- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.380
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
Bunu mesajlada yazdım ama onu biraz anladıysam evinin kadını yapmalı bu işleri e sadece evin erkeği çalışsın o zaman. Devlet memuru olmasam işi bırakacağım o dereceye geliyorum.Selamlar, temizlik için biriyle anlaşsanız aslında sorunlarınız çözülür gibi?
ÖğretmenimBöyle gelmiş böyle gider büyük konuşmak istemiyorum ama bekarken ailesinden ayrı evde yaşamamış,aynı evde yaşamadığım adamla evlenmem. Mesela bazı erkekler özellikle öğretmen istiyor 3 de evde olsun yemek yapsın, çocuk baksın,temizlik yapsın bende yayilayim kafasında. Ev işi çok önemli sizde yapmayın bence yemeği dışarıdan yiyin,çamaşırları yıkamayın, ütülemeyin, ev pis kalsın önemli değil,akşamları da kız arkadaşlarınızla çıkıp çay kahve için. Hayat müşterek.
Erkeklerin ve erkek annelerinin öğretmen eş aramasındaki en büyük sebep işteÖğretmenim
Şimdilik yetişiyorum gocunmuyorum hatta bazen seviyorum ama biliyoruz ki bu böyle gitmez yarınlar için cıngar çıkarıyorumMerhametsiz adamları çok mu arıyorsunuz bu adamlar değişmiyor yarın çocuk sahibi olsanız bide çocuğun tüm yükü sırtınıza binecek
Yedi yıl mıİlk evlendigim de esim corabini bile kirli sepetine kaldirmayan biriydi. Klasik oglum pasam diye buyutulmus karadeniz erkegi. Cozum olarak hic biseye ellemedim evi resmengoturdu. Yemegi de disarda yiyip geldim ben tokum ya iste cok yemistim fln dedim. Suan 7. yilimizdayiz eve temizlik icin duzenli yardimci geliyor. Yemegi sofrayi da ben hazirlarim o toplar kaldirir. Makineyi yerlestirir. Adama 30 yasinda tost yapmayi ogrettim arada kahvaltiyi o hazirlar
Her zerrem isyanda inanın o kadar normal söylüyor ki sanki bende bir sorun var. Şimdi benim altınlarım ve bekarken birikmiş param ile alınan araba ile çekip çekip gidiyor bir yerlere bende çıkacağım şimdi otobüsle gidiyorum. O kadar erkeksen binme mesela. İki gün sonra ayın 15 i hiç mi utanmayacaksın ödemeler için para isterken. Ben hala söyleme utanacağım şimdiden stres olmuşumHayır bir de yemek yapmak kadın işiyse o zaman düz mantık o yemeği yemek de kadın işi oluyor? Yemesin aç kalsın o zaman orta çağ odunu… Dışarıda kazandığı para tek başına ev geçindirmeye yetmeyen adamlar gelmiş ahkam kesiyor karılık yapacaksın diye. Sen o zaman çok zengin olacak kadar para kazan da eşini çalıştırma dışarıda. Madem evde hizmet bekliyorsun??