- Konu Sahibi esmerkadin
-
Karşında aradaki farkı anlamayacak insanlar var mı sanıyorsun acaba? Sen o yolları giderken biz dönüyorduk. Ne olduğunu bilmeyen insan “neden böyle davrandılar” falan diye sorar, hasetlik mi diye değil.Kıskançlıkla suçlamadım siz öyle anlamışsınız.Ben ne olduğunu bilemediğimden yazdım buraya direkt olarak haset demedim
Keşke herkes sizler gibi ılımlı yaklaşsa.Bazılarının köpeğine hoşt dedim sanırım bayağı bi sinirlendiler anlam veremiyorum ben kimseye hasetler diye yakıştırma yapmış bir insan değilim sadece hasetlik mi çekememezlik mi bilemedim dedim gelin beni linçleyin demedim ki kimsenin kimseyi bu şekilde iğneleyeci şekilde linçleme hakkı yok.Çevremde doğum gününü kutlayan ama böyle başarı içeren paylaşımları kutlamayan çok insan gördüm tanıdıklarımdan bende bundan dolayı böyle olduğunu düşündüm.Öncelikle tebrik ederim, bunun benzeri şeyleri ben de yaşadım zamanında, mesela Erasmusa giden bir arkadaşım gurbetteyken çok arar sorardım, ne yapıyorsun, ne yiyip içiyorsun, zorlanıyor musun diye. Ertesi yıl ben gittim aramalar bıçak gibi kesildi. Insan en yakınlarından manevi destek bekliyor haliyle, haksızsınız diyemem ama şöyle düşünün, sosyal medyada (Muhtemelen Instagram kullanıyorsunuz) koyduğumuz fotoğraflar, hikayeler gözden kaçabiliyor, mesela bazı hikayelere yazılmış şeyler okunmadan trak geçiliyor. Okumamış olabilirler, belki işleri vardır akıllarındadır sonra yazacaklardır ve siz de dert ettiğinizle kalacaksınızdır. Bunu düşünüp kafana takma, şu an aldığın başarının mutluluğuyla yerinde duramaman hatta muhtemelen uyuyamaman lazımken bunları düşünmek aşırı dünyevi şeyler. Kafana takma, keyfine bak. Onların özel günlerinde de sen kutlamazsın, kendini çekersin olur biter.
Burası K.K burda böyle bende üye olunca gördümheh işte beklenen mesaj da bu linçlemeye geçmeyin hemen.Empati kurabilirsiniz ama bu şekilde linçleyerek kuramazsınız hanımefendiler diyeceğim de neyse.
Keşke herkes sizler gibi ılımlı yaklaşsa.Bazılarının köpeğine hoşt dedim sanırım bayağı bi sinirlendiler anlam veremiyorum ben kimseye hasetler diye yakıştırma yapmış bir insan değilim sadece hasetlik mi çekememezlik mi bilemedim dedim gelin beni linçleyin demedim ki kimsenin kimseyi bu şekilde iğneleyeci şekilde linçleme hakkı yok.Çevremde doğum gününü kutlayan ama böyle başarı içeren paylaşımları kutlamayan çok insan gördüm tanıdıklarımdan bende bundan dolayı böyle olduğunu düşündüm.
Hatta bir söz vardır “hayret etme gayret et.”
milletin işi yok gücü yok sanırım kendilerince linçliyorlar hayır insanları kötü bir şekilde linçleyince elinize ne geçiyor acabaaaaa hadi buna da bir cevabınız olsun linç tayfaBurası K.K burda böyle bende üye olunca gördüm
Açıkçası evladım yaşındaki bir gencin triplerine daha anlayışlı yaklaşmayı tercih ediyorum.Bunun erkek bakışı, kadın bakışıyla alakası yok aslında. Burda bir sürü üye yazmış ben paylaşmadım kimseyle hiçbir şeyim de eksilmedi diye. 50 kişi tebrik etmiş, hediyeler almış ama hala onaylanma ihtiyacı karşılanmamış. Bu doymak bilmeyen onaylanma ihtiyacı hiç normal bir şey değil. Sırf kendisini tebrik etmedi diye yakın arkadaşlarını kıskançlıkla suçlamaksa çok büyük bir ayıp.
bence asıl meseleyi kaçırıyorsunuz konu sahibinin tepki alma nedeni insanları hem de yakın arkadaşlarını kendisini sırf tebrik etmedikleri için kıskançlıkla suçlaması. yoksa onaylanma ihtiyacı duyması falan değil
site kuralları çerçevesinde üyeler kendi fikirlerini yazabilirler.siz yasaklayamazsınız bunu.site yönetimi karar verir doğrusuna ya da yanlışınaBurası K.K burda böyle bende üye olunca gördüm
benim konumsa ben karışırım hanımefendi gidin yazmayın başka konuların muhattabı olun burası benim konum benimse yazmanızıda istemiyorum.İstenmediğiniz yerde durmayın gidinizsite kuralları çerçevesinde üyeler kendi fikirlerini yazabilirler.siz yasaklayamazsınız bunu.site yönetimi karar verir doğrusuna ya da yanlışına
Keşke herkes sizler gibi ılımlı yaklaşsa.Bazılarının köpeğine hoşt dedim sanırım bayağı bi sinirlendiler anlam veremiyorum ben kimseye hasetler diye yakıştırma yapmış bir insan değilim sadece hasetlik mi çekememezlik mi bilemedim dedim gelin beni linçleyin demedim ki kimsenin kimseyi bu şekilde iğneleyeci şekilde linçleme hakkı yok.Çevremde doğum gününü kutlayan ama böyle başarı içeren paylaşımları kutlamayan çok insan gördüm tanıdıklarımdan bende bundan dolayı böyle olduğunu düşündüm.
Hatta bir söz vardır “hayret etme gayret et.”
Ben mi karar verdim simdi yazamazsiniz mi dedim hanimefendi banane ne yazarsaniz yazinsite kuralları çerçevesinde üyeler kendi fikirlerini yazabilirler.siz yasaklayamazsınız bunu.site yönetimi karar verir doğrusuna ya da yanlışına
benim konumsa ben karışırım hanımefendi gidin yazmayın başka konuların muhattabı olun burası benim konum benimse yazmanızıda istemiyorum.İstenmediğiniz yerde durmayın gidiniz
Yavrum evladım bir sakinleş.benim konumsa ben karışırım hanımefendi gidin yazmayın başka konuların muhattabı olun burası benim konum benimse yazmanızıda istemiyorum.İstenmediğiniz yerde durmayın gidiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?