- 9 Kasım 2020
- 225
- 227
- 33
- Konu Sahibi esmerkadin
-
Teşekkür ediyorumAman boşver ister tebrik etsin ister etmesinler.
Ben de seni buradan tebrik ediyorum .
Maşallah sana tebrik ediyorum seni
her özel günümde yanımda olan insanları ben tebrik ederdim.. O yüzden darıldım yakınlıktan ötürüinsanlarin sizi tebrik mecburiyetleri mi var anlamadim yani size yazanlarla mutlu olmaya devam edin.
bu hasetlikten ziyade aman bananeciliktir ya da o an yazmamislardir.
yeni nesil saksaklanmaya cok alisiyor ayni oranda yergi alinca da hassasiyet gosteriyorlar, degisik bi yaklasim.
Maalesef ya bundan sonra kim ne veriyorsa o kadarını alır :/ Ben biraz hassasım o yüzden üzülüyorum hemenBidaha muhatap olmazdım? Benim de çevremde var öyle insanlar nasıl muamele görüyorsam aynısını yapıyorum. Artık adı hasetlik midir başka birşey mi onu bilemeyeceğim ama nedense kadınlar arasında çok oluyor
evet haklısınız sanırım başarı daha önemlidir :)minimum beklenti maksimum mutluluk, herkesten ayni karsiligi goremeyebiliriz gunun sonunda biz insanlarda aldiklarimizi veriyor hale geliyoruz sizde aynisini yaparsiniz mizaciniza uygunsa.
onemli olan sizin basarinizin karsiligini almis olmaniz, bilmem kimin tebriginden daha kiymetli
Her özel günlerinde varlığımı esirgemeden yanlarında bulundum.Evet tebrik etmediler diye böyle düşünüyorum çünkü nolursa olsun her daim yanlarında bulunmuşum bir tebrik çok mu zordu? Maalesef çoğu kişi bazı şeylere hasetlenerek bakıyor kıskanç kem gözlerle bakan insan sayısı çok fazla o yüzden böyle düşündüm.Tebrik etmediler diye hasetlik mi yapmış oluyorlar? İnsanın arkadaşları hakkında bu kadar kolayca böyle düşünmesi ne kadar kötü niyetlice. Art niyetli bir şey falan söylemiş olsalar, olumsuz bir eylemleri olsa anlıycam da yapmadıkları şey için hasetlik diyorsunuz.
Teşekkür ediyorum bende hasetlenmek demedim sadece bilemedim ne olduğunuÜniversiteden güzel dereceyle mezun olmuşum ,plaket ,birincilik ödülü almışım ve inan kimin tebrik ettiği kimin tebrik etmediği benim için önemli değil .Bunun adına hasetlenmek diyemem .Sosyal medyayı bu kadar önemseme derim ve tebrik ederim başarılarının devamını dilerim
hayır bu kendini önemsemek olmuyor :/ her daim yanında olduğunuz insanların sizin yanınızda olmayışına üzülmek kendini önemsemek mi oluyor :/Kendini fazla mı önemsiyorsun acaba?
Boşanın o arkadaşlarınızdanMerhaba hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir.
Dün ben üniversiteden mezun oldum ve hem tüm bölümler arasında birinci oldum hem de sınıf birincisi.Bu yüzden plaket ve bir kaç birincilik ödülü aldım.Bu özel günümde de heyecanımı sosyal medya üzerinde paylaştım.Fakat her anında yanında olduğum insanlardan bir kaçı tebrik dahi etmedi…..
Çok üzüldüm darıldım.
Allah razı olsun 50 küsür mesaj aldım.Onun dışında annem babam vasıtasıyla bir sürü tanıdık tebrikler yağdırdılar.Bir sürü özel hediye aldım .En güzel tebriği erkek arkadaşımdan aldım fakat yakın bildiklerim kaç sene aynı ortamda okuduğum lise arkadaşlarımdan bir kaçı tebrik dahi etmedi…Her özel günlerinde tebrikten kaçınmadım hep yanlarında oldum fakat bu günümde böyle yapmaları beni çok kırdı.
Bunun adı hasetlenmek midir nedir bilemiyorum.Unuttular diyemeyeceğim ben olsam görür görmez tebrik ederdim.
Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız bu insanlara?
hahahhahahshh sanırım bundan sonra görüşmeyeceğimBoşanın o arkadaşlarınızdan
Yaptığınız şeylerde karşılık beklediğiniz ve en küçük olayda herkesin sizi kıskandığını düşündüğünüz için belki uzaklaşmışlardır. Ben de sürekli kıskanıldığını düşünen biriyle arkadaş olmak istemezdimHer özel günlerinde varlığımı esirgemeden yanlarında bulundum.Evet tebrik etmediler diye böyle düşünüyorum çünkü nolursa olsun her daim yanlarında bulunmuşum bir tebrik çok mu zordu? Maalesef çoğu kişi bazı şeylere hasetlenerek bakıyor kıskanç kem gözlerle bakan insan sayısı çok fazla o yüzden böyle düşündüm.
Evet.hayır bu kendini önemsemek olmuyor :/ her daim yanında olduğunuz insanların sizin yanınızda olmayışına üzülmek kendini önemsemek mi oluyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?