• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flörtümün bana kapanman şart demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç kurtar kendini. Bana da zamanında kapan yoksa ailem istemez diyen çocuğun tanışma uygulamasında profilini görmüştüm, biografisinde sigara, alkol, s.ks yazıyordu.

Açık kadınla konuşup kapanmasını, değişmesini isteyen erkek takıntılıdır. Tesettürlü kadınlar varken açık hatta genelde açık giyinen kadınlara yazıp önce kıyafetlerine sonra da makyaj yapmalarına karışıp değişmelerini istiyorlar. Bir arkadaşımın çok takıntılı bir sevgilisi vardı, o da böyle vitrinlerde kapalı kıyafetler görünce bunlar sana çok yakışır derdi. Kız makyaj yaparken onunla kavga ederdi, kirpiklerini kıvırdı diye ne gerek var saçma işler yapıyorsun derdi. Kızla ayrıldı, şuan sevgili olduğu kız da etekli elbiseli açık giyinen bir kız. Böyle kafa yapısında olan erkekler tesettürlü kız bulacak. Biri seni değiştirmek istiyorsa oradan kaç. Bugün başını kapat der yarın makyaj yapma der diğer gün de gezme der eve kapatır. Tuşlu telefon bile veren, dakika başı bana konum at diyen var.

Kaç kurtar kendini. Bana da zamanında kapan yoksa ailem istemez diyen çocuğun tanışma uygulamasında profilini görmüştüm, biografisinde sigara, alkol, s.ks yazıyordu.

Açık kadınla konuşup kapanmasını, değişmesini isteyen erkek takıntılıdır. Tesettürlü kadınlar varken açık hatta genelde açık giyinen kadınlara yazıp önce kıyafetlerine sonra da makyaj yapmalarına karışıp değişmelerini istiyorlar. Bir arkadaşımın çok takıntılı bir sevgilisi vardı, o da böyle vitrinlerde kapalı kıyafetler görünce bunlar sana çok yakışır derdi. Kız makyaj yaparken onunla kavga ederdi, kirpiklerini kıvırdı diye ne gerek var saçma işler yapıyorsun derdi. Kızla ayrıldı, şuan sevgili olduğu kız da etekli elbiseli açık giyinen bir kız. Böyle kafa yapısında olan erkekler tesettürlü kız bulacak. Biri seni değiştirmek istiyorsa oradan kaç. Bugün başını kapat der yarın makyaj yapma der diğer gün de gezme der eve kapatır. Tuşlu telefon bile veren, dakika başı bana konum at diyen var.
çok ama çok korkutucu, kapalı insan bulsa bu sefer daha başka istekleri olacağından eminim. yok aileme hizmet et ailemi memnun et bla bla bitmez bu yobazların istekleri, en güzeli hiç kendini yormadan def etmek

Bu tesettürlü birisine tesettürü bırakmam lazım demekle aynı şey Yarın da annesine şöyle babasına böyle beyefendiye şöyle yapmanız gerekecek Koşullu sevgi sevgi değildir annesi bulsun kendi istediği gibi bir kız o kız annenin karısı olacak uzak durun bu kişiden.Ben olsam seninde araban kendine ait işin yazlığın olması gerekir benim ailemde bunlarsiz kabul etmiyor derdim.Bozmaksa boz daha iyi hissedersiniz iyiki iki ayda patlamış defosu

dün basimdan gecen bi olayi anlatacagim.
1 aydir konustugum biri vardi dün 2. bulusmamizdi gayet iyi gecti bir sorun yoktu sonra evlere dagildik mesajlasirken de bir sorun yoktu sonra bana söyle bir mesaj atti
"ileride kapanmayi ve namaza baslamayi düsünüyo musun?" ben cok sasirdim oncelikle namaz kilmadigimi nerden cikardi diye. ben de ben zaten namaz kiliyorum ama kapanacagimi düsünmüyorum dedim o da "kapanmazsan benim ailem asla kabul etmez" dedi ben de tekrardan şok oldum henüz 2. bulusmadan sonra bunlari soylemesi cok garibime gitti. ben de dedim ki sen benimle tanistiginda sosyal medyada fotograflarimi gördün elbise giyiyorum sen bunu gördün, madem neden simdi bunu söylüyorsun dedim o da tekrar ailesinin isteginden bahsetti ve ben onun son yazdigi mesaji acip okumadim cevap vermeyi de düsünmüyorum.
bunu söylerken ki tavri beni suclu hissettirmek uzerineydi ve daha şoku uzerimden yeni attim. ben neden kendimi suclu hissediyim ki normal isinde gücünde siradan bir insanim. rahatlamak adina biraz icimi dökmek istedim sadece.
kapanmak dedigim icin tesettürlü hanimlar lutfen bana kizmasin baska anlatacak kelime bulamadim 🫂
Bu tarz insanlar kendine eş değil ailesine gelin seçiyor. Bu kapan ile başlıyor aileme hizmet et alonkara ağzını açma çocuğa karışsınlar ses etme ile devam ediyor. Ailesi ile evli gibi çünkü evlendiği kişi ailesine gelin. Uzak durmak lazım. Qyrıca da ikiyüzlü, kapalı bir kıza yazsaymış o zaman.

1 aydir konustugum biri vardi dün 2. bulusmamizdi gayet iyi gecti bir sorun yoktu sonra evlere dagildik mesajlasirken de bir sorun yoktu sonra bana söyle bir mesaj atti
"ileride kapanmayi ve namaza baslamayi düsünüyo musun?" ben cok sasirdim oncelikle namaz kilmadigimi nerden cikardi diye. ben de ben zaten namaz kiliyorum ama kapanacagimi düsünmüyorum dedim o da "kapanmazsan benim ailem asla kabul etmez" dedi ben de tekrardan şok oldum henüz 2. bulusmadan sonra bunlari soylemesi cok garibime gitti. ben de dedim ki sen benimle tanistiginda sosyal medyada fotograflarimi gördün elbise giyiyorum sen bunu gördün, madem neden simdi bunu söylüyorsun dedim o da tekrar ailesinin isteginden bahsetti ve ben onun son yazdigi mesaji acip okumadim cevap vermeyi de düsünmüyorum.
bunu söylerken ki tavri beni suclu hissettirmek uzerineydi ve daha şoku uzerimden yeni attim. ben neden kendimi suclu hissediyim ki normal isinde gücünde siradan bir insanim. rahatlamak adina biraz icimi dökmek istedim sadece.
kapanmak dedigim icin tesettürlü hanimlar lutfen bana kizmasin baska anlatacak kelime bulamadim 🫂
Şart olduğu nerden çıktı? Kimse devamını getiremeyeceği bir yola girmemeli yarın birgün açılmak istesen günah olmayacak mı .. ayrılman daha mantıklı burda dil dökmen hiç işe yaramaz.. seni kapatır açık saçık kadınlara bakar bu tipler hiç şaşmaz

Evet ya Cumadan cumaya gidip normalde namaz kılmayıp bunu size sorup ( ki Allahla kul arasindaki sorular bunlar) Herkesin kendi bileceği şeyler .Anneye sulaleye hizmet ettirip kendi hayatını ayrı yaşayan da var dikkatli olmak lazım evlenmek için evlenen çok yani.Şekilde olup özde olmayan çok fazla yalana gerek yok görüyoruz biliyoruz

Alt tarafı flört, yol verin gitsin. Benim sevgilim de 5 vakit namazında biri ama beni değiştirmeye hiç çalışmadı. 3 buçuk sene içerisinde sadece lafı geldiğinde namazı önerdi başka hiçbir şey. Dini başörtüsüne indirgeyen şekilci biri flörtünüz. Kendine göre birini bulsun

Son düzenleme:
çok ama çok korkutucu, kapalı insan bulsa bu sefer daha başka istekleri olacağından eminim. yok aileme hizmet et ailemi memnun et bla bla bitmez bu yobazların istekleri, en güzeli hiç kendini yormadan def etmek
Böyle takıntılı tipler kapalı kıza da karışıyor. Ayak bileğin görünmesin elbise uzun olsun diyen duydum.

Senin ailenden kabul görmek isteyen kim ne sandın kendini sen benim evlenmek isteyeceğim biri değilsin deseydin keşke

yine de erkenden gosterdigi icin ben kendimi sansli saymak istiyorum bunlari evlendikten sonra soyleseydi buyuk konusmayayim ama ben bosanirdim muhtemelen su an bakinca palu ailesi gibi geliyorlar gozume
Adam ve düşünceleri size göre olmayabilir ancak örneğiniz çok talihsiz ve çirkin olmuş.

Su aileler ne zaman bu zihniyetten kurtulacak. Cocuklarinin kimi sevdigi, anlastigi, vakit gecirmekten keyif aldigini onemsemeden kendi isteklerine gore birini bulmalari icin baski yapiyorlar. Yol yakinken kacin direkt. Bu aileden ve bu ailenin yetistirdigi cocuktan hayir gelmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X