Boleyn Kizi Zalimler için yaşasın cehennem Pro Üye 14 Ekim 2016 7.045 47.492 14 Mart 2023 Konu Sahibi Probisinkokusu #1.781 Laale .!.: 2 gündür @Sohrab’a kafayı takmıştım. İyiymiş çok şükür. Deprem öncesi Boleyn Kizi na bir şey sormuştum, cevap vermedi. Üzerinde durmadım işi vardır diye. Şimdi hâla ses yok. Aklım onda hep… Genişletmek için tıkla... pamuk musun nesin .!.: Vallahi çok korkuyorum. Her ikisi de deprem bölgesinde miydi? Genişletmek için tıkla... Sodyumsitrat .!.: bende merak ettim şimdi,deprem bölgesindeyiz ama biz iyiz umarım onlarda iyilerdir. Genişletmek için tıkla... yenGEnC .!.: Boleyn Karadeniz'de yasiyordu. Elişi sayfasını ben takip ediyordum.Şimdi instagramdan yazdım. İnşallah dönüş yapar Genişletmek için tıkla... pamuk musun nesin .!.: Küçük işletmesi oldugunu hatırlıyorum. Ama karadenizi hiç bilmiyorum. Laale probis hangi şehirde yaşıyormuş? Tam deprem günü son görülmesi. Korkuyorum valla. Genişletmek için tıkla... Merak eden dostlar. Çok teşekkür ederim. Trabzondayim. Instagram hesabim çalınmıştı ordan bana erisiminiz mümkün değil artık. Depremle ilgisi olmayan şeyler yaşadım Allahın hickimseye vermesini istemedigim bir şeyi... evladimin sagligi ile imtihan oldum.. Açıkçası psikolojik tedavi aliyorum ve iyi olmaya çalışıyorum. Telefonum.3 buçuk aydır kapalıydı Bugün açtım telefonumu. Bana ve bebeğime dua.edin ne olur
Laale .!.: 2 gündür @Sohrab’a kafayı takmıştım. İyiymiş çok şükür. Deprem öncesi Boleyn Kizi na bir şey sormuştum, cevap vermedi. Üzerinde durmadım işi vardır diye. Şimdi hâla ses yok. Aklım onda hep… Genişletmek için tıkla... pamuk musun nesin .!.: Vallahi çok korkuyorum. Her ikisi de deprem bölgesinde miydi? Genişletmek için tıkla... Sodyumsitrat .!.: bende merak ettim şimdi,deprem bölgesindeyiz ama biz iyiz umarım onlarda iyilerdir. Genişletmek için tıkla... yenGEnC .!.: Boleyn Karadeniz'de yasiyordu. Elişi sayfasını ben takip ediyordum.Şimdi instagramdan yazdım. İnşallah dönüş yapar Genişletmek için tıkla... pamuk musun nesin .!.: Küçük işletmesi oldugunu hatırlıyorum. Ama karadenizi hiç bilmiyorum. Laale probis hangi şehirde yaşıyormuş? Tam deprem günü son görülmesi. Korkuyorum valla. Genişletmek için tıkla... Merak eden dostlar. Çok teşekkür ederim. Trabzondayim. Instagram hesabim çalınmıştı ordan bana erisiminiz mümkün değil artık. Depremle ilgisi olmayan şeyler yaşadım Allahın hickimseye vermesini istemedigim bir şeyi... evladimin sagligi ile imtihan oldum.. Açıkçası psikolojik tedavi aliyorum ve iyi olmaya çalışıyorum. Telefonum.3 buçuk aydır kapalıydı Bugün açtım telefonumu. Bana ve bebeğime dua.edin ne olur
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 32.941 99.558 45 14 Mart 2023 Konu Sahibi Probisinkokusu #1.782 Boleyn Kizi .!.: Merak eden dostlar. Çok teşekkür ederim. Trabzondayim. Instagram hesabim çalınmıştı ordan bana erisiminiz mümkün değil artık. Depremle ilgisi olmayan şeyler yaşadım Allahın hickimseye vermesini istemedigim bir şeyi... evladimin sagligi ile imtihan oldum.. Açıkçası psikolojik tedavi aliyorum ve iyi olmaya çalışıyorum. Telefonum.3 buçuk aydır kapalıydı Bugün açtım telefonumu. Bana ve bebeğime dua.edin ne olur Genişletmek için tıkla... Canım kardeşim Sağ salim geldin ya her şey güzel olacak inşallah Allah’ımın izniyle…
Boleyn Kizi .!.: Merak eden dostlar. Çok teşekkür ederim. Trabzondayim. Instagram hesabim çalınmıştı ordan bana erisiminiz mümkün değil artık. Depremle ilgisi olmayan şeyler yaşadım Allahın hickimseye vermesini istemedigim bir şeyi... evladimin sagligi ile imtihan oldum.. Açıkçası psikolojik tedavi aliyorum ve iyi olmaya çalışıyorum. Telefonum.3 buçuk aydır kapalıydı Bugün açtım telefonumu. Bana ve bebeğime dua.edin ne olur Genişletmek için tıkla... Canım kardeşim Sağ salim geldin ya her şey güzel olacak inşallah Allah’ımın izniyle…
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.282 64.534 14 Mart 2023 Konu Sahibi Probisinkokusu #1.783 Boleyn Kizi .!.: Merak eden dostlar. Çok teşekkür ederim. Trabzondayim. Instagram hesabim çalınmıştı ordan bana erisiminiz mümkün değil artık. Depremle ilgisi olmayan şeyler yaşadım Allahın hickimseye vermesini istemedigim bir şeyi... evladimin sagligi ile imtihan oldum.. Açıkçası psikolojik tedavi aliyorum ve iyi olmaya çalışıyorum. Telefonum.3 buçuk aydır kapalıydı Bugün açtım telefonumu. Bana ve bebeğime dua.edin ne olur Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda mucizene uyanmanı Boleyn kizi. Ne dilersen olmuş gör.
Boleyn Kizi .!.: Merak eden dostlar. Çok teşekkür ederim. Trabzondayim. Instagram hesabim çalınmıştı ordan bana erisiminiz mümkün değil artık. Depremle ilgisi olmayan şeyler yaşadım Allahın hickimseye vermesini istemedigim bir şeyi... evladimin sagligi ile imtihan oldum.. Açıkçası psikolojik tedavi aliyorum ve iyi olmaya çalışıyorum. Telefonum.3 buçuk aydır kapalıydı Bugün açtım telefonumu. Bana ve bebeğime dua.edin ne olur Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda mucizene uyanmanı Boleyn kizi. Ne dilersen olmuş gör.
perdono pero no olvido forgive but don't forget Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 4.142 7.086 12 Nisan 2024 Konu Sahibi Probisinkokusu #1.784 Son durum ne ki bu konuda