- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.361
yatıyorum ben.öptüm
cuma günü yaptıracağız tatlım sana mesaj atacağım zaten aklımdasın canım haber ver demiştin ya...
hamilesindir inşallah tatlım
Kızlar bakın benim göbüşümedoktorum kız diyor cinsiyetini saklıyor sürekli 11 haftalığız :)
Kızlar bakın benim göbüşümedoktorum kız diyor cinsiyetini saklıyor sürekli 11 haftalığız :)
elif cok mutluyummmmm
neden tatlım test mi yaptın?hamile misin?
hayirlisi olsun hakkında canimBebeğine kavuşanlara mutluluklar ve hayırlı evlatlar diliyorum.Hala kavuşamayanlarada sabır ve bir an önce gelir diye dua ediyorum.Benim yine olmadıBeklemiyordum zaten Sonraki Batım 10.02.2014 sanırım
hamileyim desinn yaaa
evet canım dediğin gibi zamanı gelince inş hepimiz kavucağız bebeklerimize...ameliyatın detaylarını yaz bize tatlım ...çok çok geçmiş olsun..
Aminn insallah canimm.. bazen hasta olunca cok kotu oluyorum iste elimde olmadan hepimiz gibi icim aciyo sanki.. ama napalimm Allahin dedigi zamani bekliyoruz insallah Rabbim bunj aratcak dert vermesin.. sen nasilsin evde durumlarin nasil kaynananla falan? Gurbet zor bak ben de geldim ama geldigimden beri hastayimm yatiyodum hep daha bugun ayaga kalkabildim.. o kadar hayalini kur buranin sonra da gel hasta ol... neyse buna da sukur bi kac günüm kaldi ailemin yaninda sonra esim gelip alcak kaynanama gecicem artik esimin memleketine... Sen de gelirsin Insllah en kisa zamanda gobusunde bebisinle :)
test sonuçlarımız iyi çıkarsa sevincimden tüm tanıdıklarıma toplu özel mesaj yollayacağım
Günaydın canım,
herşey yolunda şükür, yeniş bi programa geçtik iş yerinde aktif kullanıcı olarak tüm sorumluluk bende zorluyo bu günlerde gelemiyorum pek. henüz hamile değilim maalesef.
sen nasılsın?
Bana mesaj atma sadece deki Allahim onlarinda sayilari artisin sadece dua et yeter istersen tabikii
Canim ben iyi degilim esim bugun varikosel ameliyati oldu doktor cok bir fark bekleme dedi yine oyuzden moralim bozuk icim icimi kemiriyorYa hamile kalamazsam hic