Hani Hayat Müşterekti?

Merhaba , duzeldimi esinizle durumlar, size destek oluyormu?

Adam akşamları dışarı çıkıyordu.
Hatta bazı akşamlar eve gelip yemek yiyip yine çıkıyordu.

Buna da çok üzülmüş.

Geçen gece uykum kaçtı, eski bir konusunu buldum, orada okudum.
Bir konusunda da sahura kadar arkadaşlariyla oldugunu, sahurdan sonra eve geldiğini yazmıştı. Babasiyla birlikte esnaflık mı yapıyordu acaba? Böyle bir sey anımsadım ama baska bir uye de olabilir.

Bir konusunda da sahura kadar arkadaşlariyla oldugunu, sahurdan sonra eve geldiğini yazmıştı. Babasiyla birlikte esnaflık mı yapıyordu acaba? Böyle bir sey anımsadım ama baska bir uye de olabilir.
hayır
evlendikten sonra iş değişikliği yaptığını ve artık biraz daha iyi maş aldığını filan yazmıştı esnaflıkla uyumlu şeyler değildi

Hava durumundan dolayı iptal edilen çok uçak oldu, okuluyla görüşüp izin almış olabilir .
Son güne kadar ailesinin yanında kalmamış olabilir.. Terapi sürecindeydi belki gitmemiştir bile. Ama İstanbulda mıydı ben onu hiç hatırlamıyorum. Yorumum 1 belki 2dir ama konuları tamamen okumuştum.

Son güne kadar ailesinin yanında kalmamış olabilir.. Terapi sürecindeydi belki gitmemiştir bile. Ama İstanbulda mıydı ben onu hiç hatırlamıyorum. Yorumum 1 belki 2dir ama konuları tamamen okumuştum.
Umarım İstanbul’da kalmıştır. Ya da dediğiniz gibi erken dönmüştür, ben havalar kötü diye cuma gününden dönmüştüm görev yerime . Deprem gününden beri girmemiş olması endişelendiriyor insanı .

Tamam telefon numarası kayıtlı değilmiş burada, anladım.
Peki mail adresi?

Maille üye oluyorduk di mi Mune cim?
Yanlış hatırlamıyorsam?
Mail adresiyle kayıtlı oluyorsunuz ama maalesef maille iletişim sağlamak sağlıklı olmuyor
Neden sağlıklı olmuyor derseniz çoğunlukla üyeler siteye otomatik giriş yapıyor, şifre ve kullanıcı adı sürekli aktif olduğundan ikisini de girmeden hemen KK girişi yapıyorlar, üye olurken siteye verdikleri mail adreslerinin şifresini de unutuyorlar, hatta büyük bir kısmı KK şifresini bile ezbere bilmiyor
Mail atsak bile anında aksiyon alma ihtimalimiz düşük.

Bu sebeple Allah korusun, deprem, sel, yangın veya herhangi bir acil durumda sağlığınızdan, durumunuzdan haberdar olmamız için Kazen beyle irtibata geçerseniz yardımcı olacaktır

Umarım Probisinkokusu da iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…