sen yine bişeylere karar vermişsin ben daha karar bile veremedim onu alsam bunu alsam diyorum sonra bakıyorum koca bavul olacak onu bırakim bunuda almasam nolcak diyorum kafam bu konuda karışık
heralde o gün geldiğinde annemler bunu al bunuda al dicek:)
kızlar bence varya o iinternette o abartılı koca kabarık listelerden yapmayın derim.zaten az yatlıyo.abartılmasın derim ben ama siz bilirsiniz tabe
kızlar bence varya o iinternette o abartılı koca kabarık listelerden yapmayın derim.zaten az yatlıyo.abartılmasın derim ben ama siz bilirsiniz tabe
zaten o abartılı listeyi okuya okuya kafa kalmadı çantayı hazırlayamıyorum:bbo:
.:))))))) Çok güldüm.Gerçekden arkadaşlar ya o listeler ne öyle yok eşiniz için yiyecek içecek yok teyp bunları alıp götürsen zaten deli diye damga yersin adamlar korkarki hastaneye yerleşiyo.Nestle76 arkadaşım refakatçı bir zahmet kendi giyeceği eşofman pijamayıda getirsin onuda doğuracak olan biz düşünürsek refakatçıdan hayır gelmez demekdir bu zaten.
valla benim refaketçim eşim..o sebepten pijamasını düşünmekten gocunmam....o kadar nazlı-niyazlı bir hamile değilim..eve döndükten sonra ne yiyecek insanlar onu bile planlıyorum...buzluğuma yemek hazırlayacağım..herkesin tarzı farklı tabi...
Terlik koymayı unutmayın eklemek istedim hele ki normal hastanede doğum yapacaklar .Ablam artık herkes biliyor erken doğum yaptı.Ambulansla gitti doğum hastanesine ayağında bişey yoktu tabii .Ertesi sabah tuvalete gitmek istiyo bir bakıyo terlik ayakkabı yok yanında yatanlardan istiyor ve 4 kadın vardı hiçbiri vermiyor ablam yalın ayak gidiyor tuvalete.Şok olmuştuk anlatınca .ne insanlar ( tabii insan denirse) var
bebişin çantasına hastane çıkışı bebek bezleri ıslak mendil peluş battaniyesi penye battaniye ve hastaneden çıkarken portbebe bunlardan başka neler koyabilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?