Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım sormadım boyutlarını 3 tane guzel gelişmiş yumurtan var dedı bakıp olcerken kendı kendıne 13- 14 - 15 dıye soylenıyordu begenmıs yanı cok memnun kalmıs benden dedii:KK52: canım 8 tane ıle asılama yaparlar mı ki? yoksa bı kac tanesı one mı cıkar daha sonra? benım cuma tekrar kontrol var salı gıbı de asılama olur dedi cuma netlesir artık.. hayırlısı hepimiz için:KK16:

Hayırlısı olsun inşallahh canımmm..at şu kötü düşünceleri kafandannn oldumuuu :KK16:

klomenın etkısndendır su karamsarlık :KK52: valla dr uma sordum benım ve esımın durumuna gore sansımız ne olur dıe.. %30 % 40 dedi ınsallah olur... kuzum sen test yaptın mı kac gun oldu?

İnşallahhh olur canımmm..dualarımdasınız hepinizz..
Yok cnm yapmadım test bgn bnm bat :)) 19 gün geçti iğne vurulalı..

Son düzenleme:
Ayyyyy kızlarrrrr yapmayınnn yaaa :KK52: evde test yokkk :KK50:
İice heyecanlandmm yaa ne güzel sakin sakin bekliodumm bennn :18:

yok canm ya cektrmedım o neden cekılıyokı neye bakılıyo

canım rahım fılmı cekıyorlar tuplerın acık mı kapalı mı dıe.. ben gecen yıl kımyasal gebelık yasamıstım.. gecen ay dr um cok ısrar ettı o yuzden cektırdım ki iyi ki cektırmısım megerse dusukten sonra tuplerım de tıkanıklık varmıs ve hsg sırasında acıldılar.. bu bekleme suresınde cektır ıstersen kafan rahat olur..

canım rahım fılmı cekıyorlar tuplerın acık mı kapalı mı dıe.. ben gecen yıl kımyasal gebelık yasamıstım.. gecen ay dr um cok ısrar ettı o yuzden cektırdım ki iyi ki cektırmısım megerse dusukten sonra tuplerım de tıkanıklık varmıs ve hsg sırasında acıldılar.. bu bekleme suresınde cektır ıstersen kafan rahat olur..

evet canm haklısın devlet hastanesınde cekılıyomu acaba

X