-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.321
Ben hala regl olmadım, dün gece tuvalet kağıdına bir damla pembe leke geldi. Bu sabahta su gibi hafif bir kahve... İdrar testi negatif çıkıyor... Psikolojik olarak kendimi baskılıyorum herhalde(
beni merak edenler olmuş kızlar kanamam oldu dün doktora gittim yatış verdi dün hastanedeydim eve yeni geldim 10 günde raporlum.merak edenler etmeyenler sağolun hepiniz.bebek iyi bu arada
İyiyim papatyam sen nasılsın bakalım? Ben de ağustos anneleri sayfasında gördüm hala da ses yok. Faceten de yazdım ona ama yok oraya da girmemiş
beni merak edenler olmuş kızlar kanamam oldu dün doktora gittim yatış verdi dün hastanedeydim eve yeni geldim 10 günde raporlum.merak edenler etmeyenler sağolun hepiniz.bebek iyi bu arada
ayyy aşk olsunn tatlım.ne bu karamsarlık böyle?bizim sayımız size göre çok çok az ama ben bile umutsuz değilim.yapma böyle lütfen...
çatlatma iğnesi ne zaman yapılacak sana?
ben yarın kontrole gideceğim yum yumlar ne alemde ona bakılacak.
canım mrb.seni de moralsiz görüyorum bugünlrde.sıkma canını lütfen.sanki görevmiş gibi ilişkş yaşıyoruz buda bizi yıpratıyo.aynı şeyler bizdede mevcut maalesef.ama yum yum günlerini kaçırmayın lütfen..bir hamile kalsak herşey yoluna girecek ama...
bu arada eliiiiff nerelerdesin ya merak ediyorum...
iste tatlim sende kendini gelecek aya super hazirla stressiz relax butun enerjini at uzerinden ki gelecek aya daha kolay tutsun cabuk hamile kalirsin insallah
geç döllenme de olabilir.istersen kan testine git.
Siz test yaptirdiniz miiiii???,
Elifffff
ses verrrr
iste tatlim sende kendini gelecek aya super hazirla stressiz relax butun enerjini at uzerinden ki gelecek aya daha kolay tutsun cabuk hamile kalirsin insallah
Caniim benimBozma moralini diyorum ama bozmamak bazen elde olmuyor oyuzden sana bozma falan ne desem bos bende ayni sekilde oluyorum ayin belli donemlerinde calisma olmadigi zamanlar falan gitti guzelim gunler diye.Demekki bizim bebeklerimizin daha gelme zamani degil benim bebegim ruyamda oyle demisti daha vaktim var anne diye seslenmisti insallah birgun olacak asi o yada bu dilegimiz normal olmasi tabiki.Suan burda halen pazartesi gece 11 o yuzden yarin sabah olacak 9 da hastanede olcaz 11 gibi de ameliyat insallah hersey yolunda ve basarili gider.Sizinde tahlil sonuclari umarim iyi gelir
naber canım elifin kanaması olmuş doktor yatış vermiş...