- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.730
- 133
- 34
- Konu Sahibi esmerkadin
-
ÖNLİSANS MEZUNUYUM. OKUL HAKKINDA BİR BİLGİNİZ YOK SANIRIM AYRICA SİZİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR KONULAR AÇIP NASIL BİRİNCİ OLDUĞUM.konunuzda inandırıcılık sıfır şöyle konularııza baktım da aralık 2020 de üni 2.sınıfta olduğunuzu söylemişsiniz nasıl 2021 de 2 sınıf birden atlayıp mezun oldunuz? Burada sürekli erkek arkadaşınızla ilgili şu bu oldu falan konu açarken buradan çıkmazken nasıl 1.oldunuz acaba.. daha mezun olmayan birini tebrik etmemeleri normal
Hicbirşey olmamış gibi davranirdim..Merhaba hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir.
Dün ben üniversiteden mezun oldum ve hem tüm bölümler arasında birinci oldum hem de sınıf birincisi.Bu yüzden plaket ve bir kaç birincilik ödülü aldım.Bu özel günümde de heyecanımı sosyal medya üzerinde paylaştım.Fakat her anında yanında olduğum insanlardan bir kaçı tebrik dahi etmedi…..
Çok üzüldüm darıldım.
Allah razı olsun 50 küsür mesaj aldım.Onun dışında annem babam vasıtasıyla bir sürü tanıdık tebrikler yağdırdılar.Bir sürü özel hediye aldım .En güzel tebriği erkek arkadaşımdan aldım fakat yakın bildiklerim kaç sene aynı ortamda okuduğum lise arkadaşlarımdan bir kaçı tebrik dahi etmedi…Her özel günlerinde tebrikten kaçınmadım hep yanlarında oldum fakat bu günümde böyle yapmaları beni çok kırdı.
Bunun adı hasetlenmek midir nedir bilemiyorum.Unuttular diyemeyeceğim ben olsam görür görmez tebrik ederdim.
Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız bu insanlara?
Bu egonuz onlisans mezuniyetiniz icin miÖNLİSANS MEZUNUYUM. OKUL HAKKINDA BİR BİLGİNİZ YOK SANIRIM AYRICA SİZİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR KONULAR AÇIP NASIL BİRİNCİ OLDUĞUM.
Kendini çok fazla önemsiyorBu egonuz onlisans mezuniyetiniz icin mi
EGOYLA BİR ALAKASI OLDUĞUNU SANMIYORUMBu egonuz onlisans mezuniyetiniz icin mi
İnsanları kıracak yorumlar yapmasanız mı acabaKendini çok fazla önemsiyor
Tam olarak ego, begenilme arzusu var sizde ve bunun da ozguven eksikliginden kaynaklandigi belli maalesef. Ha bir de bagirmazsaniz sevinirimEGOYLA BİR ALAKASI OLDUĞUNU SANMIYORUM
Ota çoka kırılmasanız mı acaba?İnsanları kıracak yorumlar yapmasanız mı acaba
Ben seni kiskandim yassy, su an hasetlik yapip seni tebrik etmemeyi kafaya koydum, issizim ben cunkuben simdi okudugum okulu kazaninca beni babam haric kimse ozel olarak tebrik edip hediye almadi cunku instagramda paylasmadim. reklam yapmadim. arkadaslarim gorunce “ooooo laannn yassyyyy silikon vadisi hesaaaabi heee” diye ustume cullandilar bunu tebrik olarak kabul edip gectim.
kendinizce mezuniyetinize cok anlam yuklemissiniz, tamam yeterince de tebrik edilmissiniz, bir de ben edeyim hatta cok tebrikler basarilarinizin devamini dilerim. ama yani lutfen insanlari rahat birakin kimse kiskanmamistir
sen bekle o zaman simdi ben konu acmaz miyim sizce womanin yaptigi hasetlik mi cekememezlik mi diyeBen seni kiskandim yassy, su an hasetlik yapip seni tebrik etmemeyi kafaya koydum, issizim ben cunku
Birilerinden tebrik takdir toplamak için yaşamıyoruz bu hayatı, akışına bırakın boşverinMerhaba hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir.
Dün ben üniversiteden mezun oldum ve hem tüm bölümler arasında birinci oldum hem de sınıf birincisi.Bu yüzden plaket ve bir kaç birincilik ödülü aldım.Bu özel günümde de heyecanımı sosyal medya üzerinde paylaştım.Fakat her anında yanında olduğum insanlardan bir kaçı tebrik dahi etmedi…..
Çok üzüldüm darıldım.
Allah razı olsun 50 küsür mesaj aldım.Onun dışında annem babam vasıtasıyla bir sürü tanıdık tebrikler yağdırdılar.Bir sürü özel hediye aldım .En güzel tebriği erkek arkadaşımdan aldım fakat yakın bildiklerim kaç sene aynı ortamda okuduğum lise arkadaşlarımdan bir kaçı tebrik dahi etmedi…Her özel günlerinde tebrikten kaçınmadım hep yanlarında oldum fakat bu günümde böyle yapmaları beni çok kırdı.
Bunun adı hasetlenmek midir nedir bilemiyorum.Unuttular diyemeyeceğim ben olsam görür görmez tebrik ederdim.
Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız bu insanlara?
Ayyy yapma bak orta yerimden catlarim suraciktasen bekle o zaman simdi ben konu acmaz miyim sizce womanin yaptigi hasetlik mi cekememezlik mi diye
Allahım sana geliyorum. Pandemide evde geçmiştir zaten üniversite hayatınız. Millet önlisans halinizle mi kıskanacak bir de sizi?ÖNLİSANS MEZUNUYUM. OKUL HAKKINDA BİR BİLGİNİZ YOK SANIRIM AYRICA SİZİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR KONULAR AÇIP NASIL BİRİNCİ OLDUĞUM.
keşke herkes böyle yorumlar yazsaydı...Buradaki çoğu kişiyi tanımıyorum ve saldırır gibi linç etmeleri de ilginç.bu gibi durumlarda çevremizde çok yakın gördüğümüz insanlar aslında çok farklı düşünebiliyorlar. Ben de aynı şekilde mezun oldum daha ben sahneye çıkarken bile çok iyi anlaştığım bir arkadaşım arkamdan o sahneye çıkan biyoist değil ben olmalıydım diye diğer arkadaşlara dert yanmış. Yapmanız gereken canınızı sıkmamak ve mesafe koymak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?