- 26 Ağustos 2023
- 1.484
- 2.703
- 53
- Konu Sahibi matmazelvera
Inandigin icin kapanirsin es ve ailesi icin degil kimsenin de haddine degil muhatap olmayindün basimdan gecen bi olayi anlatacagim.
1 aydir konustugum biri vardi dün 2. bulusmamizdi gayet iyi gecti bir sorun yoktu sonra evlere dagildik mesajlasirken de bir sorun yoktu sonra bana söyle bir mesaj atti
"ileride kapanmayi ve namaza baslamayi düsünüyo musun?" ben cok sasirdim oncelikle namaz kilmadigimi nerden cikardi diye. ben de ben zaten namaz kiliyorum ama kapanacagimi düsünmüyorum dedim o da "kapanmazsan benim ailem asla kabul etmez" dedi ben de tekrardan şok oldum henüz 2. bulusmadan sonra bunlari soylemesi cok garibime gitti. ben de dedim ki sen benimle tanistiginda sosyal medyada fotograflarimi gördün elbise giyiyorum sen bunu gördün, madem neden simdi bunu söylüyorsun dedim o da tekrar ailesinin isteginden bahsetti ve ben onun son yazdigi mesaji acip okumadim cevap vermeyi de düsünmüyorum.
bunu söylerken ki tavri beni suclu hissettirmek uzerineydi ve daha şoku uzerimden yeni attim. ben neden kendimi suclu hissediyim ki normal isinde gücünde siradan bir insanim. rahatlamak adina biraz icimi dökmek istedim sadece.
kapanmak dedigim icin tesettürlü hanimlar lutfen bana kizmasin baska anlatacak kelime bulamadim