-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.701
En çok hangisinden zorlanıyor kaytarmaya çalışıyor sizde çalışıyorsunuz değil miÖncelikle çok üzüldüm çünkü 6 aylık evliliğimde kocamla her iş ortak olmasına rağmen o kadar çok yoruluyorum ki halinizi düşünemiyorum, bu konu benim için çok önemli olduğu için bende evlenmeden önce defalarca bu konuyu açtım işlerin sorumlulukların ortak olacağını belirttim kabul etti ama tabi ki evlenince kabul ettiği şeyin ne kadar zor olduğunu gördü isyan etti kaytarmaya çalıştı ama asla taviz vermedim bu durumun bizi ayrılığa götüreceğini de ekledim. Eşimin işi çok daha ağır ve yorucu olmasına rağmen cumartesi o çalışırken ben evde olduğum halde haftalık temizliği cuma akşamı birlikte yaparız, hafta içi işe ben yemek yapar hazırlarsam o toplar yıkar ama asla mutfakta birbirimizi yalnız bırakmayız. Çamaşır yıkarsam katlar ütü ihtiyacı varsa yapar. Tabi ki kavgalar oluyor yoruldukça iş yaparken çatışma çok yaşadık şuan bile çocuk yapmaya güvenemem sorumluluğun ortak olacağına düzenin oturduğuna inanmadan. Sizde bir mücadele içine girin ve ev işlerinin size yardım olduğunu düşünmesine izin vermeyin (ev işi yaptığında teşekkür etmeyin) temizlikçi tutarsanız da her akşam yapılacak yemek yıkanacak bulaşık size kalacak bu yüzden istikrarlı olun evet kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz ama sizin bu sebepten dolayı gidebileceğinizi bilmeyen inanmayan adam değişmeyecektir, tehdit etmesi gereken sizsiniz.
Evet çalışıyorum sabah beraber çıkar akşam beraber döneriz ama o cumartesi de çalışır temizliği cuma akşamı yaparız. İlk başlarda ben onu bilmem ben bunu yapamam diye hepsinden kaçardı bende her işi yapmasını öğrenmesini sağladım görev bölümlerinde oyalana oyalana yapardı bende kendi işim bittiğinde otururdum o devam ederdi bu yüzden oyalanmanın yaramadığını anladı :) baştan sağma yaparsa gider peşinden söylerdim eşimde inat biridir daha dikkat etmeye başladı laf gelmesin diye diye :) Yani çocuktan farkları yok ne yazık ki bu konularda öğretmen gibi sabırla işlemek gerekiyor. Anlatsam dağ olur yoksa yere bornoz çorap atmalar her yerde bardak bırakmalar ben yapmayıp yapmasına zorlayarak diş göstererek oturdu düzen maalesef... Yapa yapa çalışırken yalnız yapmanın da zor olduğunu da anladığı için artık bana kıyamaz zaten ben demeden yapar yapacaklarını ekip olur hızlı bitmesi için girişiriz vakit geçirmek için ama tüm işler ortak olsa da fazla sorumluluk maalesef hep kadında kalıyor... Asla fırın pislenmiş temizliyim diyeceğini sanmam çünkü :) Yada evi pislik götürse rahatsız olacağını...En çok hangisinden zorlanıyor kaytarmaya çalışıyor sizde çalışıyorsunuz değil mi
Konu sahibi deprem günü gelmiş en son. Başına bir şey mi geldi diye konuşuyoruz.
Konu yorumlarını okumadan yazmışım üzüldüm, umarım iyidir konu sahibi...Konu sahibi deprem günü gelmiş en son. Başına bir şey mi geldi diye konuşuyoruz.
Siz görmeden yazmışsınız, hiç lafım yok ama diğer üyeyi uyarmıştık. Saygı bile duymuyor endişemize.Konu yorumlarını okumadan yazmışım üzüldüm, umarım iyidir konu sahibi...
Ama gelince onu merak ettiğimizi görünce ne kadar çok sevinir.Hala haber yok, gelene kadar yazmayalım da konu canlanıp alakasız yanıtlar gelmesin bari
İnşallah gelecek ve görecek.Ama gelince onu merak ettiğimizi görünce ne kadar çok sevinir.
İnşallah!İnşallah gelecek ve görecek.
Benim payımı da merkür yesin, yeter ki sağlıkla gelsin buraya.İnşallah!
Hatta belki özür diler bizi bu kadar merakta bıraktığı için.
Artık tatlı ısmarlar hepimize.
Ama en büyüğüMerkur Retrosu na. İlk O merak etti.
İnşallah arkadaşım inşallah.Benim payımı da merkür yesin, yeter ki sağlıkla gelsin buraya.
Nerde yaşıyordu bilen var mı?Probis gelsen artık...
İstanbul denildi de hiç sesi çıkmıyor.Nerde yaşıyordu bilen var mı?
Aslinda o yorumu bulamadik. Birinin fikriydi bu. Ben aradim aradim bulamadim.İstanbul denildi de hiç sesi çıkmıyor.
İstanbulda yaşıyormuş. Ev sahibinin Sinpaş Liva'da evi olduğunu soylemiş.Konu sahibi istanbulda yaşıyordu ancak ailesi başka şehirdendi. Öğretmen olduğu için sömestrda ailesinin yanına gitmiş olabilir diye korktum ben açıkçası. İnşallah iyidir ve foruma girip bizi rahatlatır