- 26 Mart 2013
- 1.215
- 2.958
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.661
Konu sahibi deprem günü gelmiş en son. Başına bir şey mi geldi diye konuşuyoruz.size sadece şunları sormak istiyorum 1.si hani demişsiniz ya kafede söyledim konuştuk tamam yardım ederim dedi. o zaman ben böyleyim etmem deseydi evlenir miydiniz yada bu evlilikten vaz mı geçerdiniz. 2.si ise bu haline şuan böyle devam ederse bu sebepten boşanır mısınız. hani demişsiniz ya sabah sarıldığım adamdan akşam nefret emiyorum diye hala geçerli olan bu durumda böyle bir sebepten boşanırmısınız?
Son paylaştıgi şeyin üstünden bir de seneye yakın zaman geçmiş, ve WhatsApptan ulaşın yazan yerde numarası yazmiyorÇok çok teşekkür ederim canım zahmet oldu…
Bana sayfasının çalındığını söylemişti inşallah elişi sayfası aktiftir.
Bana söylemişti, bir de elisi sayfasında yazıyor o şehir.Küçük işletmesi oldugunu hatırlıyorum. Ama karadenizi hiç bilmiyorum.
Evet konu sahibi en son 6 şubatta girince korktum ve merak ettim açıkçası. Umarım çok çok iyidirBilmiyorum ki…
Ses çıkmayınca merak ediyorum…
Probisinkokusu nu Merkur Retrosu hatırladı.
Ben @Boleyn Kizi nın peşindeyim…
İyi olarak gelir inşallah.Kızlar merak etmişsiniz sağ olun. Boleyn kızı fiziksel olarak iyi. Ama doğumdan sonra lohusa depresyonu geçirdi. Telefonunu kapattı. Ağır seyretti biraz. Tedavi oluyor Şimdi çok daha iyi. İnstagram sayfası ona ait değil artık. Çalınmıştı çünkü. Yakın zamanda buraya döner inşallah.
Probisi bilmiyoruz. Boleynkizi su an güneydeymiş önceden karadenizdeymiş.Nerde yaşıyorlardı ki ?
İnşallah iyidir.Probisi bilmiyoruz. Boleynkizi su an güneydeymiş önceden karadenizdeymiş.
Güneyde miymiş?Probisi bilmiyoruz. Boleynkizi su an güneydeymiş önceden karadenizdeymiş.
Maalesef öyle…İnşallah iyidir.
Kim bilir sitede tanımadıgımız ya da tanıdıgımız kimler suan aramızda yok
Heh iyi bari…Yok hala karadeniz de yaşıyorpamuk musun nesin
Yengenç öyle dedi yukaridaki yorumda.Güneyde miymiş?
Hayır hayir, "Bana söylemişti, bir de elisi sayfasında yazıyor o şehir.Yengenç öyle dedi yukaridaki yorumda.
Evet görmemişim ben konu hortladı sandımKonu sahibi deprem günü gelmiş en son. Başına bir şey mi geldi diye konuşuyoruz.