Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

evet canım benim doğru diyorsun kaçırmamak yum günlerini. dua et canım cuma günü test vereceğiz...

kızlar uzun zamandır gıremedım bu ay yumurt TAKIBIM OLDU ADETIME 4 GUNUM VAR 4 UNDE CUMARTESI YUMURTAM CATLADI IKI GUNDUR TEST YAPIORUM BI GARIP CIKIYOR INSALLAH FARKEDERSINIZ O IKINIC CIZGILER ILK 5 DK OLUYOR CUMA GUNU ZATEN DR KONTROLUM VAR YORUMLARINIZI ISTIYORUM

güncellememiş miyim?özür tatlım. yarın halledeceğim hepsini

hamilesindir inşallah tatlım

arkadaşlar günaydın, Elif'ten bir haber alan var mı? Ortalarda yok, kanaması olmuş geçen gün merak ettim çok...:44:

Kolay gelsin kuşum

Ben de çok merak ediyorum.

nasılsın canım nasıl gidiyo elifin kanamsımı olmuş ben duymadım canımya inş. iyidir :26::26::26::26:

çok geçmiş olsun cnm dinlen iyicene aman bebek iyi olsun

Kuzummm cok dikkat et.. mecbur kalmadikca kalkma.. cok sevindim iyi oldugunuza..

çok merak ettim ikiniziii : Allah'a çok şükür iyi oldunuz :)

tatlımmm dikkat et kendineee dinlen yat uyu bol bol ağır iş yapma..bebişin sımsıkı tutunsun sana

Gecmis olsun canim yaaa.... neden olmus peki kanaman??

Geçmiş olsun elifcim :)
Iyi olmana sevindim...

Elifcimm geçmiş olsunn dinlen güzelce dîkkat et kendine

iyi sayılır canım ya iş güç yorgunluk işte..
hmmm okudum elifi dinlensin biraz o yatsın kocası baksın...

sen nasılsın?

bAkior allah razı olsun kocacım
elif geçmiş olsun canım yat dnlen yorma kendini tamam mı kız yoksa yolarım saçını

hepinize çok teşekkürler.iyiyiz şükür
test sonuçlarımız iyi çıkarsa sevincimden tüm tanıdıklarıma toplu özel mesaj yollayacağım
toplu yollayamıyorsun burada ise maalesef aman iyi çıksında gerişi boş

test sonuçlarımız iyi çıkarsa sevincimden tüm tanıdıklarıma toplu özel mesaj yollayacağım

biZide unutmA

bende soğan kürüne başladım, kistlerim için k.validecim onun sonrasında içmem için bi ot almış adını bilmiyourm devamıondada onu içicem.

kocamada pekmez sonrası otu almış :))

biZide unutmA

bende soğan kürüne başladım, kistlerim için k.validecim onun sonrasında içmem için bi ot almış adını bilmiyourm devamıondada onu içicem.

kocamada pekmez sonrası otu almış :))

unutmam canım ...benimde sürekli akıntım oluyordu.. normalde su günde 1 bardak bile içmem 1 haftadır bardak bardak su içiyorum akıntım geçti resmen su içince akıntı enfeksiyon kalmadı ohhh ne güzel kaynanan bakıyor bizim öyle kayınvalidemiz olmadı

aman kötü kaynana kötü gelin işte anlaşıp gidiyoz işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…