Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

merhaba bayanlar
,bugün eve gelmeden önce tarot falı baktırdım. belki çok kızan bile olur ama merak işte. yıldıznamede bakıyor ve nezaman çocuk sahibi olucam diye soru sordum. 7-8ay daha var dedi. ben 8aydır bebek planlıyorum ama olmadı böle fal baktırıpta doğru çıkan varmı merak ediyorum.

Bebeğine kavuşanlara mutluluklar ve hayırlı evlatlar diliyorum.Hala kavuşamayanlarada sabır ve bir an önce gelir diye dua ediyorum.Benim yine olmadı Beklemiyordum zaten Sonraki Batım 10.02.2014 sanırım

evet canım dediğin gibi zamanı gelince inş hepimiz kavucağız bebeklerimize...ameliyatın detaylarını yaz bize tatlım ...çok çok geçmiş olsun..

Canim olduk ama ben iyi degilim varikosel topiginde yazdim herseyi gorursun ok.Cubku suan hic iyi hissetmiyorum butun vucudumdan etlerimi kemiklerimden siyiriyorlar sanki basim midem agriyor stresten hasta oldum iyice.

Insallah umutlarim yaza kaldi zaten bugun ameliyat olduk 6 ay dolunca nasil oldugu belli olur.Zor bilmezmiyim hemde cayir cayir yakiyor insani gurbet.Az kaliyorsun ama neden annenlerle kalmiyorsun ki sen.Kaynana iste bildigin.

test sonuçlarımız iyi çıkarsa sevincimden tüm tanıdıklarıma toplu özel mesaj yollayacağım

Bana mesaj atma sadece deki Allahim onlarinda sayilari artisin sadece dua et yeter istersen tabikii

Canim ben iyi degilim esim bugun varikosel ameliyati oldu doktor cok bir fark bekleme dedi yine oyuzden moralim bozuk icim icimi kemiriyorYa hamile kalamazsam hic

Canım üzülme, bu doktorlarıda ben anlayamadım, maden umut yok diyosun neden ameliyat? hayret bişey ya.
Hani söyleye gerek yok aslında ama Rabbim ol desin yeterki. Sabırlı ol sen Yine Allaha sığın dua et.

Ameliyattan olumlu sonuç çıksın çıkmasın, Rabbim sana en doğru zamanda verecektir bebeğini isyan etme bekle sen tatlım.

Kizlar asilama icin klomen kullanmistim bu gun kontrolum vardi 3 tane cok gzl yumurtam varmis dedi dr. Cuma tekrar kontrol var asilama sali olur gibi dedi ama cuma netlesecek.. iyi mi kotu mu bilemedim cok tedirginim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…