- 9 Kasım 2020
- 225
- 227
- 33
- Konu Sahibi esmerkadin
-
sorun şu ki tebrik etmeyenler de önlisans okuyor...............hatta bir şey daha diyim biri de torpil ile üni okumadan çalışıyor.Bu yüzden tebrik etmemelerine ŞAŞKINIM SADECEAllahım sana geliyorum. Pandemide evde geçmiştir zaten üniversite hayatınız. Millet önlisans halinizle mi kıskanacak bir de sizi?
Size bir sır vereyim mi? Toplum nezdinde iki yıllık yüksekokullar ciddiye bile alınmıyor.
Demek ki onlar çok da matah bir şey yapmadıklarının farkındalar. Sizin de bunu uzaya çıkmış gibi abartmanızı yadırgıyor olabilirler. Ama bence direkt sallamıyorlar.sorun şu ki tebrik etmeyenler de önlisans okuyor...............hatta bir şey daha diyim biri de torpil ile üni okumadan çalışıyor.
konunuzda inandırıcılık sıfır şöyle konularııza baktım da aralık 2020 de üni 2.sınıfta olduğunuzu söylemişsiniz nasıl 2021 de 2 sınıf birden atlayıp mezun oldunuz? Burada sürekli erkek arkadaşınızla ilgili şu bu oldu falan konu açarken buradan çıkmazken nasıl 1.oldunuz acaba.. daha mezun olmayan birini tebrik etmemeleri normal
teşekkür ediyorum belki de buraya yazarak yanlışımı fark etmem gerekiyordu düzgün bir şekilde yazdığınız için ayrıca teşekkür ediyorumAy aklıma arkadaşımı getirdiniz. Ben normalde çevremdeki insanların başarılarını bazen suyunu çıkararak bile kutlarım. Yani başarı olarak gördüğüm bir şey ise tabii.
Geçen bir arkadaşım yazlık dizilerden birinde oynamaya başlamış. Storylerde gördüm ama tebrik etmek aklıma gelmedi. Gerçekten kıskançlık falan da değil hiç üstünde düşünmedim bile. Bakıp geçmiştim. Ortak bir arkadaşımıza 'Gatsby de hikayelere bakıyor ama kutlamadı' demiş. Kıskandığımı düşündü herhalde. Açtım diziyi izledim düzgün diyaloğu bile yoktu valla.
Yani kısacası bazen herkesin başarı anlayışı aynı olmaz. O sırada aklı dolu olur bakar geçer. Bir sürü ihtimal olabilir yani. Aklınıza gelen ilk ihtimal kıskançlık olmasın.
ben size gayet ılımlı bir mesaj yazmıştım, haksızlık ediyorsunuzBen sadece her şekilde yanlarında olduğum insanların beni umursamamalarına darıldım kırıldım.Neden linç eder gibi cevaplar veriyorsunuz anlayamadım.Yakındım ama düne kadar ki doğum günümde kutlayan insanlardı.O yüzden altında art niyet aramış bulundum.Bu bir hataysa düzgün şekilde yazabilirdiniz bu şekilde insanları linçlemeniz de bana doğru gelmiyor..Ayrıca emin olun düzgün bir dille yanlış düşündüğümü dile getirseydiniz sizlere linçliyorsunuz gözüyle bakmazdım.
Size yazmadım :) Bazı hanımefendiler çok incitici şekilde linçlediben size gayet ılımlı bir mesaj yazmıştım, haksızlık ediyorsunuz
Lincledi diyip duruyorsunuz, bu bile kendinizi fazla onemsemenizden. Ben ve benim gibi birkac arkadas sadece gercekleri soyledi, kimse sizi linclemedi yani.Size yazmadım :) Bazı hanımefendiler çok incitici şekilde linçledi
Ben oylelerinin hikaye ve paylasimlarini beğenmemeye başlıyorum .Merhaba hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir.
Dün ben üniversiteden mezun oldum ve hem tüm bölümler arasında birinci oldum hem de sınıf birincisi.Bu yüzden plaket ve bir kaç birincilik ödülü aldım.Bu özel günümde de heyecanımı sosyal medya üzerinde paylaştım.Fakat her anında yanında olduğum insanlardan bir kaçı tebrik dahi etmedi…..
Çok üzüldüm darıldım.
Allah razı olsun 50 küsür mesaj aldım.Onun dışında annem babam vasıtasıyla bir sürü tanıdık tebrikler yağdırdılar.Bir sürü özel hediye aldım .En güzel tebriği erkek arkadaşımdan aldım fakat yakın bildiklerim kaç sene aynı ortamda okuduğum lise arkadaşlarımdan bir kaçı tebrik dahi etmedi…Her özel günlerinde tebrikten kaçınmadım hep yanlarında oldum fakat bu günümde böyle yapmaları beni çok kırdı.
Bunun adı hasetlenmek midir nedir bilemiyorum.Unuttular diyemeyeceğim ben olsam görür görmez tebrik ederdim.
Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız bu insanlara?
Ben oylelerinin hikaye ve paylasimlarini beğenmemeye başlıyorum .
Tartismak niye tebrik etmediniz demek çok komik olacak.
Hayatimdaki güzellikleri görüp iyice rahatsız olmaları içinde paylasimlarimi dönem dönem artiriyorum hattasonra da bakıyorum story mi görmüş mu ? Görmüşss kudursun köpek filan misali keyif oluyorum
Ama okul birincisi olunmuşBende şöyle her şeyini atan insanların görgüsüz olduğunu düşünüyorum. Bende hiç yorum emoji atmam beklememde bu tarz şeyler saçma geliyor. Bende sınıfımda dereceler alırdım belgeler alırdım bir kere ayy paylaşayım demedim saçma gelir. Paylaşanada karışmam bakar geçerim. Benim en yakın akrabalarım mezun olduktan iki sene sonra elektra mezun oldu mu? dediler. Mezuniyetimde tebrikte etmediler. Hiç umrumda olmadı. Bu tarz sevinçlerimi başarılarımı ailemle paylaşırım. Diğer türlü irite edici geliyor.
Hangi bölümde okuduğunuzu bile bilmiyor olabilirlerÖNLİSANS MEZUNUYUM. OKUL HAKKINDA BİR BİLGİNİZ YOK SANIRIM AYRICA SİZİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR KONULAR AÇIP NASIL BİRİNCİ OLDUĞUM.
Niye bekliyim? Benim başarımdan bir başkasına ne? Başkasının başarısından bana ne? Bana yararı var mı? Ne yapacaktım boy boy belgelerimi mi görgüsüzce paylaşaydım? Emin olun çoğu insan bunu görgüsüzce buluyor hatta dalga konusu oluyor belge paylamakAma okul birincisi olunmuş
Bebe doğurdum bak .
Doğum günümde kutladılar bak diye paylaşmaktan çok daha önemli bence üniversitede birinci olması .
Tabiki paylaşacak ve tabiki tebrik edilmeli
Sizde beklemissinizdir beklememiscesine tavırlar takinmayin şimdi lutfen
hayır saymadımBugun bir hikayeye baktim sonra telefonu masaya biraktim. Meger instagramdan cikmamisim. Butun hikayeler sirayla goruntuleniyormus o sirada iclerinden biri sesli olunca fark ettim. Fark edene kadar gormusum gibi olan ama aslinda gormedigim kac hikaye gecmistir bilemiyorum. Hic algilamadan bos bakip gectigim hikayeler de oluyor. Onemsiz bence. O degil de gelen mesajlari saydiniz mi gercekten :))
Dgs ye girsin benceBagarma! Sesin ta buraya kadar geldi.
Ben de animsadim seni onceki konularina baktim. Kaale almadim. Yazmayacaktim, dayanamadim. Edep, uslup, ozguven, sevilen bir cevre oyle plaketle dereceyle kazanilmiyor maalesef. Madem on lisans bitti. Simdi ac biraz kitap oku. Kendini gelistir.
Boylece erkek arkadas iliskilerin de cevren de gelisir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?