- 1 Kasım 2021
- 1.474
- 850
- 73
Evet o üyeyim çocuk istanbula geldikten sonra valizinden bir sürü kışlık kıyafet çıktı(daha sıfır kullanılmamış takımlarda varmış),çünkü biliyordum olduğunu KENDİ ELLERİMLE ALMIŞTIM :) olmadığını bilsem bir dk düşünmem alırdım,5-10 takım alsam ölmem değil mi ?Bu duruma eşimin aileside mermad vicdansız dedi ama çocuğun valizini açınca aaa haklıymış dediler.. Burada vicdansız denilince vicdansız olmuyorum kendimi biliyorum çünkü ben sokakta tanımadığım çocuklara yardım eden biriyim.Siz daha once esinizin cocuguna alinan kiyafetlere kendiniz karar verdiginiI soyleyip cocuga kiyafetleri bi kac beden buyuk alan ve durmadan kiyafet alacak halimiz yok ya diyerek cocuga yapilan harcamalara karisan uyesiniz sanirim. Gercekten cocuk sevgisi denince siz bi baska boyutsunuz haklisiniz. Vicdan konusuma hic deginmiyorum bile . Demek adamin cocuguna yasamasi icin ev tahsis ettirdiniz kiyafetten sonra buyuk gelisme ve buyuk lutuf o annenin yerinde bende olsam sizin gbi bi vicdan abidesinin yanina cocugum gelsin istemem. Olay burda babanin lafta kalan babaligi yoksa sizin gibi kadin cok.
Burada eşimin çocuğu camdan düştü diye konu açsam madem bu sorumluluğu alamayacaktın çocuğu niye eve aldın diyeceğinizden de adım gibi eminim.Siz kafanızdaki düşüncelere inanmaya devam edin.Çocuk benime evimdeyken başına bir şey geldiğinde ve ben hapisteyken siz yardım etmeyeceksiniz sonuçta o yüzden bnm için hava hos.