- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.401
yarın test alıp yap bence:)
Canımmm inşallahhhh :) nası beklicem şimdi bilmiom unarım gelmez bgn yaa
inş gelmez canm cok zor belırsızlık ınsanı delı edıyo
Ya 12.gün yapmıştm tek çizgiydi erken heralde ozmn daha dimi cnm
erken tatlım...12. gün 15-20 arası olurmuş beta hcg.idrar testlerinde de 25 ten yukarısında 2. çizgi çıkıyo.
Peki kan vermek için sabahmı gitmek gerekio canımm,sağlık ocağında bakıolarmı??
canım benim inşallah çok çok iyi sonuçlar alırsınız.haberdar et hemen.
kuzum çok sevindim iyi olduğunuza,çok korkmuştum.iyice dinlen iş yapma sakın.
kaç mm olmuş tatlım yumurta boyutları?
benimde kontrolüm vardı bugün.8 tane ortalama 11mm yumurtalarım varmış.17 mm de çatlatma iğnesi vurulurmuş.c.tesi yeniden kontrolüm var.aynı zamanda aşılanacağız gibi :))
canım hıc canını sıkma sızın sayınızda problem yok asılama demek ucakla elemanları gndermek demek ınş tutcak hıc merak etme 3 yumurta ıyı canm benmde asılama denemem var ondan bılıym
canım sormadım boyutlarını 3 tane guzel gelişmiş yumurtan var dedı bakıp olcerken kendı kendıne 13- 14 - 15 dıye soylenıyordu begenmıs yanı cok memnun kalmıs benden dediicanım 8 tane ıle asılama yaparlar mı ki? yoksa bı kac tanesı one mı cıkar daha sonra? benım cuma tekrar kontrol var salı gıbı de asılama olur dedi cuma netlesir artık.. hayırlısı hepimiz için
ayy ınsallah tutar canım.. su klomen benı fena bozdu depresyona gırdım kocayı bıle kovdum evdenama bak zeynep ın 8 tane yumurtası varmıs demekkı benım 3 ıyı deıl :18:
canım sormadım boyutlarını 3 tane guzel gelişmiş yumurtan var dedı bakıp olcerken kendı kendıne 13- 14 - 15 dıye soylenıyordu begenmıs yanı cok memnun kalmıs benden dediicanım 8 tane ıle asılama yaparlar mı ki? yoksa bı kac tanesı one mı cıkar daha sonra? benım cuma tekrar kontrol var salı gıbı de asılama olur dedi cuma netlesir artık.. hayırlısı hepimiz için
oyy MAŞALLAH bacım yum yumlar güzel hadi hayrlısı aşılama oluyomuşsunn ne güzel inşş tutar benim tutmadı bu ay kendimiz denicez tutmazsa öteki ay aşılama düşünüyoz bizde
önemli olan kaliteleri canım.bakalım benmde c.tesi kontrolüm var o zaman netleşir.çatlatma iğnesinin etkisi 8 gün sürüyomuş.çatlamayan yumurtalarda onun etkisiyle geri kalan günlerde çatlıyomuş.
hakkımızda hayırlısı.nu arada bende acayip gerginim tahammül edemiyorum kimseye.iğnelerden dolayı galiba.
ayyy kuzummmm sen hıc uzulme ınsallah tekrar asılamaya gerek kalmadan kendılıgınden hamıle kalırsın bu ayybende denıcem ama hıc umudum yok valla kendım ıcın..
kesın ıgnelerdendır canım.. yemın ederım ıntıhar ın esıgıne gelmiştim dun ayy ne karamsarlık ne uzuntu ne sınır kocamın cantasını bıle hazırlayıp evden gıtmesını ıstedımneyse kı cıddıye almıyor benı anlıyor neden oldugunu.. kafan gzl oluyor heralde ne ıcıyosan bana da ver dıe dalga gecıyor
kesın ıgnelerdendır canım.. yemın ederım ıntıhar ın esıgıne gelmiştim dun ayy ne karamsarlık ne uzuntu ne sınır kocamın cantasını bıle hazırlayıp evden gıtmesını ıstedımneyse kı cıddıye almıyor benı anlıyor neden oldugunu.. kafan gzl oluyor heralde ne ıcıyosan bana da ver dıe dalga gecıyor
bacım umudum yok deme cokk duydum aşılama ile hamile kalanları inşş sende onlardn biri olursunnn
bna gelince işte bu ay kendimz denicez bakalım bizm uyuzla bi barışıyımda küsz
yaaa çok güldüüüümmm:))))
bende aynı ekilde önüme geçeni kesip biçmek istiyorum:)hele kocama hiç tahammülüm yok.öksürse bile sinir oluyorum:))
aman ben kontrol altına alamadım su hormonları sen dıkkat et barı.. dr uma dedım zaten cocuk yapıcam dıe kocadan oluyordum oda dedı kı sen sanırım normalde de peknormal deılsın o yuzden bu kadar etkılendın..
yaaa çok güldüüüümmm:))))
bende aynı ekilde önüme geçeni kesip biçmek istiyorum:)hele kocama hiç tahammülüm yok.öksürse bile sinir oluyorum:))
canım benımm ınsallah ınsallahyaa tatlım sen asılamadan kac gun sonra adet oldun peki erken mı gelmiş? ve hemen barıs hıc vakıt kaybetme sıkı calısın