• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flörtümün bana kapanman şart demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dün basimdan gecen bi olayi anlatacagim.
1 aydir konustugum biri vardi dün 2. bulusmamizdi gayet iyi gecti bir sorun yoktu sonra evlere dagildik mesajlasirken de bir sorun yoktu sonra bana söyle bir mesaj atti
"ileride kapanmayi ve namaza baslamayi düsünüyo musun?" ben cok sasirdim oncelikle namaz kilmadigimi nerden cikardi diye. ben de ben zaten namaz kiliyorum ama kapanacagimi düsünmüyorum dedim o da "kapanmazsan benim ailem asla kabul etmez" dedi ben de tekrardan şok oldum henüz 2. bulusmadan sonra bunlari soylemesi cok garibime gitti. ben de dedim ki sen benimle tanistiginda sosyal medyada fotograflarimi gördün elbise giyiyorum sen bunu gördün, madem neden simdi bunu söylüyorsun dedim o da tekrar ailesinin isteginden bahsetti ve ben onun son yazdigi mesaji acip okumadim cevap vermeyi de düsünmüyorum.
bunu söylerken ki tavri beni suclu hissettirmek uzerineydi ve daha şoku uzerimden yeni attim. ben neden kendimi suclu hissediyim ki normal isinde gücünde siradan bir insanim. rahatlamak adina biraz icimi dökmek istedim sadece.
kapanmak dedigim icin tesettürlü hanimlar lutfen bana kizmasin baska anlatacak kelime bulamadim 🫂
Inandigin icin kapanirsin es ve ailesi icin degil kimsenin de haddine degil muhatap olmayin

Ben bu tarz durumlarda kesınlıkle kapanırım fılan yapıp suyuna gıdıp on gun sonrasında
Aniden
***babam annem bana doktordan asagısını yakıstıramıyor ve bide fılanca memleketliler soyle oluyor olmaz diyorlar ya kusura bakma bitirmek zorundayım hoscakal derdim cevap hakkı vermeden
Gelen mesajı goruldu yapmadan.

O kendını kotu kaybolmuş kaybetmıs hissetsın cunku

Hersey guzel gıdıyo sanırken agzına tükürmek iyi oluyo tavsiye ederm

Daha ikinci buluşmada sana bunu dikte eden adamdan uzak dur.Ne münasebet ailesi istemezse ailesinin istediğini bulsaymış.Tesettüre insanlar için değil, Allahın rızasını kazanmak için girilir ki bunada sadece sen karar verebilisin.Önce bunu öğrensin.

1 aydir konustugum biri vardi dün 2. bulusmamizdi gayet iyi gecti bir sorun yoktu sonra evlere dagildik mesajlasirken de bir sorun yoktu sonra bana söyle bir mesaj atti
"ileride kapanmayi ve namaza baslamayi düsünüyo musun?" ben cok sasirdim oncelikle namaz kilmadigimi nerden cikardi diye. ben de ben zaten namaz kiliyorum ama kapanacagimi düsünmüyorum dedim o da "kapanmazsan benim ailem asla kabul etmez" dedi ben de tekrardan şok oldum henüz 2. bulusmadan sonra bunlari soylemesi cok garibime gitti. ben de dedim ki sen benimle tanistiginda sosyal medyada fotograflarimi gördün elbise giyiyorum sen bunu gördün, madem neden simdi bunu söylüyorsun dedim o da tekrar ailesinin isteginden bahsetti ve ben onun son yazdigi mesaji acip okumadim cevap vermeyi de düsünmüyorum.
bunu söylerken ki tavri beni suclu hissettirmek uzerineydi ve daha şoku uzerimden yeni attim. ben neden kendimi suclu hissediyim ki normal isinde gücünde siradan bir insanim. rahatlamak adina biraz icimi dökmek istedim sadece.
kapanmak dedigim icin tesettürlü hanimlar lutfen bana kizmasin baska anlatacak kelime bulamadim 🫂
Bu işler Allah ile kul arasında bir anlasa insanlar artık bunu....
Vesile olmak kısmını baskı kurmak olarak algılıyorlar.
Sizi nasıl gördüyse öyle kabul etmeli, olmuyorsa kabul edebileceği birine gitmeli.

o biraz toplu biri ben de bi keresinde saka yapmistim hafif gobegi olduguyla ilgili o da gulerek beni kabul eden boyle edicek demisti sonra dün bu olayi hatirlattim bak boyle demistin sen neden beni oldugum gibi kabul edemiyorsun dedim onun soyledigi sey su; senle ben bir miyiz? sadece bunu soylemesi bile baya soguttu
PEki bu mesaj üzerine neden
" evet bir değiliz bebeğim, yukarılardan göremiyorum seni hadi byeee " demediniz?

yani inanir misiniz dün gercekten şok oldum hayatimda hic boyle bi sey yaşamadim
kendisi namazında bir tip mi peki harama dikkat ediyor mu
mesela sizinle buluştuğunda el bile sıkışmaması lazım mesela

erkeğim bende aranmaz diyip sizde arıyorsa çok çirkin
birde öyle birini arayıp bulmalıydı
dip not: kapalı bir insanım

Madem kapalı istiyormuş konuşmasaymiş anasının kuzusu! Hem kapanmakla namazın ne alakası var ikiside ayrı farz olan şeyler açık olupta kılanda var kimene yani nerden çıkarmışsa onu da... Yol ver gitsin. şahsen ben erkek arkadaşıma sorduğumda ister kapan ister açıl senin hayatın ben ona karışmam dedi yani böyle düşünenler varken bu çocuğu boşver sen.

ben 22 senedir tesettürlüyüm sana Niye kızayım 😃 insan Allah rızası için girer tesettüre koca için,anne baba için,elalem için girmemeli.
Tesettürlü kadınların suyu mu çıkmış da açık biriyle alıp kapatacakmış. Kendine böyle kutsal bir görev almış herhalde.
Allahtan erkenden göstermiş düşüncesini de yallah demişsin

hiç uğraşmaya değmez
özgür irademle yaptığım (kimseye zarar vermeyen eylemler için yazıyorum ) bi şeye şimdi karışan biri ilerde nelere karışır kimbilir
kendine uygun birini bulsum sal gitsin

böyle kaldı mı konuşmanız sağlam bir haşlak gerekirdi :)
valla öylece bıraktım mesajını açmaya tenezzül bile etmedim "ailem asla kabul etmez" dedikten sonra gram umrumda olmaz söylediği şeyler, ben de kendimi hiç yoramam böyle biri için. hakaret etsem ya da kendini açıklasam ne fayda kaldı ki kimseyi memnun etme çabası içerisinde değilim 2. buluşmadan sonra aile ne alaka bi kere en doğrusu kendisiyle baş başa bırakmaktı ben de öyle yaptım :KK49:

kendisi namazında bir tip mi peki harama dikkat ediyor mu
mesela sizinle buluştuğunda el bile sıkışmaması lazım mesela

erkeğim bende aranmaz diyip sizde arıyorsa çok çirkin
birde öyle birini arayıp bulmalıydı
dip not: kapalı bir insanım
hayır kendisi beni öpmeye çalışmıştı ben izin vermemiştim namazını kılıyor mu bilmem ama söyledikleriyle yaptıkları tutmayan bir insandı, bunları görüp duyunca direkt topuklamam bu yüzden aslında.

Ben bu tarz durumlarda kesınlıkle kapanırım fılan yapıp suyuna gıdıp on gun sonrasında
Aniden
***babam annem bana doktordan asagısını yakıstıramıyor ve bide fılanca memleketliler soyle oluyor olmaz diyorlar ya kusura bakma bitirmek zorundayım hoscakal derdim cevap hakkı vermeden
Gelen mesajı goruldu yapmadan.

O kendını kotu kaybolmuş kaybetmıs hissetsın cunku

Hersey guzel gıdıyo sanırken agzına tükürmek iyi oluyo tavsiye ederm
Allahım göstermesin ama bir daha bu tarz bi tip karşıma çıkarsa yapacağım :halay:

valla öylece bıraktım mesajını açmaya tenezzül bile etmedim "ailem asla kabul etmez" dedikten sonra gram umrumda olmaz söylediği şeyler, ben de kendimi hiç yoramam böyle biri için. hakaret etsem ya da kendini açıklasam ne fayda kaldı ki kimseyi memnun etme çabası içerisinde değilim 2. buluşmadan sonra aile ne alaka bi kere en doğrusu kendisiyle baş başa bırakmaktı ben de öyle yaptım :KK49:
huy meselesi ben çatlardım cevap vermezsem :D

Annesi kapalı istiyo diye dün terk edilen biri olarak hiç taviz verme önüne bak
puhahahahahahahahahah ben sana iyi şeyler söylemiştim ben değil "terk edilen" sendin tatlım benim konuma gelip saçmalayan biri için değmezmiş. yazıııık ağlayarak günlüğüne de yazıyor musun? :halay: :halay: :halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X