Hasetlik mi çekememezlik mi bilemedim :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen hikayeleri hızlı hızlı geçerim ben, o şekilde yapanlar da vardır belki aralarında, hemen kötü düşünmemek lazım diye düşünüyorum

ÖNLİSANS MEZUNUYUM. OKUL HAKKINDA BİR BİLGİNİZ YOK SANIRIM AYRICA SİZİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR KONULAR AÇIP NASIL BİRİNCİ OLDUĞUM.

Hicbirşey olmamış gibi davranirdim..
Umrumda degilsiniz ister tebrik edin ister etmeyin modu on..

ben simdi okudugum okulu kazaninca beni babam haric kimse ozel olarak tebrik edip hediye almadi cunku instagramda paylasmadim. reklam yapmadim. arkadaslarim gorunce “ooooo laannn yassyyyy silikon vadisi hesaaaabi heee” diye ustume cullandilar bunu tebrik olarak kabul edip gectim.

kendinizce mezuniyetinize cok anlam yuklemissiniz, tamam yeterince de tebrik edilmissiniz, bir de ben edeyim hatta cok tebrikler basarilarinizin devamini dilerim. ama yani lutfen insanlari rahat birakin kimse kiskanmamistir

Ben seni kiskandim yassy, su an hasetlik yapip seni tebrik etmemeyi kafaya koydum, issizim ben cunku

Birilerinden tebrik takdir toplamak için yaşamıyoruz bu hayatı, akışına bırakın boşverin

Bagarma! Sesin ta buraya kadar geldi.
Ben de animsadim seni onceki konularina baktim. Kaale almadim. Yazmayacaktim, dayanamadim. Edep, uslup, ozguven, sevilen bir cevre oyle plaketle dereceyle kazanilmiyor maalesef. Madem on lisans bitti. Simdi ac biraz kitap oku. Kendini gelistir.
Boylece erkek arkadas iliskilerin de cevren de gelisir belki.

ÖNLİSANS MEZUNUYUM. OKUL HAKKINDA BİR BİLGİNİZ YOK SANIRIM AYRICA SİZİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR KONULAR AÇIP NASIL BİRİNCİ OLDUĞUM.
Allahım sana geliyorum. Pandemide evde geçmiştir zaten üniversite hayatınız. Millet önlisans halinizle mi kıskanacak bir de sizi?

Size bir sır vereyim mi? Toplum nezdinde iki yıllık yüksekokullar ciddiye bile alınmıyor.

bu gibi durumlarda çevremizde çok yakın gördüğümüz insanlar aslında çok farklı düşünebiliyorlar. Ben de aynı şekilde mezun oldum daha ben sahneye çıkarken bile çok iyi anlaştığım bir arkadaşım arkamdan o sahneye çıkan biyoist değil ben olmalıydım diye diğer arkadaşlara dert yanmış. Yapmanız gereken canınızı sıkmamak ve mesafe koymak.

Herkes beni tebrik etmek zorunda mı diye düşüneceğim için muhtemelen aramayanlar dikkatimi bile çekmezdi. Ben kendi mutluluğumu yaşamaya çalışırdım.

Ama siz çok kafaya takıyorsanız, onların özel günlerinde de siz aramayın olsun bitsin.

keşke herkes böyle yorumlar yazsaydı...Buradaki çoğu kişiyi tanımıyorum ve saldırır gibi linç etmeleri de ilginç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…