Hasetlik mi çekememezlik mi bilemedim :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlgi çekme konusu muymuş yani?
Kesinlikle canım kendisi konularını gizlemiş aklınca fakat mesajlarına girince yazdığı mesajlardan konuları da görülüyor. Kendisinin 1.5 yıldır erkek arkadaşı var onlarca konu var onunla ilgili, okb ve özgüven rahatsızlığı var,ailesi dışarı yollamıyor para vermiyor, onlarca geyiği var burada ama koca üniversitede 1.olmuş ama nedense 2020 aralıkta 2.sınıftayım diyor baya üstün zekalı ki 2 sınıfı 1 sene olmadan atlayıp mezun olmuş

İlgi alanları siz değilsiniz demekki. Görüyorlar ama bir hareketle diğer hikayeye geçiyorlar. Hep böyle yapmıyor muyuz zaten.. Aslına bakarsanız kimse kimsenin ilgi alanı değil. Herkes bir önemsenme,başkalarından ilgi görme hakkı görüyor kendinde. Olmayınca kıskanıyorlar hasetleniyorlar diyerek siz de tatmin ediyorsunuz kendinizi. Halbuki herkes kendi aleminde..

Önlisans okuduğunu söylemiş üstteki yorumlarında. Bence okb ve özgüven problemlerini bu konuya taşımasanız daha iyi olurdu.

önlisans hanımefendi :/

Bölüm birincisi olmak özel gün mü oluyor anlamadım. Fotoğraf paylaşmışsınız beğenmişlerdir tebrik bu işte yeterli. Atla deve değil yani daha napsın insanlar

Bencede hastalığından vurmak pek hos olmamıs..
Birde okul konusunda neden yalan soyleme ihtiyacı hıssetsın ki önlisans mezunuyum dıe belirti zaten.

PARDON DA BURADA ÇOĞU KİŞİNİN PROFİLİ GİZLİ….Konularımın okunabildiğini bilmeyecek kadar aptal değilim sizde bir şeyler yazarak ve insanların sorunlarını dile getirerek bir yere varamazsınız.Önce gidin kendinize bakın tamam mı insanları hastalığından vurarak bir şeyler yapmış olmuyorsunuz.

Bölüm birincisi olmak özel gün mü oluyor anlamadım. Fotoğraf paylaşmışsınız beğenmişlerdir tebrik bu işte yeterli. Atla deve değil yani daha napsın insanlar
Evet özel bir gün oluyor emeklerimin karşılığını almışım…Herkes sahneye birinci olarak çıkmıyor sonuçta çabaladım aldım ödülümü bu benim için başarı.

Kendini önemsedi egosu var eski konusu şu yada her neyse bdv de neler görüyoruz okuyoruz

Ben suna takildim önlisans mezunuzun deyip önlisans eğitimini beğenmeyenler olmuş binlerce öğrenci var yıllardır uzaktan eğitimle öğrenci olup mezun oluyor ve meslek sahibi oluyorlar

Kimseyi hastalığından vurduğum yok bu kadar rahatsızlığı sorunları olan buradan çıkmayan erkek arkadaşıyla kafayı bozmuş sürekli hakkında konu açan geyikten çıkmayan birinin 1.olacağına inanmadığımı söyledim kaldı ki 2.sınıfta olduğunuzu yazmışsınız,önlisans diye kıvırıyorsunuz önlisans okuyan biri 2.sınıf değil son sınıf yazar.. önlisansı da öyle yazmışsınız ki o zaman burada sanki 6 senelik tıbbı bitirmişsiniz insanlar o yüzden tebrik etmemiş olabilir mi?

2 senelik üniyi bitirdiniz diye bu kadar yaygara koparıyor tebrik kutlamalar bekliyorsanız 4 yıl okuyup öğretmen mühendis olsaydınız heralde dünyayı yıkardınız ya ben 2 üniversite bitirdim 4 yıllık valla ailem yakın arkadaşlarım dışında bilen olmadı bir yerde de paylaşmadım kendim için okudum başkasının takdiri kutlaması için değil

aferin o zaman size benim de yapım bu o zaman herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil

Hem madem bu kadar inanmadı kimse hadi başarı belgenizi plaketinizi paylaşında inanalım ne dersiniz çekin fotoğrafını koyun ya da özelden yollayın valla tebrik edicem

Elli kişiden fazla kişi tebrik etmiş işte bunlara sevinmek yerine tebrik etmeyenlere üzülüyorsanız pesimist birisiniz demek ki.
Ablası, etme eyleme şimdi pesimist ne diye kafa yoracak konu sahibi…

Bu arada ön lisans mezunlarını gömen arkadaşları da şaşkınlıkla okudum.
İnsanın değeri kaç yıllık okuldan mezun olduğuyla mı ölçülür?
Ara eleman tabir ettiğimiz bu mezunlar olmasa pek çok sektörde çarklar dönmez.

Sen benım her konuda düşüncelerimin, kelımere dökülmüş halisin ya

Benimse liseden arkadaşlarım başarılarını mutluluklarını paylaşıyo ama bende mej atamıyorum bazen eski samimiyet kalmadığı için midir nedir çekiniyorum. Bu yüzden olabilir mi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…