- 25 Ekim 2013
- 7.992
- 19.118
- 50
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.381
Bana mesaj atma sadece deki Allahim onlarinda sayilari artisin sadece dua et yeter istersen tabikii
Canim ben iyi degilim esim bugun varikosel ameliyati oldu doktor cok bir fark bekleme dedi yine oyuzden moralim bozuk icim icimi kemiriyorYa hamile kalamazsam hic
Kızlar bakın benim göbüşümedoktorum kız diyor cinsiyetini saklıyor sürekli 11 haftalığız :)
Insallah umutlarim yaza kaldi zaten bugun ameliyat olduk 6 ay dolunca nasil oldugu belli olur.Zor bilmezmiyim hemde cayir cayir yakiyor insani gurbet.Az kaliyorsun ama neden annenlerle kalmiyorsun ki sen.Kaynana iste bildigin.
canım benim inşallah çok çok iyi sonuçlar alırsınız.haberdar et hemen.evet canım benim doğru diyorsun kaçırmamak yum günlerini. dua et canım cuma günü test vereceğiz...
kuzum çok sevindim iyi olduğunuza,çok korkmuştum.iyice dinlen iş yapma sakın.hastanede uyutmuyorlar ki.yok tansiyon ölçeceğiz yok zırt yok vırt.5 buçukta uyandım bugün
Kizlar asilama icin klomen kullanmistim bu gun kontrolum vardi 3 tane cok gzl yumurtam varmis dedi dr. Cuma tekrar kontrol var asilama sali olur gibi dedi ama cuma netlesecek.. iyi mi kotu mu bilemedim cok tedirginim..
canım benim inşallah çok çok iyi sonuçlar alırsınız.haberdar et hemen.
kuzum çok sevindim iyi olduğunuza,çok korkmuştum.iyice dinlen iş yapma sakın.
kaç mm olmuş tatlım yumurta boyutları?
benimde kontrolüm vardı bugün.8 tane ortalama 11mm yumurtalarım varmış.17 mm de çatlatma iğnesi vurulurmuş.c.tesi yeniden kontrolüm var.aynı zamanda aşılanacağız gibi :))
Ben de bazen diyorum ki hic gerek yok boyle her ay strese girmeye gidiyim direk doktora diyim ki ben asilama veya tup bebek istiyorummm...bazen cok kötü oluyorum yaaaa.....
s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrr
bu yolda çok stresli,yıpratıcı hem maddi hem manevi...
bir problem yoksa doğal yolla olur.benim eşimde sperm azlığı var maalesef.ne kadardır deniyorsunuz?
Bizim 1 yil bitti iste.. simdilik bi sorun yok diyo doktor ama bende yumurtlama problemi olabilir.. sanirim bazi aylar yumurtluyorum bazi aylar olmuyo... esimde de varikosel var ama doktor ameliyata gerek yok dedi... bakalimm en son klomen verdi ama önümüzdeki hastaligimda baslicam..
Slmmm kızlarrr
Yaa benim bat bgn ama daha ne gelen var ne giden..ağrım var ama adet olcakmışım gbi gerçi 1haftadır var( iğne olalı bgn 19.günümm..
Kizlar asilama icin klomen kullanmistim bu gun kontrolum vardi 3 tane cok gzl yumurtam varmis dedi dr. Cuma tekrar kontrol var asilama sali olur gibi dedi ama cuma netlesecek.. iyi mi kotu mu bilemedim cok tedirginim..
canımm...iğne olduktan 36 saat sonra yumurta çatladığına göre senin çoktan adet olman gerekirdi.çinkü yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur.bence hemen test yapmalısın:))
Yaaa gerçektenmiiiicanımmm doktor adetini beklicez diyince bnde onu bekliodumm :)) cumaya kadar bekleyelim dioruz eşimle cuma kan vereim diorum tabi bgn gelmezse (
tabii tatlım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur.en fazla 16 gün sonra.yani her türlü geçikmiş adetin:)hamilelikten dolayıdır inşallah:)
Yaaa gerçektenmiiiicanımmm doktor adetini beklicez diyince bnde onu bekliodumm :)) cumaya kadar bekleyelim dioruz eşimle cuma kan vereim diorum tabi bgn gelmezse (
Yaa kuzummm heyecanlandımmm şimdiii :18: evde testte yokki yapaımmm pufff ..
İnşallahh hamilelikten dolayı gecikmiştirr cnmm
ayy canm yaaa inş hamılesındır