• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata yaptim

Ben en cok annenin dustugu duruma uzuldum. Kinamiyorum Allah yardimcisi olsun. Her sey ortaya ciktiginda annen kendisini nasil hisseder bilemiyorum. Hata diyorsan devami gelmez eger devami gelirse de sen burda gunah cikariyorsun derim.

Ayrica klasik erkek yalani esimle ayri yasiyorum filan. Onlar arada gorusuyordur ve olanlar oluyordur size gelip rapor verecek degiller. Ayni seyi baban yasasa o kiza demedigini birakmazdin. Bence bosluga dustum bahanesine siginma ve aklini basina topla...

Ben en cok annenin dustugu duruma uzuldum. Kinamiyorum Allah yardimcisi olsun. Her sey ortaya ciktiginda annen kendisini nasil hisseder bilemiyorum. Hata diyorsan devami gelmez eger devami gelirse de sen burda gunah cikariyorsun derim.

Ayrica klasik erkek yalani esimle ayri yasiyorum filan. Onlar arada gorusuyordur ve olanlar oluyordur size gelip rapor verecek degiller. Ayni seyi baban yasasa o kiza demedigini birakmazdin. Bence bosluga dustum bahanesine siginma ve aklini basina topla...
Bana orusmuyorum demedi ki karısı diyor 1 senedir aramalarına bakmıyor diye

Sorum rahatsız edici olursa özür dilerim ama bir baba/abi figürü var mı hayatında? Baba figürü eksikliğinden sanırım, yoksa senin yaşında bir kızın 54 yaşında bir adamı çekici bulması zor.
Babam yok

O kart zamparaya söyleyecek söz bulamıyorum sanada aklını başına topla bu yaptığın ne ahlaka ne vicdana sığar 1.Adam baban yaşında 2.Adam evli 3.Annenin arkadaşının eşi 4.İğrenç bir fantezi

Back