- 27 Eylül 2021
- 1.846
- 3.831
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
Umarım eşiniz ailesinin yaninda şov yapmıyordur şu an.
Aynı hisle beklemekteyimUmarım eşiniz ailesinin yaninda şov yapmıyordur şu an.
Konu sahibinin sevgisini, ilgisini, ince düşüncesini hiç haketmeyen bir adam. Benim de o yüzden içime oturdu.On gündür falan kendi derdim gibi içime oturdu valla ben de az önce aynısını düşünüp bakayım diye girdim
Bir yanım diyor ki keşke yapsa da konu sahibi için bir kırılma noktası olsa. Haketmiyor bu hayatı çünkü. Bir yanimda üzülmesin istiyor. Ne bileyim of.Aynı hisle beklemekteyim
Döndük hiç bir şey belli etmedik herkesle muhatap olduk aynı konulara yorum yaptık. Birbirimizle muhatap olmadan yorumlarına cevap vermeden. Öyle de medeni…Bir yanım diyor ki keşke yapsa da konu sahibi için bir kırılma noktası olsa. Haketmiyor bu hayatı çünkü. Bir yanimda üzülmesin istiyor. Ne bileyim of.
Ya çok teşekkür ederim nasılda merakla endişe ediyorsunuz. Çok hoşsunuz bende size karlı sorumluluk hissediyorum koşa koşa gelip buraya yazıyorumBu akşam konu sahibini beklerken bizim haller.
Konusunu açtıktan sonra süreç hakkında bilgi veren nadir konu sahiplerindensin güzelim. Kıymetini biliriz , hürmet gösteririz.Ya çok teşekkür ederim nasılda merakla endişe ediyorsunuz. Çok hoşsunuz bende size karlı sorumluluk hissediyorum koşa koşa gelip buraya yazıyorum
Bir de ağda yaparsak mis gibi olur. Kafasına da çuval ohhhh.Benim konuyla ilgili düşüncem ektedirEki Görüntüle 3117638
Bende bir ss bırakayım şurayaBenim konuyla ilgili düşüncem ektedirEki Görüntüle 3117638
Youtube’da Beyhan Budak dinliyorum ben sürekli mutfakta iş yaparken falan. Tavsiye ederim probis. İnsanı dinginleştiriyor.Bende bir ss bırakayım şuraya
Kimleri dinlemedim kimleri okumadım ki leilani en son Tülay kök ü dinliyordum. Birde dediğin kişiye bakayımYoutube’da Beyhan Budak dinliyorum ben sürekli mutfakta iş yaparken falan. Tavsiye ederim probis. İnsanı dinginleştiriyor.
Ay aklıma ne geldi. Bu akşam uzun zamandır eşimin yüzüne yakından bakmadığımı farkettim. Halbuki akşam birlikte yatıyoruz. Ama sanki yıllardır böyleymişiz gibi.Kimleri dinlemedim kimleri okumadım ki leilani en son Tülay kök ü dinliyordum. Birde dediğin kişiye bakayım
Probisin inan seni yakin arkadaşımdan haber alacakmış gibi bekliyorum. Her seferinde güzel gelişmeler olması umuduyla açıyorum konunu yeniden ve içindeki hüzünü cok derinden hissediyorumAy aklıma ne geldi. Bu akşam uzun zamandır eşimin yüzüne yakından bakmadığımı farkettim. Halbuki akşam birlikte yatıyoruz. Ama sanki yıllardır böyleymişiz gibi.
Normal, hiç alışık olmadığınız bir durum. Ama merak etmeyin, öldürmüyor. Ben ne zaman küslüğe alıştım, ne zaman bitmesinden korkmadım o zaman pek çok şey asla eskisi gibi olmadı. Eğer seviyorsa , kaybetmekten korkuyorsa gururunu kıracak, rahatından feragat edecek, hakkınızı teslim edecek. Aksi halde kendi bilir, gitsin kendine başka maaşlı köle arasın, bulabilirse ne ala.Ay aklıma ne geldi. Bu akşam uzun zamandır eşimin yüzüne yakından bakmadığımı farkettim. Halbuki akşam birlikte yatıyoruz. Ama sanki yıllardır böyleymişiz gibi.
Kayınvalidemlerde yan yana oturunca farkettim. Fiziksel olarak öldürmüyor ama duygularım evliliğim çok yara aldı. Tamam bunu o istedi ve haketti ama beni de etkiliyor işte. Umarım yeniden bir biz bilinci oluşturabiliriz.Normal, hiç alışık olmadığınız bir durum. Ama merak etmeyin, öldürmüyor. Ben ne zaman küslüğe alıştım, ne zaman bitmesinden korkmadım o zaman pek çok şey asla eskisi gibi olmadı. Eğer seviyorsa , kaybetmekten korkuyorsa gururunu kıracak, rahatından feragat edecek, hakkınızı teslim edecek. Aksi halde kendi bilir, gitsin kendine başka maaşlı köle arasın, bulabilirse ne ala.
Bunu üslubundan farkediyorum teşekkür ederim K kendimidurduracakdegilim Bir gün güzel şeyler yazacağıma çok inanıyorum ben.Probisin inan seni yakin arkadaşımdan haber alacakmış gibi bekliyorum. Her seferinde güzel gelişmeler olması umuduyla açıyorum konunu yeniden ve içindeki hüzünü cok derinden hissediyorumumarım bir gün buraya güzel şeyler yazarsın hep birlikte seviniriz. Sabretmek zorluyor tam da şu sıralarda çünkü eşin beklemediğin bir hamle yaptı ama tam da şimdi duygularını kontrol edemezsen üzülürsün.
Elinden geldiğince sabretmeye devam et. Madem böyle istiyor bırak sürdürsün,nereye kadar devam edebileceğini de görmüş olursun.
Bizim maaşlar ortak hesaba yatar, ikimizde de kart var appten girince kim nereye ne harcamış ikimizde görüyoruz, ikimizde gün içinde yaptığımız küçük harcamaları sormayız birbirimize zaten yazıyor nereye gittiği paranın sormaya gerek yok. Birikim hesabımız da ortak yine aynı appten ikimizde kontrol edebiliyoruz hem kendi hem de çocukların hesaplarını.Açıkçası bu ara hiç elimi süresim yok işlere yemekte yemiyor bende pişirmiyorum dışarda yiyiveriyorum.
Bugün o ev işlerine başlamışken bir ucundan da ben tutayım dedim sonra bu taviz vermek gibi geldi. Ben yalnız yaptım bir yıl birazda o yalnız yapsın dedim çıktım evden.
Ev işlerini yapınca isteyecektir evet. Sizcesi hiç vermemek midir? Bak bu konuyu merak ettim şimdi. Hatunlar gelince alıntılayın sizler ne düşünüyorsunuz. Ev işlerini yapınca maaş durumu ne olmalı? Vermek çok çabuk yumuşamak mı olur?
Biz de eşimle sizin gibi bir dönemden geçiyoruz. Umarım savaşı kazanirız ve eski halimize döneriz. Ben de çok yara aldım duygusal olarak. Çok seviyorum seviyesinden bırakıo gitse alışırım seviyesine geldim. Çok acı bir durum üzücüKayınvalidemlerde yan yana oturunca farkettim. Fiziksel olarak öldürmüyor ama duygularım evliliğim çok yara aldı. Tamam bunu o istedi ve haketti ama beni de etkiliyor işte. Umarım yeniden bir biz bilinci oluşturabiliriz.
Şuna da çok katılıyorum. Korktukça daha kötü oluyor maalesef.Korktukça taviz vermeye devam ediyor insan sırf sevsin geçinelim diye. Karşındaki de verdikçe versin istiyor.