Hani Hayat Müşterekti?

Bir yanım diyor ki keşke yapsa da konu sahibi için bir kırılma noktası olsa. Haketmiyor bu hayatı çünkü. Bir yanimda üzülmesin istiyor. Ne bileyim of.
Döndük hiç bir şey belli etmedik herkesle muhatap olduk aynı konulara yorum yaptık. Birbirimizle muhatap olmadan yorumlarına cevap vermeden. Öyle de medeni…

Ya çok teşekkür ederim nasılda merakla endişe ediyorsunuz. Çok hoşsunuz bende size karlı sorumluluk hissediyorum koşa koşa gelip buraya yazıyorum
Konusunu açtıktan sonra süreç hakkında bilgi veren nadir konu sahiplerindensin güzelim. Kıymetini biliriz , hürmet gösteririz. Eline , klavyene sağlık.

Kimleri dinlemedim kimleri okumadım ki leilani en son Tülay kök ü dinliyordum. Birde dediğin kişiye bakayım
Ay aklıma ne geldi. Bu akşam uzun zamandır eşimin yüzüne yakından bakmadığımı farkettim. Halbuki akşam birlikte yatıyoruz. Ama sanki yıllardır böyleymişiz gibi.

Ay aklıma ne geldi. Bu akşam uzun zamandır eşimin yüzüne yakından bakmadığımı farkettim. Halbuki akşam birlikte yatıyoruz. Ama sanki yıllardır böyleymişiz gibi.
Probisin inan seni yakin arkadaşımdan haber alacakmış gibi bekliyorum. Her seferinde güzel gelişmeler olması umuduyla açıyorum konunu yeniden ve içindeki hüzünü cok derinden hissediyorum umarım bir gün buraya güzel şeyler yazarsın hep birlikte seviniriz. Sabretmek zorluyor tam da şu sıralarda çünkü eşin beklemediğin bir hamle yaptı ama tam da şimdi duygularını kontrol edemezsen üzülürsün.
Elinden geldiğince sabretmeye devam et. Madem böyle istiyor bırak sürdürsün,nereye kadar devam edebileceğini de görmüş olursun.

Normal, hiç alışık olmadığınız bir durum. Ama merak etmeyin, öldürmüyor. Ben ne zaman küslüğe alıştım, ne zaman bitmesinden korkmadım o zaman pek çok şey asla eskisi gibi olmadı. Eğer seviyorsa , kaybetmekten korkuyorsa gururunu kıracak, rahatından feragat edecek, hakkınızı teslim edecek. Aksi halde kendi bilir, gitsin kendine başka maaşlı köle arasın, bulabilirse ne ala.

Kayınvalidemlerde yan yana oturunca farkettim. Fiziksel olarak öldürmüyor ama duygularım evliliğim çok yara aldı. Tamam bunu o istedi ve haketti ama beni de etkiliyor işte. Umarım yeniden bir biz bilinci oluşturabiliriz.

Şuna da çok katılıyorum. Korktukça daha kötü oluyor maalesef.Korktukça taviz vermeye devam ediyor insan sırf sevsin geçinelim diye. Karşındaki de verdikçe versin istiyor.

Bunu üslubundan farkediyorum teşekkür ederim K kendimidurduracakdegilim Bir gün güzel şeyler yazacağıma çok inanıyorum ben.

Bu hafta planım çok doldu bu beni sevindiriyor kafamı meşgul edecek yeni şeyler çıktığı için. Böyle zamanda kontrol etmek kendimi daha kolay oluyor.

Bizim maaşlar ortak hesaba yatar, ikimizde de kart var appten girince kim nereye ne harcamış ikimizde görüyoruz, ikimizde gün içinde yaptığımız küçük harcamaları sormayız birbirimize zaten yazıyor nereye gittiği paranın sormaya gerek yok. Birikim hesabımız da ortak yine aynı appten ikimizde kontrol edebiliyoruz hem kendi hem de çocukların hesaplarını.

Yüklü miktarda bişi alıncaksa birbirimizin haberi olur zaten ev için olur genelde yüklü harcama. Online alışveriş yapcaksak kıyafet vs almak için birbirimize sorarız senin istediğin bişi var mı sipariş edicem deriz.

Ev işi olayı çocuktan önce haftasonları birlikte yapardık. İlk çocuktan sonra bir gün birimiz çocuğumuzu uyuturken diğerimiz alt katı ve mutfağı toplar süpürür silerdik ertesi gün kim uyuttuysa o temizliği yapardı. 2 ay önce 2. çocuğumuz oldu ikimizde temizliği koyverdik kim vakit bulursa vakti olduğu kadar yapıyor düzen kuramadık henüz zor bir bebeğimiz var çünkü. Eşim bi kadın bulalım demeye başladı şimdiden çünkü gidişata göre bütün temizlik ona kalcak ben yemek yapabilsem şükrediyorum.

Konuyu başından beri takip ediyorum hayretle okuyorum ve bu dimdik duruşunuz için sizi tebrik ediyorum.

Biz de eşimle sizin gibi bir dönemden geçiyoruz. Umarım savaşı kazanirız ve eski halimize döneriz. Ben de çok yara aldım duygusal olarak. Çok seviyorum seviyesinden bırakıo gitse alışırım seviyesine geldim. Çok acı bir durum üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…