Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Oldugu iyi belki asilama sansimiz yukselir olmazsa dahada ilerliyor ve sperm sayisi dusuk kalitesiz oluyor.Insallah bizde 60-70 milyonlari goruruz hizimizda yukselir ama dedigine gore bana cok artis olmaz umutlanma.Tabiki Allah bilir vercek olan o birtane sperm yetiyor ama iste o bir taneyi bulmak mesele hayirlisi sukur olduk ameliyatimizi sira test sonuclarimizi beklemede

Kizlar asilama icin klomen kullanmistim bu gun kontrolum vardi 3 tane cok gzl yumurtam varmis dedi dr. Cuma tekrar kontrol var asilama sali olur gibi dedi ama cuma netlesecek.. iyi mi kotu mu bilemedim cok tedirginim..

Benimde megersem haftaya asi randevum varmis tabii ameliyat belli olmadan almistik biz bu randevuyu ee daha dun ameliyat oldu bende dedimki esim dun ameliyat oldu martin 25inde asilama randevum var.Insallah tutar cnm stres yapma ben normaldede stresli bir yapiya sahibim ama sen yapma ki tutsun

canım moralini bozma ameliyat olanların hep düzeliyo :26::26::26::26:

Canim bilsem duzelecegini bukadar stres yaparmiyim keske duzelse,herkesin duzelmiyor iste 3 kisiden 1 kisi iyi oluyor bu hastalikta insallah o 1 ben olurum.Garanti olmuyor ameliyat duzelebilirde ayni da kalabilir daha da kotu olabilir o yuzden stresim

Gecmis olsun canimm insallahh 6 aya kalmazz... annemde 2 hafta kalcam 1 hafta da kaynanamda.. o da dort gozle beni bekliyor garibim.. Allah hicbirinin yoklugunu göstermesin..

Amin canm insallah

epey olmuş...sperm değerleri normal mi acaba?
çikolata kisti filan var mı sende?
aşılama deneyebilirsin şansın daha yüksek olur.

Yok canim doktorun dedigine göre hersey normal... ama benim psikolojim hic normal degil son 7 aydir adet duzenim diye bise yok... doktor normal olarak denemeye devam diyo... sperm degerleri de normal ameliyatlik bi durum yok dedi doktor...

geçmiş olsun cnm.bende gecen ay kimyasal gebelik yaşadım.bu ay korunmadım..ama gebelik oluşmadı..daha önce ilk korunmadıgım ay hamile kalmıştım düşük oldu..tekrar korunmadıgım ilk ay kimyasal oldu..yazdıgını okuyunca süphe düştü içime..senin degerlerş cok yükseldi mi..benim 24,18 en son 12 oldu..sonra adet oldum..

Tatlim gecmis olsun. Benim adetten 2 gun sora 80 cikmisti 2 gun sonra 20 sonra adet olmustum.. bence esin once bi sperm testi versin ona gore kendi kontrollerine gecersin canim..

Tatlim gecmis olsun. Benim adetten 2 gun sora 80 cikmisti 2 gun sonra 20 sonra adet olmustum.. bence esin once bi sperm testi versin ona gore kendi kontrollerine gecersin canim..

bu ayda olmazsa..bende sperm testi yaptırsın istiyorum..bu ay ovulasyon testi ile takip edeceğim yumurtlama günlerini.daha öncekileride öyle tutturmuştum..rahim filminide hemen cekmiyorlar ki..doktorlar sürekli 1 yıl en erken 6 ay deneyin sonra deyip gönderiyor..bu adetten sonra yumurta takibi yaptırmak için gittim..gerek yok..sizde gebelik oluşuyor dedi gönderdi..off ya cok sıkıntılı..senin bat ne zaman beklemede misin

Sperm testini yapin kafaniz rahat olsun canim.. benim esimin sperm degerleri dusuk oldugu icin kimyasal gebelik yasamisim.. simdi sonuclari daha iyi o yuzden sali gunu asilama yaptiracam ondan sonra beklemeye gecicem :)

canm senın kımyasal gebelık amelıyattan onceydı dımı bı arkadas bana morfolojı bozuksa kımyasal olur demıstı bızım morfolojıde sorun yok acaba bendemı sorun var sizin morfolojı nasıldı amelıyattan once

Ewet tatlim ameliyat oncesiydi.. canim esiminde morfoloji si alt sinirin ustundeydi.. doktor morfolojide bi sorun yok demisti.. sende bisey yoktur sanmam ..

Sperm testini yapin kafaniz rahat olsun canim.. benim esimin sperm degerleri dusuk oldugu icin kimyasal gebelik yasamisim.. simdi sonuclari daha iyi o yuzden sali gunu asilama yaptiracam ondan sonra beklemeye gecicem :)

aslında doktorlar kimyasal gebeliği hiçönemsemiyor..yani benim karşılaştıklarım dikkate bile almadı..nitekim benim eşimde hekim o da hiç önemsemedi..inş hayırlısıyla sonuçlanır..benimde yumurtlama haftaya beraber bekleyecez desene :)) olumlu düşünmek güzel sonuçlar almak istiyorum..kasımda reglim kısa ve kahverengi akıntı şeklinde oldu.. bu ay tutarsa kesin kimyasal olur dedimm durdum..kimyasal oldu..aralıkta çok çalışmadık bu ay tutmaz dedimm..tutmadı...bu ay evrene güzel mesajlar yolluyorum :)))

eliffffffffffffffff denk gelemedık bı turlu yaaaaaaaaaaaaaaaaa...cok mutluyum cokkk dua edın bana nolur senı gormem lazım burda ya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…