Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Ben hala regl olmadım, dün gece tuvalet kağıdına bir damla pembe leke geldi. Bu sabahta su gibi hafif bir kahve... İdrar testi negatif çıkıyor... Psikolojik olarak kendimi baskılıyorum herhalde (

Ben hala regl olmadım, dün gece tuvalet kağıdına bir damla pembe leke geldi. Bu sabahta su gibi hafif bir kahve... İdrar testi negatif çıkıyor... Psikolojik olarak kendimi baskılıyorum herhalde (

geç döllenme de olabilir.istersen kan testine git.

beni merak edenler olmuş kızlar kanamam oldu dün doktora gittim yatış verdi dün hastanedeydim eve yeni geldim 10 günde raporlum.merak edenler etmeyenler sağolun hepiniz.bebek iyi bu arada

Tatlim bilmiyorum neden ama hic iyi hissetmiyorum kendimi esimle de sorunlarimiz var.. kontrole yarin gidecem bide cuma.. ona gore bi gun verecek heralde.. haberdar ederim cnm seni..

papatyammm napıosun kuşumm kız biz batdaşız seninle dimii benim sıradaki bat 1 şubat ama biz bu ay adet olmıcaz dimi papatyamm başladın mı çalışmalara kızzzz

iste tatlim sende kendini gelecek aya super hazirla stressiz relax butun enerjini at uzerinden ki gelecek aya daha kolay tutsun cabuk hamile kalirsin insallah

Aminn insallah canimm.. bazen hasta olunca cok kotu oluyorum iste elimde olmadan hepimiz gibi icim aciyo sanki.. ama napalimm Allahin dedigi zamani bekliyoruz insallah Rabbim bunj aratcak dert vermesin.. sen nasilsin evde durumlarin nasil kaynananla falan? Gurbet zor bak ben de geldim ama geldigimden beri hastayimm yatiyodum hep daha bugun ayaga kalkabildim.. o kadar hayalini kur buranin sonra da gel hasta ol... neyse buna da sukur bi kac günüm kaldi ailemin yaninda sonra esim gelip alcak kaynanama gecicem artik esimin memleketine... Sen de gelirsin Insllah en kisa zamanda gobusunde bebisinle :)

evet canım dediğin gibi zamanı gelince inş hepimiz kavucağız bebeklerimize...ameliyatın detaylarını yaz bize tatlım ...çok çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…