimden gelse hepinizi tek tek bulup sarılıp öperim. Bir tane bile kotu mesaj almadım konunun basından beri. Evet kimsenin yuvasını yıkmadım ben. Ben ne yaptıysam kendime yaptım. Şimdi o kirleri temizlemeye çalışıyorum. Hepinize her namazımda dua ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.
Bilmiyorum allah beni affedecek mı bilmiyorm bir daha mutlu olacak miyim.
seni kınamak istememde başka bir adamla olup olmamış gibi evlenmeye kalkman çok enteresan anlamaz mı bir erkek bunu seninle evlenmek üzere olan erkek şanlıymış onu kandıran birinden kurtulmuş ben her zaman şöyle düşünürüm sevmiş güvenmiş biriyle olmuş olabilirsin ama bunu başta sevgilin olcak kişiye söyle belki şans verir sana yalan söylemek evlenirken operasyon geçirmek çok aşağılık bir durum böyle kadınlar yüzünden erkekler kimseye güvenmez oldu ne olursa olsun yalan söyleme bundan sonra senin yaşantını normal karşılayan bir çok erkek var yalan söyleme kimseye ALLAH bizim ne yaptığımızı biliyor yalan üstüne kurulan evlilikler hiç bir zaman sona gitmemiştir..
seni kınamak istememde başka bir adamla olup olmamış gibi evlenmeye kalkman çok enteresan anlamaz mı bir erkek bunu seninle evlenmek üzere olan erkek şanlıymış onu kandıran birinden kurtulmuş ben her zaman şöyle düşünürüm sevmiş güvenmiş biriyle olmuş olabilirsin ama bunu başta sevgilin olcak kişiye söyle belki şans verir sana yalan söylemek evlenirken operasyon geçirmek çok aşağılık bir durum böyle kadınlar yüzünden erkekler kimseye güvenmez oldu ne olursa olsun yalan söyleme bundan sonra senin yaşantını normal karşılayan bir çok erkek var yalan söyleme kimseye ALLAH bizim ne yaptığımızı biliyor yalan üstüne kurulan evlilikler hiç bir zaman sona gitmemiştir..
evet beren34 sana katılıyorum. çok doğru söylüyorsun. nice kızlar var geçmişini silmek isteyip operasyon yaptıran. Allah büyük, herşeyi görür.
evleneceğin kişiyi aldatmaktır, kandırmaktır. Bu hiç doğru değildir. artık bunun bir çağresi var diye bizde mi onunla bununla gezelim?!
erkekler nefsine düşkün olurlarda, kızlarımızda onlara aldanmayıp kapıyı gösterseler, bu sefer bu arkadaşımız gibi hatalar yapılmaz aslında.
allah herkese akıl fiki versin, allah herkesi islah eylesin nediyelim başka..
seni kınamıyoruz. hatta burada bir çok genç kızımıza da örnek olabilirsin. sen ettin, onlar ders çıkarıp yapmasınlar. hatta paylaşım için biz teşekkür ederiz.
kendinde itiraf ediyorsun, çoook büyük hatalar. Baban vefaat etmiş olabilir allah rahmet eylesin. aslında daha çok annenle birlikte omuz omuza verip yaşamınıza bakmalıydın.
neyseki sen allaha tövbe et ve yalvar. namazını bırakma. bundada vardır artık bir hayır. allah bir kapıyı kapar ötekini açar.
yanlış anlama ama, sen bir hataya düşüp, amaaan boşver deyip geçememişsin. bunu daha çok o yolla koyularak iyice batmışsın.
eğer bir erkeğe onun istediklerini yaparsan eğer, demekki kim ne isterse onu yapacak diye bir algılama vardır.
önemli olan zor kadın olmaktır, erkeklerin çoook zor elde edebileceği kadın olmak önemlidir. kolay elde ettikleriyle bir gün iki gün oyalanırlar.
hayata küsme, dünyanın sonu değil. ama tövbe edip hatalarından ders çıkarmalısın. bir erkekle tanıştıysanda ona yüz verme. onun istediğini karşılama.
elbette mutlu olmak senin hakkın. kendini hazır hissettiğin anda bir erkekle tanışabilirsin. ondan önce asla olmasın.
sen hala kendinle hesaplaşmaktasın. fakat bunu fazla sürdürme. iyi bir adamla tanıştıysan da onu iyi tanımaya çalış. zaten geçmişinden ilk baş anlatma.
başına böyle bir şey gelmiş, adam duymuş sende ondan doğal olarak ayrılmışsın, sen ayrılmasaydın o ayrılırdı. Fakat ciddi düşündüğün ilişkin olduğu zaman, erkek arkadaşına anlat durumu. son birlikteliğimde birisiyle birlikte oldum bu beni kahrediyor fakat oldu. ben seni kandırmak istemiyorum, açık kartlarla oynamak gerek, senin en büyük hakkın bunu bilmek dersin. çekilirsin. bakarsın ona göre istiyormu istemiyormu. fakat bu yönden de mutsuz olma. yapmışsın zamanında hatalar, fakat kahrolmanın bir anlamı yok bu saaten sonra.
onu kandırmış oluyorum gibi de düşünme. böyle düşünürsen önüne kim çıkarsa çıksın kandırıyormuşsun gibi olacak! sen zamanında yaşadın ve bitti gitti.
sanki erkekler dahamı iyi. onlarda o kızla bu kızla geziyor. o yüzden sen hiç canını sıkma. iş ciddiyete bindiği vakit, açık açık konuşursun.
mesela bir erkekle tanıştın, artık ciddiyete bindirmek istiyorsun bu sefer nışanlanmadan önce mesela kendisine açık açık söyle.
bukadar basit. hem seni cidden çok seviyormu sevmiyormu böylece anlamış olursun. evlenip sonra erkek bunu anlarsa ve boşanmak isterse dahamı iyi olacak???
sen sen ol artık hayatına bak. sen bunu eskiden yaşamışsın. artık o sayfalar kapandı. tövbe etmişsin. sen ilerde tanıyacağın erkeğe sadıksın, hala namuslusun.
artık emin adımlarla hayata yürüyorsun, yakında mutluluktan ucabilirsin de. allah yardımcın olsun arkadaşım..
İyi yapmışsın gidene dön demek onu şımartır sadece..sil gitsin..
lütfen kendini yalnız hissetme,hissettiğin zamanlarda şunu düşün : "Sizin için Allah dışında ne bir dost vardır ne de bir yardımcı." tevbe suresi-116
Allah insanların yaşadıklarını,onlar kendi iç dünyalarını temizlemedikçe düzeltmezmiş.. Sen bir yola girmişsin,hayırlısıyla her şey düzelir. :13:
yasemin soysal; tek suçlu beyniniz kitabını size öneririm.
Cevabınıza cok kızdım. Çünkü yaklaşık kac sayfadir burada yazıyorum cevaplıyorum ve sanırım okumadınız. Ben bu birlikteliği bir kişiyle yasadım. Bunuda 3 sene önce yasadım. Ve yazımda da belirttim ne şimdi ne o zamanlar bunu tedavi edeyim işlem yapayım gibi bir düşünceye sahip olmadım.
Aynı sekilde nişanlım olan son kişiye de anlatıp anlatmama arasında giderken zaten onun kendisinin öğrendiğini yazdım.
Bu yazı "ya kızlar bn takıldım ettim nişanlıya kapak atamadım cok üzüldüm beni teselli edin geri gelir mı " yazısı degilki.
Bu yazı zamanında yaptıgı her hareketten pişman olmuş ve genc kızların bunu asla yapmamasını isteyen paylaşmış olmak isteyen ve su an bile acı çeken bir insanın yazısı. Lütfen dikkatlice okuyup yorum yapın zaten işlem tedavi insan kandirma icin akıl danışmaya gelmedim ben buraya.
ben sizin için söylemedim genel olarak konuştum bu tip durumların yanlış olduğunu söyledim yani herkes herşey yaşabilir dedim herkesin başına gelir ama karşına çıkan kişiye söylemelisin dedim burda okuyan kızar için konuştum daha çok yoksa sizi asla kınamak yadırgamak hakkım değil zaten hayat garip herkesin başına herşey gelir..