Hani Hayat Müşterekti?

Aman ya Rabbi neler olmuş böyle

Arkadaşlar iyiyim ben çok şükür. Depreme yakın bir bölgedeydim tatilde ama görevim gereği geri dönmüştüm iki gün öncesinden. En yakın dostum kardeşim dediğim bir arkadaşım ıslahiye idi bir süre haber alamadık. Çevremde çok yakınını kaybeden oldu. Herkes gibi bende hiç iyi değildim.Buraya girmekte hiç aklıma gelmedi.Keşke becerebilsem merak eden herkesi etiketleyebilsem.

Öyle tatlısınız ki… böyle yorumları okuyunca bana ulaşma çabanız çok mutlu etti.bir yandan hakikaten o insanlardan biri olma ihtimali ben ürpertti. Gerçekten bu hesaba hiçbir zaman giriş olmayabilirdi. Öyle olan ne çok can var En son o tarihte girmiş olduğumu yorumlarda görünce farkettim. Ama hiç birimiz o gece normal bir sabaha uyanmadık ne yazık ki…

Nasılda farketmişsiniz o kadar düşüncelisiniz ki çok teşekkür ediyorum sizi endişendirdiğim için üzgünüm ayrıca hafiyeliğinizi de takdir ettim.

Ay cok sükür. Iyi olduguna sevindim ❤

Yorumunu okuyamadim bile heyecandan. Ya rabbi şükür diyorum. Hoşgeldin, çok korktuk.

Ya nasıl rahatladım

Ahhhh
Probis
Canım Probis

Yazdıklarını okuyamadım bile

Ah Probis

Şükürler olsun Ya Rabbim

Probis iyi olduğuna o kadar sevindim ki, kaç gündür gözümüz yollardaydı çok korkmuştuk. Özellikle 6 şubat son giriş olunca aklımız çıktı. Şükürler olsun iyisin ve her şey yolunda

Probis aklımızı aldın ama şükürler olsun burdasın seni çok merak ettim, iyi olduğuna çok sevindim bir daha bu kadar uzun ara verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…