Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım sormadım boyutlarını 3 tane guzel gelişmiş yumurtan var dedı bakıp olcerken kendı kendıne 13- 14 - 15 dıye soylenıyordu begenmıs yanı cok memnun kalmıs benden dedii canım 8 tane ıle asılama yaparlar mı ki? yoksa bı kac tanesı one mı cıkar daha sonra? benım cuma tekrar kontrol var salı gıbı de asılama olur dedi cuma netlesir artık.. hayırlısı hepimiz için

canım hıc canını sıkma sızın sayınızda problem yok asılama demek ucakla elemanları gndermek demek ınş tutcak hıc merak etme 3 yumurta ıyı canm benmde asılama denemem var ondan bılıym

ayy ınsallah tutar canım.. su klomen benı fena bozdu depresyona gırdım kocayı bıle kovdum evden ama bak zeynep ın 8 tane yumurtası varmıs demekkı benım 3 ıyı deıl :18:

oyy MAŞALLAH bacım yum yumlar güzel hadi hayrlısı aşılama oluyomuşsunn ne güzel inşş tutar benim tutmadı bu ay kendimiz denicez tutmazsa öteki ay aşılama düşünüyoz bizde

önemli olan kaliteleri canım.bakalım benmde c.tesi kontrolüm var o zaman netleşir.çatlatma iğnesinin etkisi 8 gün sürüyomuş.çatlamayan yumurtalarda onun etkisiyle geri kalan günlerde çatlıyomuş.

hakkımızda hayırlısı.nu arada bende acayip gerginim tahammül edemiyorum kimseye.iğnelerden dolayı galiba.

oyy MAŞALLAH bacım yum yumlar güzel hadi hayrlısı aşılama oluyomuşsunn ne güzel inşş tutar benim tutmadı bu ay kendimiz denicez tutmazsa öteki ay aşılama düşünüyoz bizde

ayyy kuzummmm sen hıc uzulme ınsallah tekrar asılamaya gerek kalmadan kendılıgınden hamıle kalırsın bu ayy bende denıcem ama hıc umudum yok valla kendım ıcın..

kesın ıgnelerdendır canım.. yemın ederım ıntıhar ın esıgıne gelmiştim dun ayy ne karamsarlık ne uzuntu ne sınır kocamın cantasını bıle hazırlayıp evden gıtmesını ıstedım neyse kı cıddıye almıyor benı anlıyor neden oldugunu.. kafan gzl oluyor heralde ne ıcıyosan bana da ver dıe dalga gecıyor

ayyy kuzummmm sen hıc uzulme ınsallah tekrar asılamaya gerek kalmadan kendılıgınden hamıle kalırsın bu ayy bende denıcem ama hıc umudum yok valla kendım ıcın..

bacım umudum yok deme cokk duydum aşılama ile hamile kalanları inşş sende onlardn biri olursunnn
bna gelince işte bu ay kendimz denicez bakalım bizm uyuzla bi barışıyımda küsz

gidin onada igne vurdurun bari

yaaa çok güldüüüümmm:))))

bende aynı ekilde önüme geçeni kesip biçmek istiyorum:)hele kocama hiç tahammülüm yok.öksürse bile sinir oluyorum:))

bacım umudum yok deme cokk duydum aşılama ile hamile kalanları inşş sende onlardn biri olursunnn
bna gelince işte bu ay kendimz denicez bakalım bizm uyuzla bi barışıyımda küsz

canım benımm ınsallah ınsallah yaa tatlım sen asılamadan kac gun sonra adet oldun peki erken mı gelmiş? ve hemen barıs hıc vakıt kaybetme sıkı calısın

bende aynı ekilde önüme geçeni kesip biçmek istiyorum:)hele kocama hiç tahammülüm yok.öksürse bile sinir oluyorum:))

aman ben kontrol altına alamadım su hormonları sen dıkkat et barı.. dr uma dedım zaten cocuk yapıcam dıe kocadan oluyordum oda dedı kı sen sanırım normalde de peknormal deılsın o yuzden bu kadar etkılendın..

hahaaa:))))
valla çok stresli bir yol.Allah bize kolaylık versin.insan depresyona girer bu şekilde.

ALLAH korusun bacım az relax kıı
canım benımm ınsallah ınsallah yaa tatlım sen asılamadan kac gun sonra adet oldun peki erken mı gelmiş? ve hemen barıs hıc vakıt kaybetme sıkı calısın

bacım benim aşılama ayın 30 da oldu ayın 11 de adet oldum pıt diye benim adettim gecikiyodu sogan kürü yapmıştım ayın 15 de olcaktı erken oldu bu ay bilmiyom ki neden demk nasip deilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…