Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Bana mesaj atma sadece deki Allahim onlarinda sayilari artisin sadece dua et yeter istersen tabikii

Canim ben iyi degilim esim bugun varikosel ameliyati oldu doktor cok bir fark bekleme dedi yine oyuzden moralim bozuk icim icimi kemiriyor:KK43:Ya hamile kalamazsam hic:KK43::KK43::KK43::KK43:

canım moralini bozma ameliyat olanların hep düzeliyo :26::26::26::26:

Insallah umutlarim yaza kaldi zaten bugun ameliyat olduk 6 ay dolunca nasil oldugu belli olur.Zor bilmezmiyim hemde cayir cayir yakiyor insani gurbet.Az kaliyorsun ama neden annenlerle kalmiyorsun ki sen.Kaynana iste bildigin.

Gecmis olsun canimm insallahh 6 aya kalmazz... annemde 2 hafta kalcam 1 hafta da kaynanamda.. o da dort gozle beni bekliyor garibim.. Allah hicbirinin yoklugunu göstermesin..

evet canım benim doğru diyorsun kaçırmamak yum günlerini. dua et canım cuma günü test vereceğiz...
canım benim inşallah çok çok iyi sonuçlar alırsınız.haberdar et hemen.
hastanede uyutmuyorlar ki.yok tansiyon ölçeceğiz yok zırt yok vırt.5 buçukta uyandım bugün
kuzum çok sevindim iyi olduğunuza,çok korkmuştum.iyice dinlen iş yapma sakın.
Kizlar asilama icin klomen kullanmistim bu gun kontrolum vardi 3 tane cok gzl yumurtam varmis dedi dr. Cuma tekrar kontrol var asilama sali olur gibi dedi ama cuma netlesecek.. iyi mi kotu mu bilemedim cok tedirginim..

kaç mm olmuş tatlım yumurta boyutları?
benimde kontrolüm vardı bugün.8 tane ortalama 11mm yumurtalarım varmış.17 mm de çatlatma iğnesi vurulurmuş.c.tesi yeniden kontrolüm var.aynı zamanda aşılanacağız gibi :))

canım benim inşallah çok çok iyi sonuçlar alırsınız.haberdar et hemen.

kuzum çok sevindim iyi olduğunuza,çok korkmuştum.iyice dinlen iş yapma sakın.

kaç mm olmuş tatlım yumurta boyutları?
benimde kontrolüm vardı bugün.8 tane ortalama 11mm yumurtalarım varmış.17 mm de çatlatma iğnesi vurulurmuş.c.tesi yeniden kontrolüm var.aynı zamanda aşılanacağız gibi :))

Ben de bazen diyorum ki hic gerek yok boyle her ay strese girmeye gidiyim direk doktora diyim ki ben asilama veya tup bebek istiyorummm... :KK43: bazen cok kötü oluyorum yaaaa.....

Ben de bazen diyorum ki hic gerek yok boyle her ay strese girmeye gidiyim direk doktora diyim ki ben asilama veya tup bebek istiyorummm... :KK43: bazen cok kötü oluyorum yaaaa.....

bu yolda çok stresli,yıpratıcı hem maddi hem manevi...
bir problem yoksa doğal yolla olur.benim eşimde sperm azlığı var maalesef.ne kadardır deniyorsunuz?

malesef oldum :KK14: ayın 11 de oldum bacım biti bile adetim artık yeni günlere bakacaz inş bu ay tutar inşşş
senden haberler nasıl:KK16::KK54:

bu yolda çok stresli,yıpratıcı hem maddi hem manevi...
bir problem yoksa doğal yolla olur.benim eşimde sperm azlığı var maalesef.ne kadardır deniyorsunuz?

Bizim 1 yil bitti iste.. simdilik bi sorun yok diyo doktor ama bende yumurtlama problemi olabilir.. sanirim bazi aylar yumurtluyorum bazi aylar olmuyo... esimde de varikosel var ama doktor ameliyata gerek yok dedi... bakalimm en son klomen verdi ama önümüzdeki hastaligimda baslicam..

Slmmm kızlarrr
Yaa benim bat bgn ama daha ne gelen var ne giden..ağrım var ama adet olcakmışım gbi gerçi 1haftadır var :KK43:( iğne olalı bgn 19.günümm..

Bizim 1 yil bitti iste.. simdilik bi sorun yok diyo doktor ama bende yumurtlama problemi olabilir.. sanirim bazi aylar yumurtluyorum bazi aylar olmuyo... esimde de varikosel var ama doktor ameliyata gerek yok dedi... bakalimm en son klomen verdi ama önümüzdeki hastaligimda baslicam..

epey olmuş...sperm değerleri normal mi acaba?
çikolata kisti filan var mı sende?
aşılama deneyebilirsin şansın daha yüksek olur.

Slmmm kızlarrr
Yaa benim bat bgn ama daha ne gelen var ne giden..ağrım var ama adet olcakmışım gbi gerçi 1haftadır var :KK43:( iğne olalı bgn 19.günümm..

canımm...iğne olduktan 36 saat sonra yumurta çatladığına göre senin çoktan adet olman gerekirdi.çinkü yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur.bence hemen test yapmalısın:))

Kizlar asilama icin klomen kullanmistim bu gun kontrolum vardi 3 tane cok gzl yumurtam varmis dedi dr. Cuma tekrar kontrol var asilama sali olur gibi dedi ama cuma netlesecek.. iyi mi kotu mu bilemedim cok tedirginim..

canım hıc canını sıkma sızın sayınızda problem yok asılama demek ucakla elemanları gndermek demek ınş tutcak hıc merak etme 3 yumurta ıyı canm benmde asılama denemem var ondan bılıym

canımm...iğne olduktan 36 saat sonra yumurta çatladığına göre senin çoktan adet olman gerekirdi.çinkü yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur.bence hemen test yapmalısın:))

Yaaa gerçektenmiiii :KK52: canımmm doktor adetini beklicez diyince bnde onu bekliodumm :)) cumaya kadar bekleyelim dioruz eşimle cuma kan vereim diorum tabi bgn gelmezse :KK43:(

Yaaa gerçektenmiiii :KK52: canımmm doktor adetini beklicez diyince bnde onu bekliodumm :)) cumaya kadar bekleyelim dioruz eşimle cuma kan vereim diorum tabi bgn gelmezse :KK43:(

tabii tatlım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur.en fazla 16 gün sonra.yani her türlü geçikmiş adetin:)hamilelikten dolayıdır inşallah:)

tabii tatlım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur.en fazla 16 gün sonra.yani her türlü geçikmiş adetin:)hamilelikten dolayıdır inşallah:)

Yaa kuzummm heyecanlandımmm şimdiii :18: evde testte yokki yapaımmm pufff ..
İnşallahh hamilelikten dolayı gecikmiştirr cnmm :KK16:

X