Hani Hayat Müşterekti?

Probis iyi olduğuna o kadar sevindim ki, kaç gündür gözümüz yollardaydı çok korkmuştuk. Özellikle 6 şubat son giriş olunca aklımız çıktı. Şükürler olsun iyisin ve her şey yolunda
Çok şükür Merkür. Sana ayrıca teşekkür ederim takip edip herkesten önce endişelenmişsin. Sizlerde iyisiniz anladığım kadarıyla hep öyle olun inşallah

Umarim bu yaşananlardan büyük ders almıştır. Karısına sımsıkı sarılıp kendini düzeltme yolundadır.
Şuan o temizliği bitirdi yemek için ön hazırlıklara başladı bende çamaşır asmadan önceki molamdayım yaşananlardan ziyade terapist desteği ile daha oturmuş bir ilişkimiz var çok şükür. Bir dönem duran bir dönem hatta uzun bir dönem gerileyen bir ilişkinin içindeydik şimdi temkinli bir şekilde ilerliyoruz diyebilirim

Son düzenleme:
Ya ne yalan söyleyeyim hiç umudum yoktu sizin eşinizden. Konunun başlarında saç baş yoldurmuştu. Çok sevindim yazdıklarınızı okuyunca. Terapist işe yaradığına göre gerçekten iyileşmek istemiş kendisi de.

inanın benimde ümidim yoktu. Gerek tavsiye veren arkadaşın konum yakınlığı gerek tavsiye ettiği terapistin yakınlığı ve bir o kadar işinde iyi oluşu öyle güzel denk geldi ki. Terapisti de çok deneyen insan oluyor ama herkes iyi bir terapist ile hemen karşılaşamıyor. O üye benim kocam bile düzeldi ise herkes düzelir demişti öyle de oldu. Elbette ki bizde gayret ettik. Daim olur inşallah

Terapistiniz sadece çift terapisi mi yapıyor yoksa bireysel olarak da hasta kabul ediyor mu? İş kaygılarım için online psikolog arayışındayım da merak ettim

Bireysel olarak hasta kabul ediyor. Online da danışmanlık veriyor Merkür. Özelden yazabilirsin. bilgilerini merak edersen
Bence sizin sabrıniz ve ozveriniz sayesinde ilişkiniz daha iyi durumda :)) Elbette eşinizin de katkıları vardir ama ben sizin cabanizi takdir ediyorum . Bu arada iyi olmanıza da sevindim.

Bence sizin sabrıniz ve ozveriniz sayesinde ilişkiniz daha iyi durumda :)) Elbette eşinizin de katkıları vardir ama ben sizin cabanizi takdir ediyorum . Bu arada iyi olmanıza da sevindim.
Bende o da çok çabaladı o küsen adam en sinirli anında bile sakince Konuşmaya çabalıyor bana zaman ver diyebiliyor yada konuşmak içşn uygun muyum soruyor hatta artık gönlümü alıyor bu çok sıradan gelebilir ama bu yoktu eşimde. Buz gibi duruyordu.

Ama terapiste çift olarak gittiğimizde probisin çok çabalıyor dedi eşime dediğiniz gibi sanırım benimki ondan bir tık fazla.

Tekli seansa da en çok beni çağırıyor sanırım çıbanın başı da benim

Cok şükür cvp yazmissiniz, son giriş deprem günü olunca endişelendik. Rabbım birdaha böyle acılar gostermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…