Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım mrb.seni de moralsiz görüyorum bugünlrde.sıkma canını lütfen.sanki görevmiş gibi ilişkş yaşıyoruz buda bizi yıpratıyo.aynı şeyler bizdede mevcut maalesef.ama yum yum günlerini kaçırmayın lütfen..bir hamile kalsak herşey yoluna girecek ama...
bu arada eliiiiff nerelerdesin ya merak ediyorum...

evet canım benim doğru diyorsun kaçırmamak yum günlerini. dua et canım cuma günü test vereceğiz...

kızlar uzun zamandır gıremedım bu ay yumurt TAKIBIM OLDU ADETIME 4 GUNUM VAR 4 UNDE CUMARTESI YUMURTAM CATLADI IKI GUNDUR TEST YAPIORUM BI GARIP CIKIYOR INSALLAH FARKEDERSINIZ O IKINIC CIZGILER ILK 5 DK OLUYOR CUMA GUNU ZATEN DR KONTROLUM VAR YORUMLARINIZI ISTIYORUM $1555567_247395632088093_1808832577_n.jpg

Kiz Elif beni niye guncellemedin ben kirmizi karti yedim Sen iyice tembel oldun haa bebis olmasa ben seni bir guzel doverdim de teyzesi ona kiyamaz.Bir an icimden kiz gecti niyeyse senin kizin olacak demistin dersin.11 subat yaparmisin ama 9 unda gordum azicik 11inde cozuldum hangisi olacak benim bat.

güncellememiş miyim?özür tatlım. yarın halledeceğim hepsini:KK16:

kızlar hastanye gıtmeyı dusunuyorum....goguslerim feci agrıyo normal degıl yanı ozellikle sag gogsum,kolumu sabıtken bıle uztune hafif degmesi bile agrıtıyo anlatamam normalde ben adet olmadan once goguslerim agrır bı hafta once ama boyle agrıdıgını hıc görmedım ılk oluyo feci agrı var normal dururken kolum gogsume degıyo ıllakı onu bıle hıssediyorum agrısı normal degıl...gogus ucundan zıyade kenarları alt kısımları fecı ıcınde bı kutle var gıbı,solda da agrı var ama okadar degıl 1 haftadır fenayım vallahı hastaneye gıdıcem allah koorusun meme kanseri falan degıldır inş dua edın yaaa mamografi cekerler heralde

hamilesindir inşallah tatlım

arkadaşlar günaydın, Elif'ten bir haber alan var mı? Ortalarda yok, kanaması olmuş geçen gün merak ettim çok...:44:

Kolay gelsin kuşum:KK16:

Ben de çok merak ediyorum.

nasılsın canım nasıl gidiyo :KK16::KK16::KK16: elifin kanamsımı olmuş ben duymadım canımya inş. iyidir :26::26::26::26:

ayyy aşk olsunn tatlım.ne bu karamsarlık böyle?bizim sayımız size göre çok çok az ama ben bile umutsuz değilim.yapma böyle lütfen...
çatlatma iğnesi ne zaman yapılacak sana?
ben yarın kontrole gideceğim yum yumlar ne alemde ona bakılacak.

canım mrb.seni de moralsiz görüyorum bugünlrde.sıkma canını lütfen.sanki görevmiş gibi ilişkş yaşıyoruz buda bizi yıpratıyo.aynı şeyler bizdede mevcut maalesef.ama yum yum günlerini kaçırmayın lütfen..bir hamile kalsak herşey yoluna girecek ama...

bu arada eliiiiff nerelerdesin ya merak ediyorum...

çok geçmiş olsun cnm dinlen iyicene aman bebek iyi olsun :KK16::KK16::KK16::KK16:

Kuzummm cok dikkat et.. mecbur kalmadikca kalkma.. cok sevindim iyi oldugunuza..

çok merak ettim ikiniziii : Allah'a çok şükür iyi oldunuz :)

tatlımmm dikkat et kendineee:nazar::nazar::nazar: dinlen yat uyu bol bol ağır iş yapma..bebişin sımsıkı tutunsun sana :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Gecmis olsun canim yaaa.... neden olmus peki kanaman??

Geçmiş olsun elifcim :)
Iyi olmana sevindim...

Elifcimm geçmiş olsunn dinlen güzelce dîkkat et kendine :KK16:

iyi sayılır canım ya iş güç yorgunluk işte..
hmmm okudum elifi dinlensin biraz o yatsın kocası baksın...

sen nasılsın?

bAkior allah razı olsun kocacım
elif geçmiş olsun canım yat dnlen yorma kendini tamam mı kız yoksa yolarım saçını :KK4:

hepinize çok teşekkürler.iyiyiz şükür
test sonuçlarımız iyi çıkarsa sevincimden tüm tanıdıklarıma toplu özel mesaj yollayacağım:KK1:
toplu yollayamıyorsun burada ise maalesef aman iyi çıksında gerişi boş

test sonuçlarımız iyi çıkarsa sevincimden tüm tanıdıklarıma toplu özel mesaj yollayacağım:KK1:

biZide unutmA

bende soğan kürüne başladım, kistlerim için k.validecim onun sonrasında içmem için bi ot almış adını bilmiyourm devamıondada onu içicem.

kocamada pekmez sonrası otu almış :))

biZide unutmA

bende soğan kürüne başladım, kistlerim için k.validecim onun sonrasında içmem için bi ot almış adını bilmiyourm devamıondada onu içicem.

kocamada pekmez sonrası otu almış :))

unutmam canım ...benimde sürekli akıntım oluyordu.. normalde su günde 1 bardak bile içmem 1 haftadır bardak bardak su içiyorum akıntım geçti resmen su içince akıntı enfeksiyon kalmadı :KK1: ohhh ne güzel kaynanan bakıyor bizim öyle kayınvalidemiz olmadı:KK14:

unutmam canım ...benimde sürekli akıntım oluyordu.. normalde su günde 1 bardak bile içmem 1 haftadır bardak bardak su içiyorum akıntım geçti resmen su içince akıntı enfeksiyon kalmadı :KK1: ohhh ne güzel kaynanan bakıyor bizim öyle kayınvalidemiz olmadı:KK14:

aman kötü kaynana kötü gelin işte anlaşıp gidiyoz işteee

X