- 9 Kasım 2020
- 225
- 227
- 33
- Konu Sahibi esmerkadin
-
daha önce böyle bir şey yaşamadım ayrıca kıskandıklarını düşünmedim bunu nereden çıkardınız ben sadece tam olarak ne olduğunu bilemediğimi söyledim :/Yaptığınız şeylerde karşılık beklediğiniz ve en küçük olayda herkesin sizi kıskandığını düşündüğünüz için belki uzaklaşmışlardır. Ben de sürekli kıskanıldığını düşünen biriyle arkadaş olmak istemezdim
haset veya çekememezlik demedim ne olduğunu bilemediğimden bahsettim :/Bu ne drama yaaa... Yok evlenme teklifi aldım tebrik etmedi,yok ödül aldım tebrik etmedi,yok pasta üfleme storisi attım gördü kutlamadi,yok boşandım teselli etmedi, akrabam öldü bassagligina gelmedi...
Yani cidden bu kadar önemli mi sana emoji atmasi? Anında fikrin de degimis zaten,hemen haset cekemedi diye yapıştırmışsin eksiyi:)) maşallah,ne kadar yakın arkadaşınmis...
Not: benim arkadaşım olsan ben de en fazla emoji atardım heralde, bunun çekememezlikle değil de gören kişinin ilgisini çekmemekle alakası var bence. İlgimi çeken storilere cevap yazıyorum
Bu hasetlenmek değil, sallamamaktır. İnsanlar mezuniyetinizi sizin kadar önemsemiyor demek ki. Herkes bir yerlerden mezun oluyor iyi ya da kötü. Düşünceli davransalar iyi olurmuş ama kimsenin sizi kıskandığını sanmıyorum. Kendinizi bu kadar önemsemezseniz daha mutlu olursunuz.Bunun adı hasetlenmek midir nedir bilemiyorum.
Dediniz bence.haset veya çekememezlik demedim ne olduğunu bilemediğimden bahsettim :/
Haset mi cekememezlik mi diye iki tane seçeneğiniz var. Hic aklınıza gelmemiş birkaç gün sonra hediye ile kutlama ihtimalleri, onemsememe ihtimalleri, o an öyle yalandan emoji atmak istememeleri...haset veya çekememezlik demedim ne olduğunu bilemediğimden bahsettim :/
evet normalde kutlarlar doğum günü olsun vs.eğer normalde tebrik eden insanlar bu başarı mevzusunu tebrik etmemişse , evet,belki kasıt aranabilir...
İlgi çekme konusu muymuş yani?konunuzda inandırıcılık sıfır şöyle konularııza baktım da aralık 2020 de üni 2.sınıfta olduğunuzu söylemişsiniz nasıl 2021 de 2 sınıf birden atlayıp mezun oldunuz? Burada sürekli erkek arkadaşınızla ilgili şu bu oldu falan konu açarken buradan çıkmazken nasıl 1.oldunuz acaba.. daha mezun olmayan birini tebrik etmemeleri normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?