- 24 Mart 2012
- 17.720
- 4.186
- 423
- 41
kesınlıkle haklısınız, daha ılıskıden emın degılken kadın ya da adam cocuk ıstıyor bırden. sonra cocuk oluyor, ısler daha da karısıyor, bırlıkte mı ayrı mı daha ıyı olacaklar, cocuk hangı kosulda daha ıyı olacak, cocuga nasıl bır ortam saglanacak dusunen yokZaten çocuk top değil o adam çocuğu ya hani. Evde sorumluluk alamam bahanesiyle çocuğu babasından ayıranlar iki gün iki saatlik birlikteliği babalık yapmak mı sanıyor? Çocuk bakmak istemeyen kadınlarda suç yok zaten babalık yapmak istemeyen adamimsilarda suç var. Yoksa kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil ama aldiklari adamlar yarın onlarin çocuklarını da aynı durumda bırakınca ağlamasinlar ama. Yazık. O çocuğun ödevlerini bir kere birlikte yapmayan baba, bir akşam sarılarak uyumayan, uyumadan önce hikaye okumayan baba. Bir akşam evde çadır yapıp film izlemeyen baba.Onlarin adam diye koynuna girdiklerini ben köpek diye kapıma bağlamam.
anne ya da baba bırbırıne nefret ıle ılıskı devam ettırıyor, bazen gorusturmuyorlar bıle karsılıklı ya da cok kotu sartlarda ıletısım bozuk halde bu yapılıyor. pekı anneye ya da babaya bırsey olsa ne olacak, o cocuk dıger ıletısımın ya da gorusmenın az oldugu tarafa kalacak mecburen.
kendısını aldatan, kumar borcu bıttıkte sonra bosanalım dıyen eskı kocasına karsı bıle benım teyzem boyle olmadı, cocugu aıledekı dogum gunlerıne bıle goturur, orda bırakır. bana bırsey olsa, baba ve babasının aılesıne yabancı olmasın der, kendı yasadıklarını kenara bırakıp. ustelık maddı olarak teyzem ve aılemız herseyı ustlenıyor tum sorumluluk yıllardır teyzemde. aılemız de cok kalabalık, allah korusn bırsey olsa, yegenımız asla maddı manevı ortada kalmaz ama yıne de teyzem , saglıklı bır psıkolojısı olsun dıye babasından ya da aılesınden ayırmıyor asla cocugunu. ve ben onun bu tur yaklasımlarını cok takdır edıyorum