- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.681
Doğuya atanmış bir öğretmen değil miydi?Konu sahibi İstanbul’da oturuyor diye biliyorum. Hatta bir konusu vardı
Önceden evet öyleymiş ama evlenince batıya geçmiş. Bir konusunu gördüm istanbula uzak olmayan tatil yerleri nereler diye sormuştu.Doğuya atanmış bir öğretmen değil miydi?
büyük şehirlerin birinde kiradayım demişKonu sahibi İstanbul’da oturuyor diye biliyorum. Hatta bir konusu vardı
O zaman İstanbul kesin.büyük şehirlerin birinde kiradayım demiş
inşallah öyledir ya bende merak ettim yazdı mı diye arada giriyorum tatildi okullar inşalalh istanbulda kalmıştırO zaman İstanbul kesin.
Umarım ailelerden biri deprem bölgesinde değildir de onları ziyarete gidip enkaz Altında kalmamışlardır. Gerçi öğretmendi. Okullar açılacak diye dönmüştür diye düşünüyorum
Ailelerden biri akdeniz bölgesinde diye düşünüyorum. Eş ailesiyle aynı şehirde yaşadığını söylemişti galiba. İnşallah sağlıklıdır.Umarım ailelerden biri deprem bölgesinde değildir de onları ziyarete gidip enkaz Altında kalmamışlardır. Gerçi öğretmendi. Okullar açılacak diye dönmüştür diye düşünüyorum
normalde aktif biriydi forumda her yazılana günlerce cevap verdi,bende korkmaya başladım umarım iyidir ve biran önce girip iyi olduğunu bize bildirirAilelerden biri akdeniz bölgesinde diye düşünüyorum. Eş ailesiyle aynı şehirde yaşadığını söylemişti galiba. İnşallah sağlıklıdır.
Yok aslinda son zamanlarda sık girmiyordu. 30 ocakta soru sormuştum. 6 şubatta cevaplamış. Hatırlayamıyorum deprem saatinden sonra mıydı yoksa gece yarısı olunca mı cevapladı diye.normalde aktif biriydi forumda her yazılana günlerce cevap verdi,bende korkmaya başladım umarım iyidir ve biran önce girip iyi olduğunu bize bildirir
Evet, K Kazen ,mune ve kazen telefonuna ulaşamaz mı sonuçta telefonumuzla bye oluyor bir arasalarda içimiz rahat etse
Muhtemelen gece cevaplamistir. çünkü deprem sabahından itibaren herkesin gündemi çok başkaydi, öyle uzun uzun neşeli bir şeyler yazacağını sanmıyorumYok aslinda son zamanlarda sık girmiyordu. 30 ocakta soru sormuştum. 6 şubatta cevaplamış. Hatırlayamıyorum deprem saatinden sonra mıydı yoksa gece yarısı olunca mı cevapladı diye.
konu sahibinden hala bir haber yok mu ?
Hala haber yok, gelene kadar yazmayalım da konu canlanıp alakasız yanıtlar gelmesin bariUmarım ailelerden biri deprem bölgesinde değildir de onları ziyarete gidip enkaz Altında kalmamışlardır. Gerçi öğretmendi. Okullar açılacak diye dönmüştür diye düşünüyorum