Hatalar dolu hayatım..

Sen o kadar temiz yürekli bir insanmissin ki Allah seni korumuş. Benim ailem bunları öğrenmiş olsaydı ben su an ne yüzlerine bakabilirdim ne onlarla yasayabilirdim. Sana cok dua edeceğim. Hayatında ki adam ne gecmisini bilsin ne de seni yargılasın. O sadece seni cok sevsin. Herkesten cok sevsin. Elinide hic bırakmasın inşallah

Birde birsey daha diyeceğim. Bir soz vardır her dogru bilinmeli diye birsey yok diye. Hayatında ki insana bunu anlatma. Çünkü sen kullanan yada saklayip duyguyla oynayan bir kız degilsin. Sen yaşadıklarının bedelini ödemiş hatalarını anlamış bir kızsın. Ben daha tam anlamamıştım. Yüzleşmemiştim. Ve karşımdaki kişi tesadüf eseri öğrendi. Şimdi yüzleştim bundan sonra hayatıma biri girse bile hatalarımı anladığım geçmişimi ne yargilaticam ne anlaticam. Ben hesabımı allahıma vermeye çalışıyorum o kabul etsin pişmanlığımi gerisi mühim degil.

Sana kardeşim demek geldi içimden. Allah razı olsun senden kardeşim. Yaşadıklarını benim icin actın bana destek oldun benim gönlüme su serptin. Allah senin ve senin gibi bana yardımcı olmaya çalışan burada ki her ablamı binlerce kez korusun kötülüklerden.
Ben unı yi butun bu pisliklerime rağmen bitirdim. Şimdi donup baktığımda bende diyorum ki benim hatam sığınacak bir limanı erkeklerde bulmak oldu. Hic unutmam bir keresinde bir adam bana yazmıştı. Numaranızı zorla arkadastan aldım ankaralı tanınmış bir ailenin oğluyum sizin unı de son sınıftayim sizinle ciddi düşünmek istiyorum demişti. Basta inanmamıştım her gun aramıştı beni. Hatta inanmam icin araya insan sokmuştu. Ben buluşmayı kabul etmiştim. İlk buluşmada bana cok özel bir hediye getirmişti ve siz osunuz evlenicem sizinle demişti. Bir anda kapılmıştım ikinci buluşmayı neden evde istediğini anlamamıştım bile. Salak gibi kosa kosa gitmiştim evine. Beni yatak odasına götürdüğünde sadece ağladığım icin tamam git sen üzülme demişti aradan gecen günlerde de ne aramış ne yazmıştı. Sonrasında o araya soktuğu arkadaşından öğrendiğim kadarıyla nişanlı olduğunu ve tek derdinin heyecan olduğunu anlamıştım.
Hep bu yikintilarla yasadım. Sandim ki Rabbim bana son kişiyi hediye olarak yolladı. Ama bitmedi. Öğrendi. Her gun daha da cok öğreniyor sanırım. Ve ben hem onu kaybettiğim icin hem de yaşadığım bu acılar icin cok bunalimdayim. Düşünüyorum sevse cok sevse nasibim o olsa boyle bırakıp gider miydi diye. Sonra hakkimın olmadığına inanıyorum. O iyi biriydi cok iyi biriydi ve ben onu haketmiyordum. O gidince hatalarımla yüzleşip Rabbime sığındım ben.

Oy canım benim rabbim elinden tutsun yüzünü güldürsün inşallah .Şunu unutma sende insansın ve herşeye seninde hakkın var ve sende iyi birisin bunuda unutma.Belki rabbimin katında bizden daha özel bir yerdesin hiç allah kulundan hata yaptı diye vazgeçer mi? Sadece uyarır derki bekle sabır et ben sana en güzeli vericem .Biz kullar sabrı bilmeyiz allah bize sabırı şükürü öğretir aslında sınav dediğimizde budur. Ve gelelim sen baban hayatında eksiklik yarattığı için erkekleri babacan olarak görmüşsün olabilir insanız biz unutma ailede sevgi görmeyen çocuklar dışarda sevgi arayışına girerler bunu unutma ki evladını sevgiyle büyütesin.Ve seni kınamaya ..sana kızmaya hiç kimsenin hakkı hukuku yok.Bu hakkı sadece sen boyun eğersen sen insanlara vermiş olursun.Bak gülüm kendini suçlayarak sadece kendini öldürürsün.Meleksin bunuda unutma.Ve kendini öldürmekle değil o güzel yanını iyi niyet saflığını geliştirmek allaha yönelmekle başla .Ki başlamışsın helal olsun sana ..İnsanlar konusuna gelince herkes masum değil kimseye güvenme kuzum kimseye ..

Seni yaradan allaha kurban olurum allah senden razı olsun kuzum benim iki cihandada yüzünü güldürsün bende sana duamda hep yer vericem hep dinlerim allah ecel aman vermedikçe hepte yanındayım tek değilsin.Görmedim ama tanımıyorumda ama insanlığın insan olarak güzel yönlerini hissettiriyosun hep güzellikler mutluluklar dolsun yaşamına ..İyi güzel niyetli insanlar emi

Son düzenleme:
Kurban olduğum sakın sakın pes etme tamam mı el aç rabbim senide güldürcek emin ol şuan aşırı huzurluyum sadece korktuğum çevredeki insanlar ama olmasada bir hayır var derim beklerim rabbimden önemli mi değil.

Sende öyle yap dualar et kendine .Kuran bilmiyorsan latince oku. Çevreni ayıkla görüşme bir süre kabuğuna çekil gözden uzak olan gönüldende ırak olur kuzum.
Ve dua et ..ailen öğrenmedi ben aileme kendim dedim.sen dermisin bilmem ama dersen çok sıkıntı çekeceksin..çektim ben hergün öldüm dirildim ama yüce rabbim ayağa kalk artık kulum dedi kaldırdı..
Küçücük hediyeler geldi bana bilgisayarım elimden alınmıştı ailem bana güvendi geri verdi ..nefret ediyolardı sevmeye başladılar..
Okulum hayaldi bitti ..canım çok yandı..hiç ağlamayan bebeğe meme verirler mi ..ağladım üzüldüm ama sonum güzel oldu azap çekiyorum hala ..inan rabbime sığınırken ağlayamıyordum bugün ilk kez ağladım..
Ve ben allaha söz verdim .. bu satten sonra kendime eşime saklaycam diye..sen çok iyi birisin niye nerden biliyosun dersen gelip burada anlatma cesaretine açıkça belirtcek açık yürekliliğine dayanarak söylüyorum...
Dilerim rabbim sıkıntılarından kurtarır dilerim rabbim o boncuk gözyaşlarının yerine gülücükler kondurur gül yüzüne..
Dilerim rabbim seni sevdiği her daim yanında hazır ve nazır olduğu kullarından eyler..
Dilerim rabbim ayıbımızı kusurumuz bir ömür boyu saklar insanların eline diline düşürmez.
Rabbim dilerim hep seninle olur ..
hep seni mutlu eder..
çok güzel çok çok güzel yiğit birini çıkarır karşına seni sımsıkı sarar sarmalar kuzum benim..

Yüreğini temiz tut beden baki değil ..
Yürektir baki olan herkes yüreğinin ekmeğini yer unutma..
Kerim allah azim allah elinden tutar iki cihanında güzel olur inşallah..

Derdin mi var derdini rabbine aç git dertleş oturuyosun elini aç onunla konuş..

Ve duam hep seninle ..

Kurban olduğum sakın sakın pes etme tamam mı el aç rabbim senide güldürcek emin ol şuan aşırı huzurluyum sadece korktuğum çevredeki insanlar ama olmasada bir hayır var derim beklerim rabbimden önemli mi değil.

Sende öyle yap dualar et kendine .Kuran bilmiyorsan latince oku. Çevreni ayıkla görüşme bir süre kabuğuna çekil gözden uzak olan gönüldende ırak olur kuzum.
Ve dua et ..ailen öğrenmedi ben aileme kendim dedim.sen dermisin bilmem ama dersen çok sıkıntı çekeceksin..çektim ben hergün öldüm dirildim ama yüce rabbim ayağa kalk artık kulum dedi kaldırdı..
Küçücük hediyeler geldi bana bilgisayarım elimden alınmıştı ailem bana güvendi geri verdi ..nefret ediyolardı sevmeye başladılar..
Okulum hayaldi bitti ..canım çok yandı..hiç ağlamayan bebeğe meme verirler mi ..ağladım üzüldüm ama sonum güzel oldu azap çekiyorum hala ..inan rabbime sığınırken ağlayamıyordum bugün ilk kez ağladım..
Ve ben allaha söz verdim .. bu satten sonra kendime eşime saklaycam diye..sen çok iyi birisin niye nerden biliyosun dersen gelip burada anlatma cesaretine açıkça belirtcek açık yürekliliğine dayanarak söylüyorum...
Dilerim rabbim sıkıntılarından kurtarır dilerim rabbim o boncuk gözyaşlarının yerine gülücükler kondurur gül yüzüne..
Dilerim rabbim seni sevdiği her daim yanında hazır ve nazır olduğu kullarından eyler..
Dilerim rabbim ayıbımızı kusurumuz bir ömür boyu saklar insanların eline diline düşürmez.
Rabbim dilerim hep seninle olur ..
hep seni mutlu eder..
çok güzel çok çok güzel yiğit birini çıkarır karşına seni sımsıkı sarar sarmalar kuzum benim..

Yüreğini temiz tut beden baki değil ..
Yürektir baki olan herkes yüreğinin ekmeğini yer unutma..
Kerim allah azim allah elinden tutar iki cihanında güzel olur inşallah..

Derdin mi var derdini rabbine aç git dertleş oturuyosun elini aç onunla konuş..

Ve duam hep seninle ..

Canım kardeşim. Adını bilmiyorum kimsin bilmiyorum ama biliyorum ki yaşadıklarımızdan oturu birbirimizi en iyi anlayanlardaniz ve rabbim bizi birbirimizle karşılaştırdı. Sana her duam da yer vericem seni de kendimden ayırmicam artık. Rabbim ikimizinde yüzünü güldürsün. İkilimizde kötülüklerden uzak tutsun. İman yolundan ayırmasın. Allah senden de razı olsun. Guzel beynin guzel kalbin icin. Bana destegin icin. Kardesimsin icini ferah tut kalben hep yanındayım bende

Canım herşey biz insanlar için sonuçta boşluk olabilir ama sen sonra aman diyerek daha da ilerisini yaşamak istemişsin ama geçmişte kaldı artık bunları düşünerek helak etme kendi. Allah büyük sen tercihlerinin yanlış olduğunun farkıdasınona göre yol izlemişsin önüne bak. İleri de eşin olacak kişiye dik bir şekilde anlatırsın kul hakkınada girmezsin karaktere önem veren erkeklerde var sonuçta. Allah yar ve yardımcın olsun.

Canım herşey biz insanlar için sonuçta boşluk olabilir ama sen sonra aman diyerek daha da ilerisini yaşamak istemişsin ama geçmişte kaldı artık bunları düşünerek helak etme kendi. Allah büyük sen tercihlerinin yanlış olduğunun farkıdasınona göre yol izlemişsin önüne bak. İleri de eşin olacak kişiye dik bir şekilde anlatırsın kul hakkınada girmezsin karaktere önem veren erkeklerde var sonuçta. Allah yar ve yardımcın olsun.

Yok ablacim yanlış anlamayın anlatmam derken esim olacak kişiyi kandırmaktan bahsetmiyorum ben. Bir kere bakire olmadığımı zaten açıklayacağım. Tutupta işlem yapacak kadar kimseyi kandiramam hele ki hayatım boyunca yüzüne bakacağım adamı hic kandiramam sadece ayrıntılarını anlatamam. Hatırlamak istemediklerimi anlatamam. Hatalar yaptım pişman oldum yargılayacaksan olma hayatımda derim sadece. Hepsi bu

Bu arada dün bana agir yazan sevdiğim dediğim adam bugün daha da agir bir sekilde mesajla uyandırdı beni. Ve dayanamadım cevap yazdım hic hakkim yokken yazamam derdim ama olayın boyutu düşene vur sekline gecti. Ona yaşadıklarımı bir benim bildigimi allahin kimsenin basına vermemesi gerektiğini hatalarımı anlayıp pişmanlık yaşadığımı ama allahım beni affetsin diye uğraşırken senden boyle iğrenç şeyler okudukça aslında iyi ki öğrenmişte çıkmış hayatımdan dediğimi yazdım. Her ser de bir hayır var dedim. Canım cok yansada senin gidişine ben pişkin pişkin devam edelim bile demedim zaten dedim. Hatalarımın ağırlığı bana yeterken canımı yakmaya hakkın yok sonuçta seninle birlikteyken ne seni aldattim ne oyunlar oynadım dedim. Gercekten onunla yeni bir sayfa acmıştım ben. Bir sekilde sana karsi olan duygularımı bir kenara bırakıp mantıklı olarak düşündüğümde iyi ki cikmissin hayatımdan diyorum dedim. Ve bana bir daha yazma dedim. Suan üstümden yük kalktı adeta. Hatalar yaptım zaten hepsi bana agir ve tek bir mesaj bile atmadığım insan beni her gun daha da acı laflarıyla yakmaya çalışıyordu. Dayanamadım.

Yok ablacim yanlış anlamayın anlatmam derken esim olacak kişiyi kandırmaktan bahsetmiyorum ben. Bir kere bakire olmadığımı zaten açıklayacağım. Tutupta işlem yapacak kadar kimseyi kandiramam hele ki hayatım boyunca yüzüne bakacağım adamı hic kandiramam sadece ayrıntılarını anlatamam. Hatırlamak istemediklerimi anlatamam. Hatalar yaptım pişman oldum yargılayacaksan olma hayatımda derim sadece. Hepsi bu

Canım bu şekilde anlatma hatalarım oldu felan durumunu belirt yaşadklarım oldu elbet ama benim geçmişimde kaldı gibi konuş ve ezilerek anlatma çünki karşı taraf bana kendini acındırıyor gibi algılamasın bunu. Çünki sende ortam gördün diktiremeyBeenlerin felan yalanları malum. benimde başıma benzeri geldi ama ben söyledim o başkasından öğrenmeumdi kıyamrt koptu ama bana da ders oldu daha sonra hayatıma girecek erkeğe en başında söyledim kullabmaya kalkarsa biteceğini belirttim dürüstlüğüm için teşekkür etti ama kabul edeöeyeceğini belirtti belki yumuşak ezik ağlak olsaydım kullanmak için evet derdi. Tercihlerin yanlışmış ama gördün ve için tertemiz Allah'ın izni ile hayatında tertemiz olacak dik dur her zaman bu senin hayatın saygı duyacak biri mutlaka çıkacak

Canım bu şekilde anlatma hatalarım oldu felan durumunu belirt yaşadklarım oldu elbet ama benim geçmişimde kaldı gibi konuş ve ezilerek anlatma çünki karşı taraf bana kendini acındırıyor gibi algılamasın bunu. Çünki sende ortam gördün diktiremeyBeenlerin felan yalanları malum. benimde başıma benzeri geldi ama ben söyledim o başkasından öğrenmeumdi kıyamrt koptu ama bana da ders oldu daha sonra hayatıma girecek erkeğe en başında söyledim kullabmaya kalkarsa biteceğini belirttim dürüstlüğüm için teşekkür etti ama kabul edeöeyeceğini belirtti belki yumuşak ezik ağlak olsaydım kullanmak için evet derdi. Tercihlerin yanlışmış ama gördün ve için tertemiz Allah'ın izni ile hayatında tertemiz olacak dik dur her zaman bu senin hayatın saygı duyacak biri mutlaka çıkacak

Tamam ablacim. Cok tesekkur ederim sana. Senin yaşadıklarına da üzüldüm ama inşallah bende senin gibi güçlü olucam. Sende seni sen oldugun icin seven nasibindeki insanla bir ömür mutlu ol inşallah allah razı olsun senden

Tamam ablacim. Cok tesekkur ederim sana. Senin yaşadıklarına da üzüldüm ama inşallah bende senin gibi güçlü olucam. Sende seni sen oldugun icin seven nasibindeki insanla bir ömür mutlu ol inşallah allah razı olsun senden

Amin cümlemizin inşallah canım kardeşim yanlış algılama kuşak farkı var aramızda sizin jenerasyon erkekleri zaten genel durumu biliyor ve inan benden daha rahat olur geleceğini kurman. Ve burada bile hemcinslerine ben buyum diyebiliyorsun çoğu arkadaşımız acındırmaya çalışıyor kendini okul ortamı arkadaş ortamı yada bir kişi oldu gibi...

O mesaj çeken insana hiç bir şekilde cevap verme kesinlik ile şuan canı çok yanıyor ve sebebiyetini sen olarak görüyor o bayağı yazar araştırır kurcalar duymamazlıktan gelmen lazım kısaca he de geç lütfen. Sana zarar vermeye kalkar ise suç duyurusunda bulunmaktan da çekinme.

Allah yar ve yardımcın olsun sen kendine önem ver unutma bu hayatta kişinin kendisi önemlidir ve direksiyon senin elinde üni.döeminde tamam olan oldu diyerek yaşamak istediklerini yaşamışsın şimdi bu tercihinin hata olduğunun bilincindesin ve bu bile çok büyük bir adımdır bir başkasının olumsuz sözlerini umursama hayat senin onlara göre yaşamıyorsun, yaşamıyoruz.

ne güzel kalbini açmışsın bize,içini dökmüşsün,hatalarınla yüzleşip belki aynılarını yaşıtların,hemcinslerin yapmasın,yaşayıp üzülmesin diye samimi olarak paylaşmışsın burada..
bir nebze de olsa anlatarak rahatladıysan ne mutlu bize:)

içime doğuyor ki bu kadar çok üzmene,üzülmene karşılık çok ama çok mutlu olacaksın,sadece biraz zaman ver kendine ve hep olumlu hep iyi düşün lütfen
herşey çok güzel olacak buna inan,iş bul çalış,ekmeğini kazan,ailene yardımcı ol,hayatı yaşa biraz,biraz erkek olmadan hayatında güçlü olmayı öğren,duruşunu sağlamlaştır..
güzel günler çok yakında inan

Herşey insanlar içindir...
Sen sanıyor musun ki burada seni kınayacak olan herkes namuslu,özü sözü bir...
Senin kadar yürekli olanı az bunu bil arkadaşım.
Sen bişeylerin farkına varmışsın ve düzeltme yolunu seçmişsin.
Rabbim hakkında hayırlısını versin...

Hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim. Yeni bir yola çıktım ve inşallah bundan sonra tek gayem başkalarının bu yollara düşmemesi

Amin cümlemizin inşallah canım kardeşim yanlış algılama kuşak farkı var aramızda sizin jenerasyon erkekleri zaten genel durumu biliyor ve inan benden daha rahat olur geleceğini kurman. Ve burada bile hemcinslerine ben buyum diyebiliyorsun çoğu arkadaşımız acındırmaya çalışıyor kendini okul ortamı arkadaş ortamı yada bir kişi oldu gibi...

O mesaj çeken insana hiç bir şekilde cevap verme kesinlik ile şuan canı çok yanıyor ve sebebiyetini sen olarak görüyor o bayağı yazar araştırır kurcalar duymamazlıktan gelmen lazım kısaca he de geç lütfen. Sana zarar vermeye kalkar ise suç duyurusunda bulunmaktan da çekinme.

Allah yar ve yardımcın olsun sen kendine önem ver unutma bu hayatta kişinin kendisi önemlidir ve direksiyon senin elinde üni.döeminde tamam olan oldu diyerek yaşamak istediklerini yaşamışsın şimdi bu tercihinin hata olduğunun bilincindesin ve bu bile çok büyük bir adımdır bir başkasının olumsuz sözlerini umursama hayat senin onlara göre yaşamıyorsun, yaşamıyoruz.

Tamam ablacim. Sanmıyorum o kısının beni fiziksel olarak rahatsız edeceğini oyle biri olsa herkese de anlatabilirdi yaşadıklarımı. Ortak arkadaslarımız suan bizi ben ise girmediğim icin evlenmekten vazgeçmiş olarak biliyor.

Tamam ablacim. Sanmıyorum o kısının beni fiziksel olarak rahatsız edeceğini oyle biri olsa herkese de anlatabilirdi yaşadıklarımı. Ortak arkadaslarımız suan bizi ben ise girmediğim icin evlenmekten vazgeçmiş olarak biliyor.

Fiziksel demedim ruhsal dedim bunları öğrendiği kişiler aracılığı ile sana inat sağa sola anlatabilir erkek milleti kişi kuzuda olsa kurda döbebiliyor böyle bir durumda maalesef ondan dolayı şikayette bile bulun dedim. Yanlış algılama çevremden de gördüm en efendi adamın canı yanınca neler yapabildiğini kaldıramıyorlar maalesef onur ve gurur meselesi yapıyorlar. Hakkında hayırlısı inşallah.

Fiziksel demedim ruhsal dedim bunları öğrendiği kişiler aracılığı ile sana inat sağa sola anlatabilir erkek milleti kişi kuzuda olsa kurda döbebiliyor böyle bir durumda maalesef ondan dolayı şikayette bile bulun dedim. Yanlış algılama çevremden de gördüm en efendi adamın canı yanınca neler yapabildiğini kaldıramıyorlar maalesef onur ve gurur meselesi yapıyorlar. Hakkında hayırlısı inşallah.

Haklisin ablacim. Ben herseye hazırlıkliyim o mesajından beri. Allah yardımcım olsun

bilmiyorum allah beni affedecek mı bilmiyorm bir daha mutlu olacak miyim.

kimseyi kınamak bize düşmez
kınama kınanacak duruma düşersin ve insan kınadığını görmeden ölmez hz.ali sözü ve çok severim bu sözü
allah diyorki herşey ile karşıma gelin ama kul hakkı ile karşıma gelemyin
nişanlının bu durumu öğrenmesi bence senin hayrına olmuş yoksa resmen kul hakkına girecektin sen farklı sanan bir erkeğin hakkına girecektin
ha namaza başlamaşsın,töbe etmilşsin rabbim mutlaka af eder inşaallah

ama bundan sonra artık mutluluğu erkeklerde ve para yerine kendini mutlu etmekte ara
ne diyim eğer gerçek bir konu ise üzüldüm konu sahibine açıkçası
hepimiz genç ve cahil olduk
inşaallah kolaylık ile atlatırsın bu dönemi
benim diyebileceğim bunlar sadece

kimseyi kınamak bize düşmez
kınama kınanacak duruma düşersin ve insan kınadığını görmeden ölmez hz.ali sözü ve çok severim bu sözü
allah diyorki herşey ile karşıma gelin ama kul hakkı ile karşıma gelemyin
nişanlının bu durumu öğrenmesi bence senin hayrına olmuş yoksa resmen kul hakkına girecektin sen farklı sanan bir erkeğin hakkına girecektin
ha namaza başlamaşsın,töbe etmilşsin rabbim mutlaka af eder inşaallah

ama bundan sonra artık mutluluğu erkeklerde ve para yerine kendini mutlu etmekte ara
ne diyim eğer gerçek bir konu ise üzüldüm konu sahibine açıkçası
hepimiz genç ve cahil olduk
inşaallah kolaylık ile atlatırsın bu dönemi
benim diyebileceğim bunlar sadece

Tamamen gercek yaşadıklarımın özet halı hatta

Bunların suçlusu sadece baba faktörü.
Babasız büyümeyenin tamamen anlayamayacağı şeyler.
Bir çocuk sadece 5 dk lık zevkten ibaret değildir.Hele ki kız çocuğu.
baba olmayı beceremeyen adamlar bu kız çocuklarının hayatına ne yaptığını hiç bir zaman anlamayacaklar.
Hayatına giren erkekler de , annende çevrende.
Hatta bazen sen bile anlamazsın neden kötü bir kız haline geldiğini.

Baba yoksa. eksik var demektir. ve o eksik 10 erkekle aynı anda da sevgili olsan dolmaz.

X