- 4 Şubat 2013
- 401
- 32
- Konu Sahibi Cikolataseven
Kızlar mesajlara hala cevap veremiyorum 100 msj hakkım dolmadigi icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sabır versın canım bunlar senın sucun degıl ıcındekı baba boslugunu bırılerıyle doldurmaya calısmıssın .. fakat yıne erkeklerın serefsız olduklarını goruyoruz hemen hemen hepsı kendısı yaptıgı halde karsıdakını hıc bısı yapmamamıs ısteyen .. bencıl yaratıklar.. inş gelecek hayatında mutlu olursun senı mutlu edecek bırı karsına cıkar ve ömür boyu bu gecmısın hatıralarını bıle aklına getırtmez<3
Allah kimseye benim yaşadığım gecmisi yaşatmasın da o insan oturduğu sandalye üzerinden "aman kızlarımızda erkeklere aldanmasın canım ne yani bizde mı gezelim" demesin. Bu kadar gündür yazıyorum buraya sadece ikinizin yorumunu cok çirkin buldum. Belirtmek istedim. Kızlar Salak oldugu icin bunu yasamış olmuyor illa ki. Bilginize. Hayat sizin ve çevrenizin ailelerinden ibaret degil.
evli erkeklerle konuşmak,önünüze gelenle çıkmak bunların hepsini malesef sizde yaşayacaksınız.sizi yargılamıyorum fakat eden bulur.ne dermansız dertler var biraz düşünceli olup yakışanı yapsaydınız keşke
canım okadar uzun msj lar attım, acını paylaştım. beren34 arkadaşımıza sadece genel yorum yaptım. bunun için yorumumu çirkin buldum demene gerek yokki. Derdine derman olup, bütün genç kızlarımıza örnek olsun diye yazmışsın, bizlerle paylaşmışsın durumunu. sana azda olsa yardımcı olmak istiyoruz. ben seni kınamıyorum. farkındaysan ilk sana attığım msj ımda hiç sana yönelik olumsuz birşey bulamazsın. ben beren34 arkadaşımıza attığım msj da sadece, kk üyeliğinde olup veya olmayan kızlarımıza seslenmek istedim. senin pişmanlığından ders çıkaracak okadar çok kız olacaktır ki senin sayende.
Sende 'sandalyeye oturup yorum yapmak kolay der gibi bir cümle kurmuşsun. kusura bakma lütfen ama, bukadar senin için olumlu seni teselli edecek mesajlarımın arasından gelip bu mesajı bulmuşsun, asıl ben bu söylediklerini çirkin buldum.
farkındaysan hala yazdıklarımda bir olumsuzluk yok. kal sağlıcakla..
arkadasın dedıgı gıbı acık yureklılıkle yazmıssınız onemlı olan hatalarınızı artık goruyorsunuz farkındasınız tekrarlamamanız mutlu olmanız dılegıyle.. genc yasta herkes unıversıte donemınde ozellıkle neyazıkkı hatalar yapılabılıyor ama yas gectıkce anlıyor ınsan. kendıne deger ver gelıstır meslek sahıbı ol aşıcaksın bu yasananları.Tek nefeste okudum. Acik yureklilikle yazmışsınız. Zor bir hayat ve cok sey götürmüş sizden. Suna inanın; birgün mutlaka gönlünüze göre biri sizinle olacak. Hatalar bizler için ancak insanlar hata yapar. Hayvanlardan bizi ayıran en önemli ozelligimiz bence bu. Arkaniza bakmayin cancazim direk önünüze bakın. Buda sizin sinaviniz...
arkadasın dedıgı gıbı acık yureklılıkle yazmıssınız onemlı olan hatalarınızı artık goruyorsunuz farkındasınız tekrarlamamanız mutlu olmanız dılegıyle.. genc yasta herkes unıversıte donemınde ozellıkle neyazıkkı hatalar yapılabılıyor ama yas gectıkce anlıyor ınsan. kendıne deger ver gelıstır meslek sahıbı ol aşıcaksın bu yasananları.
Bazı arkadaslar mutsuzluğu bir erkekle kapatmaya calıstğınızdan bahsetmis ben maalesef aile ilgisizliğinden kaynaklandığını düsünüyorum..aileden ilgi göremeyince kendinize hep sığınacak bir liman aramıssınız. Allah yardımcınız olsun artık yeni bir hayata baslamıssınız hayırlı olsun...tövbe etmek demek bu dur.
Peygamberimiz tövbe eden hic günah islememis gibidir buyuruyor..temizsiniz yani aynı hatalara düsmediğiniz sürece...
Tatlim bencede baba eksikliginden öyle oluyor, hatta cogu zaman amerikan filmlerde veya dizilerde böyle herkesle cikan, hemen "asik" olan, kötü yolda olan kizlara hep laf sokarlar "babasi yoktur bunun" gibisinden, kiz herzaman bir arayis icindedir, karsi cinsten ilgi ve alaka beklemektedir, erkeklerde bunun karsiliginda ama cogu zaman cinsellik istedikleri icin cikmaz sokaga girmis olur kizlar maalesef...
Senin durumuna gelincede...bence biraz zamana birak ve hicbir erkege bundan sonra yüz verme, iki is te bile calisman gerekse git calis kendini gecindir ama yok sunun parasi var sunun arabasi var diye kimseye tahammül etme daha fazla, karsiliksiz zaten hicbirsey yaptiklari yok.
Ve artik bence seninde mutlaka biri karsina cikar ve o kisi tamamen baska bir yerden olur, yani ne senin eski arkadaslarini, ne eski tanidiklarini vs bilir, eeee cevrende zaten seni iyi biliyormus, ögrenmez etmez, sende tüm olaylara bir cahillikti diye bir sünger cekip yeni bir hayata baslarsin...
Kendinide yiyip bitirme ben nasil yaptim onca seyi diye, sen artik ozamanki sen degilsinki, büyüdün ve degistin ve akillandin artik...